נניח והיתה ניתנת לכם הבחירה

נניח והיתה ניתנת לכם הבחירה

באיזה עולם הייתם רוצים לחיות? כל שיר,סיפור,סרט,ספר,הזיה, קומיקס, משחק מחשב, בקיצור כל עולם שהו. וכמובן למה? אדם

עמק המומינים

המ שזה אמור להיות איפשהו בפינלנד. אין לי שום בעיה עם העולם שאני כבר חיה בו, האמת.

noname202

New member
ה"פ וכל מילה נוספת מיותרת../images/Emo11.gif

כי קסמים זה מגניב

juggernaut

New member
כמו שאמרו לפני

נחמד לי כאן
אבל אם הייתי יכול? אז יש כמה. כלומר..יש מלא. ה ארץ התיכונה מן הסתם. הוגוורטס וסטאף...אמ...עולם שבו אקסמן זה אמיתי
(כשהייתי קטן הייתי מאושפז על הסדרה.) בכלל בכל סדרת ספרים שקראתי היה משהו שמשך וגרם לי לרצות להיות חלק ממנו. אז יש המון.

הזיה, כמובן, כי אז אני שולט בהכל

איך אפשר לרצות לחיות במשחק מחשב ? כולם מתים שם :| הייתי רוצה להיות סופרמן

dominoooo

New member
ברור

שה"פ...או נרניה... אני גם אשמח להכיר הארי רון והרמי....וגם לתת כאפה לדראקו!!!

shiris5

New member
אמממ...

גן עדן כמו שהיה אצל אדם וחווה (לא זה שבשמיים אחרי שמתים) ככה, כולם מסתובבים ערומים בלי יותר מידי דאגות הכי סבבה

O r c h i d

New member
הממ

העולם של "הארי פוטר" בכלל ו"הגוורטס" בפרט
הייתי שמח גם להיות בנרניה...

EdisonGirl

New member
בעולם שלנו..

אבל להיות בו על-טבעית, עם כוחות כמו של סופרמן\פיטר-פן\וולדמורט\הארי פוטר וכד'...

הכל טוב ויפה..

.. אני מעדיף את העולם שלנו. מוות הוא לא ממש מוות הכל לא ממש הכל.. רגש לא ממש רגש. מה אני צריך לחיות במצב ביניים לא ברור.. הרצון לשאוף ליכולות האלה זה בדיוק מה שיפה בעולם שלנו, זה כמו טייס בקורס הוא מתרגש אחרי שנתיים הוא מרגיש כאילו הוא נהג מונית. לאמרות שכוחות על היה יכול להיות נחמד אבל זה גם יעשה אותי עצלן, אני חושב שהדרך הרבה פעמים כמו פה יותר חשובה.. חוץ לא רוצה להיות עם שפם בספרד ולנשק מישהי בזוית שכמעט נישבר לה הגב. מעדיף לקום ליד מישהי עם תחתונים וגופיה שאומרת קוף! אני אוהבת אותך ומחייכת.. לא רוצה להלחם בענקים, יש לי מספיק את האימונים שלי. לא רוצה לגור בטירה.. כל מה שהסרטים ההזיות והשירים זה שיקוף של העולם הזה. הוא אדיר אם יודעים לתפוס את הרגע והרבה יותר חזק מרוב ה"עולמות" האחרים... ואולי זה רק אני

די אוהבת את העולם הזה,

אבל אם כבר עולם דמיוני... טוב, תמיד חשבתי שזה יהיה מעניין לחיות כערפדה בעולם של ראיון עם ערפד ושאר הסדרה...

סדרה^^

בסרטים - ראיון עם ערפד, מלכת הארורים ונראה לי שיש עוד אחד. וספרים יש המון. (כן, ראיון עם ערפד מבוסס על ספר, למרות שהרבה לא יודעים את זה.)

הרבה סרטים מבוססים על ספר...

מלכת הארורים עם אותם השחקנים? איך הסרט? אדם

yuki kun

New member
נופ..

לא אותם שחקנים.. למרוש שלסטט מופיע שם אבל הוא לא משוחק על ידי טום קרוז, לא שוווה. וממה שראיתי עד עכשיו הוא ניראה כמו סרט פורנו גותי.. ומה שדיי עצוב כשמדברים על ערפדים.. בקשר לסידרת הספרים, היא מעולה
במיוחד הערפד ארמן.

למעלה