נניח והיתה ניתנת לכם הבחירה

Science Fiction

New member
סרט גרוע. ../images/Emo119.gif

[את הספר לא קראתי, רק את ראיון עם ערפד, שגם את הסרט שלו אני צריכה לראות שוב בהזדמנות.]

yuki kun

New member
היי..

גמני הייתי רוצה לחיות בעולם של ראיון עם ערפד לקבל נשיכה מלסטט נשמע דווקא נחמד. או לחיות בעולם של Gravition, להיות דמות אנימה עם עינים גדולות ושיער חי [ועם פוני גדול והרבה שוונצ'ים] והבעות פנים מעינות.. [וכמובן לפגוש את יוקי!] או אחרון חביב להיות בעולם הארי פוטר, כי.. לא יודעת למה.

Science Fiction

New member
ממ, אני תוהה ../images/Emo119.gif

למה את רוצה לחיות בעולם של ראיון עם ערפד? לפי הספר, יש לערפדים כמה יתרונות, אבל הרבה יותר חסרונות מלבני אדם... בסך הכל, זה נשמע כמו חיים די אומללים. לא?

Science Fiction

New member
3212, ../images/Emo119.gif

ללא ספק.

BambaCreature

New member
טריוויאלי.

מאטריקס! ללמוד קונג-פו, להרביץ לערסים ולהשליט אימה בחיפה? אין יותר טוב מזה. או בעצם מדריך הטרמפיסט. כי פסטוראלי שם במידה כזו או אחרת. ויש הרבה מדריכים איכותיים, מגבות, מנוע אי-היסתברותי ומרווין מדוכא אחד שאפשר להתעלל בו קצת. אני חושב שהתגובה הזאת גורמת לי להיראות יותר מידי סאדיסט. נו, טוב, נשרוד.

Nimst

New member
יו, עוד חובב כישור הזמן?

החלפתי לאנגלית באמצע הסדרה, אני כבר לא ממש זוכרת את המונחים בעברית, אבל זה לא היה לטוות או משהו?

קראתי תמיד באנגלית

To wave... לארוג או לסרוג... מה זה משנה? העיקר לעשות את זה
אדם

O a s i s 3

New member
גלי כבר אמרה, ה"פ

ואין לזה שום קשר לרון וויזלי (
)
. לא יודעת, הוגוורטס נשמע לי כמו אחלה מקום. ואולי גם בפאנטסיליה. כן, קסמים זה מגניב.

omri531

New member
הארי פוטר, ללא ספק

כדי לחבור לוולדמורט כדי להרוג את הילד המעצבן וכדי להפסיק את זרימת הצ'קים לסופרת. ועכשיו ברצינות. נראה לי שכל אחד מאיתנו מתחבר לילד שבתוכו שמתלהב מעולם של קסמים וכשפים, בו כל אחד יכול לעשות משהו שימושי עם מה שהוא לומד...

chuchi46

New member
ימיי הביניים

אבירה עם סוס מדהים וחיה לבד... אז זה עוד היה אפשרי.

למעלה