נניח והיתה ניתנת לכם הבחירה

או שלא...

אם את מתכוונת לימי הביניים המציאותיים... אביר היה בעל אדמה, אציל, הוא קיבל נחלה מהמלך או מאבותיו. סוסים מדהימים כמובן אבל כל הקטע שלא היה להם מה לעשות במהלך היום, הם היו אמורים לדעת לטינית למשל אבל אף אחד לא באמת ידע, כמו בכישור הזמן. אז הם בילו את זמנם בתחרויות על ליבם של נשים ופה ושם מסעות צלב למען שחרור הארץ הקדושה מהמוסלמים. כמובן שהמסעות האלה הפכו לסיפורי ארוטיקה גברית... הגיל הממוצע לשיבה טובה בימי רומי היה בערך 60, בימי הביניים זה ירד ל 40, ברנסנס זה עלה שוב ל60 וכיום עומד על 75. הכל בגלל תנאים סניטרים. אדם

so be it

New member
כשהיינו קטנים הייתה סידרה

שהיו בה שני אחים. סידרה מצויירת הם דמיינו את מה שהם רצו שיהיה, וזה קרה. אם לא זה, אז כמו כולם... מאטריקס, ערפילי אבלון, ששאשק, ה"פ וכו כל עולם שאני יודעת שיש משעות מאחורי הדברים, שזה לא סתם עולם שאפשר להאמין בו בקסם ובאדמה, ובלא מודע, זה עולם שאני רוצה לחיות בו

so be it

New member
באמת זה מה שנראה לך?

חשבתי שלמדת שיש לי **איכויות** מיוחדות משלי, שיעזרו לי לשרוד בכל מקום שיש בו.. המממפ.. תחכים.. פוליטיקה, ו...גברים
(באמת ספויילר בהמשך) חוץ מזה מרטין גם ככה רוצח בערך 70 אחוז מהדמיות ראשיות או לא, נעלותאו לא אז זה לא חוכמה....

ממתי היכולות האלו עוזרות?

מי דיבר על למות? ממה שקראתי מוות זה לרוב הדבר הנחמד שקורא שם. ותודי בזה את בחורה בגיל 17 כלומר בגיל שלאחר הפריחה, אין לך שום הצעה להציע. את לא מסוגנת להגן על עצמך בכוח הזרוע. ואת לא עשירה מספיק. אני צריך להמשיך ולציין שהעולם של שיר של אש ושל קרח הוא עולם אכזר, ריאליסטי להחריד ורע לחלשים בו? ולא רק דמויות ראשיות מתות גם שוליות מתות כולם מתים אצלו.

so be it

New member
../images/Emo58.gif לא משנה מאיזה מעמד

אתה, אתה עלול למות. האנשים היחידים שנשארים בחיים הם כאלו בעלי עורמה. אני לא בנאדם גאון בשום צורה, וברור שאין לי שום דרך לדעת אם הייית מצליחה לשרוד שם. אבל אני רוצה להאמין שכן. חוץ מזה זה עולם אדיר לחיות בו.... אתה לא חושב?

ספוילר

בואי נראה עולם שבו מתקיפים ברברים מהצפון, דרקון שורפים אין דבר כזה עצמאות כולם מרמים את כולם עולם של אונס, עולם של בורות, של שנאה. עולם שבו אהבה היא מותרות מצד שני עולם כמו המוסד בו זה לא קורה, אנשים התבגרו מנטלית, יש ידע חופשי. אני חושב שאנ מודה לעצמי שלא נולדתי בראש של מרטין

[סמיילים וסימנים לנושא]

בעולם של לוני טונס. (פשוט לשמוח לצחוק ולדעת ששום דבר לא יעשה לך רע) בעולם של המוסד. (המזור לכל הסקרנות שלי) בעולם של סטאר טרק (עולם אוטופי בלי עוני בלי מלחמות מה רע שמה?) בעולם של מטריקס (With style) בעולם של המדריך לטרמפיסט לגלקסיה. בעולם של הסיפור שאינו נגמר. (אני מאוהב בעולם הזה מהפעם הראשונה שקראתי אותו) בעולמו של ווין. בעולם של פול מטאל אלכימיסט (למרות שבטח הייתי נוהג כמו אד ואל "אני לא מאמין שזה אסור בגלל שזה מסוכן אני חייב לבדוק א זה בעצמי) דוקא את העולמות שאני כן אוהב לא הייתי רוצה להיות חלק מהם שיר של אש ושל קרח (הזוועה שהולכת שמה היא נוראית, למרות שהייתי מוכן להיות בעולם הזה אם הייתי מקורב לטיריון או לדאני my love) בעולם של דאוס אקס (עולם סייברפאנקי מייאש למדי מחוסר תקווה) בעולם של וורקראפט (תוחלת החיים הממוצעת שם יורדת עם ככל שהעולם מתקדם) בעולם של סטאר קראפט (מצד ימין חרקים מטורפים מצד שמאל בני אנוש עוד יותר מטורפים ומעלי חיזרים עם חרבות אור מטורפות) בעולם של גטקה (גזענות גנטית) בסין סיטי (אלימות מרובה מדי וגם בקי לא נמצאת שם יותר)

so be it

New member
דווקא דאני? אני לא אוהבת אותה

אבל טיריון....
ולא חסרות שם דמויות מעניינות האמת שסרסיי
היא אחת החביבות והמעניינות... תמיד משהו קורה לידה בראן ואריה.. בכללל.....

MajorWinters

New member
עולמות מגניבים...

בהחלט מטריקס ומלחמת הכוכבים... הייתי אבל שמח לבקשה פחות דמיונית (שהיא גם מאוד דמיונית אבל אם יומצא מסע בזמן זה יהיה אפשרי) לחזור לשנות ה20 באמריקה - בשביל הג'אז, השמלות האדומות ועשן הסיגריות (שאני שונא אבל האווירה מחייבת). שנות ה40 באמריקה\גרמניה - נראה לי מאוד מעניין לחוות את מלה"ע השניה על בשרי. לאו דווקא בשביל הקרבות, יותר בשביל האווירה של פרק 10 בסדרה אחים לנשק. שנות ה70 באנגליה
- בשביל המוזיקה!

Mr Pig

New member
חחחחחח

הרעיון של סרט פורנו גותי נשמע מלבב
.. או זה או בעולם כזה של קלולס. או בעולם שאני מכשפה מסוקסת עם הרבה כוחות וג'וני דפ גר איתי. או שאני אהיה אישתו הכוסע של ג'וני דפ. ג'וני דפ כוסי. Be mine

למעלה