חזרתי כי פיספסתי את האוטובוס האחרון
אז נמשיך קצת כי אני קצת עייף.
למטה\!!!!!!!!!!!!!!! אז אינמורי עדיין מאמינה שהמפקד הקטן הזה (שכחתי את השם, נקרא לו גמד) שהוא רצח את אייזן. אז הגמד עשה חקירה בעצמו ויצא לשאול את המועצה הסודית\ חבוייה שבעיר. (משהו כזה) איך שהוא נכנס הוא קולט שכולם מתים שם זמן רב וזה לא הגיוני כי לאף אחד אסור להכנס לשם אפילו למפקדים. (שכחתי איך הוא נכנס). פתאום הוא רואה את איצמרו גין שם והגמד שוב מאשים אותו. באותו זמן כבר אינמורי הייתה בדרך לבפנים, בנתיים גין מספר לגמד את כל הסיפור האמיתי
על מי שרצח את איזן אז ככה איזן לא נרצח הוא עבד על כולם, לכוח של הזנפקטו שלו היא לייצור דמות זהה לשלו או משהו כזה. הוא וגין פעם פעם היו בייחד (גין היה הסגן שלו) וכל מה שהם עשו היה תכסיס אחד גדול. השיכפול של איזן שמת נכנס למתחם הזה של החכמים והוא הרג אותם או משהו כזה. בנתיים אינומרי מגיע והיא שמחה והכל לראות את איזן, הוא מחבק אותה ואומר לה שהיא הייתה רק חלק בתוכנית ואז הורג אותה. בנתיים קירה והסגנית של הגמד נלחמם והוא לא מבין בדיוק על מה הוא נלחם כי גין ואיזן עבדו גם עליו. (הסגנית נצחה) אחרי שהוא הרג את אינומרי גין כמעט הרג את הגמד והם היו חייבים לעזוב. שכחתי לספר למה בדיוק, כי בגוף של רוקייה יש איזה כוח או מידע על שילוב בין מלאך מוות לאולו שמישהו הכניס את זה לגופה איך שהו. נחשו מי חשב על הניסויים וזה היה אורורו הוא בעצם פעם היה קפטן. בנתיים איצגו מנצח את אח של רוקייה בקרב ממש יפה. ובאן קיי של איצגו הוא בן זונה אבל לאח של רוקיה יש תיכנון והיא איך שהוא להאט את איצגו. אחרי שהקרב מסתיים אייזן וגין מתגלים, ומגלים שהיו להם עוד שותפים שזה הקפטן העיוור ושני השומרים של השעריים (צפון ודרום נראה לי) זאתי עם הפצצות גם מצטרפת עם השומר שכמעט מת, ורוב הקפטנים כבר גילו את זה דרך הקפטנית של 4 שהסגנית העבירה את זה בטלפתייה לכולם. אז איזן וגין בורחים בקרן מגניבה וזהו כולם מבולבלים ושמחים היה גם משהו בין האולו לאיזן ואת זה אני לא זוכר. איצגו חוזר לארץ ושר בדרך הבנו שלום עליכם. את השער זה כבר סיפור אחר ומתחיל להיות מסובך ומגניב עד לרמה שרוב הקפטנים יורדים לארץ .