נמאס לי !!

straycat

New member
תודה, יקירה...

שוב חזרת על אותה טעות... כפי שכתבתי קודם: את לא מכירה אותי. אנא אל תתיימרי לנתח את התגובות שלי. את אפילו לא קרובה בהערכותייך למציאות.

P u s s i c a t

New member
די... דחיל רבקום.

מה זה זלזול? מה זה ניצול? מה זה החארטה הזו? (סליחה...) אז הוא אמר. so fucking what? הוא "ניצל" אותה? "הונה" אותה? הם נפגשו. היתה משיכה. מימשו אותה ונקסט. מה השלב הבא? מחתימים גבר על הצהרת כוונות לפני שמורידים את המכנסיים? היא ילדה גדולה. יש לה רצונות, יש לה פה להגיד לא אם לא בא לה. היא קיבלה החלטה, היא הלכה עם הרצונות שלה שתתמודד. סליחה - מה זה נסחפנו... מזכיר לי את הבורגנים... "נסחפתם, פתאום נסחפתם עם תנוחות?"... היה קטע. אם היה אומר לה שלא רוצה משהו רציני - זה היה משנה? ואם למחרת לא בא לו יותר? ואם שיקר לה? היא ילדה גדולה. זה לא היה בכח. זה היהבהסכמה. אל תעשו לעולם משהו שתצטערו עליו קודם. או כמו שמרו חזל"ינו "סוף מעשה במחשבה"... לא מבינה את הקטע של "הם לוקחים מאתנו, אנחנו נותנות להם" סקס זה קטע של שניים. או שעושים אותו או לשא. ואם עושים - תהנו. עד הסוף. כמו בדיאטה. שומרים. סבבה. בא לך עוגת שוקולד עתירת קלוריות? החלטת להזמין אותה במסעדה? אל תאכלי ותבכי תוך כדי או אח"כ. תאכלי ותהני. אחרת זה לא שווה... (ועוד לא דיברתי על "גברים" לעומת "נשים" לא אוהבת את גישת המלחמה. אנחנו והם...) שום דבר אישי. לא אוהבת את הגישה. 'צטערת

maymeital2

New member
צודקת- תודה :)

לא יאומן כמה שהחברה התדרדרה.. איפה סיפורים כמו של פעם.. שגברים היו כל כך עדינים במעשיהם? היום סקס נהפך להיות דבר מאוד זמין ולא מוערך נכון, אני באמת מאמינה שהמצב האידיאלי הוא שסקס יגיע מרגשות עזים ומשיכה, אך לא רק משיכה. אך גם אנחנו הנשים לא תמיד יודעות לעצור... וגם נסחפות מהר.. וגם על זה צריך לחשוב!

M a x i1

New member
בפגישה ראשונה אצלי...

אני לא עושה סקס, גם לא קרובה לזה, וזה כאשר יש לי כוונות רציניות כלפי הבחור. המקסימום זה נשיקה צרפתית. אני חושבת שקשר צריך להיבנות לאט, וגם בקטע הפיזי, וזה נכון שכשיש משיכה ויש תשוקה זה קשה...אבל זה כ"כ כייף שמחכים לפגישה הבאה כדי לראות אותו ולהתמזמז איתו ולהרגיש אותו ולהתקדם... אל תאשימי את עצמך, את זרמת יחד איתו, החמיא לך (המניאק...על מי עובדות המחמאות האלו כשלא מכירים את הבחור?). אני בכלל לא חושבת שבדייט ראשון זה הזמן לדון ב"יחסינו-לאן?", את אומרת שהוא כל הזמן סיפר שהוא רצה קשר רציני וזה...אולי זה באמת היה מעין הסוואה. ראי את זה כלקח, לא להאמין לגבר שאת לא מכירה כ"כ מהר, ולהתקדם לאט. תאמיני לי שזה הכי כייף. מניסיון זה עובד
בכל אופן את נהנית?
בהצלחה

דרורk

New member
אל תתייאשי כל כך מהר...

יש גם גברים מהסוג הזה...שאוהבים להחמיא (מה איכפת להם זה לא עולה להם כסף..) על מנת להשיג דברים מסויימים. אין חוקים בדייט,צריך רק להזהר בגלל שזה שאת נפגשת איתו עדין בחזקת לא מוכר.ולכן לפי דעתי גם מגע כל שהוא בדייט הראשון הוא דבר שאסור שיקרה.

למעלה