ננציח ובגדול בוקר טוב וגם כמה מתכונים מחמים|ח

cial 1

New member
ננציח ובגדול בוקר טוב וגם כמה מתכונים מחמים|ח

יש לכם כמה תמונות מתכונים אחרי ולי יש בקשה הצבעה כאן בשבלי למען הפורום ואני אנמק יש לי אדם באמריקה שנן לי סט מלה של - מתכונים חלק והשאר יש גם לדעת אבל אני אתן כול מה שיש המדבר הכול בבריאות ובאהבה של דברים באפיה הרוב זה פיצה לחם עוגות גם כמו האנגלית המקורית במבחר של צבעים הכול טבעי וגם יש מרקים הכול בריא אני יכולה למלות את הפורום עד אין סוף כך זה הולך שם אני בסח הכול ביקשתי מתכון של לחם מאפה עם ריחן ושמן זית על הלכם זה גם כמו עוגה בשביל הכול כי רק פרוסה מזה הכול בא על ברכה ומה עוד האדם הזה הוא באמריקה מחזיק את המדינות שם עם המאפים המיוחדים שלו כמובן אדם הנותן יחס זה אדם ישר ואני חושבת שהוא יהודי אני עוד איכר אותו מקרוב בהתכתבות וכול ילדים כותבים לו על המתכונים והוא לכול אחד עונה האתר זה עם תשלום אני שימתי דרך הבן של החברה שלי באמריקה כי לתת כאן ויזה זה קצת מדאיג? אז בבקשה אני מוכנה לעבוד על זה כול יום אתן כמה שאפשרי אבל רק אם יש הסכמה יש לו גם עוגות אבל לא הרבה הכול על מאפים מיוחדים כמו שהסבתי . ואתן גם שני דברים שלו היום מרק עם גבינה והלחם שכול כך משגיע אותי ובטח גם עוד הרבה כאן יש על מה לבנות בבקשה להגיב רק בכן או לא חני מאחת הדר ואדר בשמחה כאן לכולם ובוקר טוב לכול החברות שלי. וטעים יש שמן זית פלפל ושום????

יוכי68

New member
בוקר טוב למני ולכולם......בשמחה נרצה לראות

תמונות ומתכונים מעניינים....שגרי.

cial 1

New member
בוקר טוב יוכלה מה קורה האם עבר המייל

שלי אליך זה הכי חשוב היה בעיה הכול היה כבד אבל הבנתי שזה נשלח רק תגידי כן או לא? ואני כאן שעה נלחמת על תמונה אחת עזרי לי מה עלי לעושות גם שתמונה תהיה קצת גדולה וגם קל? להעביר לא אוהבת לחתוך את הצלחות זה מעצבן אותי וכך לא רואים תמיד הכול בכלל בהתחלה לא ידעתי אז שלחתי תמונה קטנה וכולם אמרו יופי מה יופי ? טוב אני מקטנה הכול הולך וכך אני לא אוהבת ומה עוד לפעמים הוך בטעות הכול מוזר לי? ובוקר טוב לך חומד והיופי של הפורום פו פו

רותי410

New member
בוקר נפלא לכולם../images/Emo140.gif ויוכי, מה עם הניהול?

לא שמענו כלום מאז שדיברנו על זה. עדכני, בתקווה שיש דברים טובים לעדכן.

רותי410

New member
יופי, אני מאוד שמחה. ושלחתי לפלפל

מסר בקשר לעוד הודעה מגונה, ביקשתי שימחק. לכן טוב שיהיו עוד אנשים שיש להם את הסמכות למחוק הודעות לא רצויות. יש לי כמה דברים להעלות לפורום מהשבועיים האחרונים. בקושי היה לי זמן לצלם, אז בטח לא להעלות. רק מה? אחרי שראיתי את כל המנות ה''גורמתיות'' שהעלתה חני, אני צריכה הרבה אומץ להעלות לכאן תמונות משלי. מה עוד שחלק ממש לא יצא אסטתי, כי צילמתי ישר מהסיר מפאת קוצר זמן. אז נראה.

יוכי68

New member
רותי, כל אחד ויכולותיו - נשמח לראות את

תוצרייך שעד כה נראו מעולה וחוץ מזה חני מביאה גם תמונות שלא שלה אלא מהאתר על מנת שאנחנו נחשף לעוד דברים מיוחדים - היא מנסה לתרגם מתכונים לטובת כולנו וזה מצוין - אז קחי הכל בפרופורציה והעלי בכיף תמונות. גם אני בזמן האחרון לא מצלמת כי זה באמת גוזל די הרבה זמן במיוחד שלחוצים - עכשיו אני מרגישה יותר פנויה ושמחה שאני אתכם.

cial 1

New member
רותי410 מי כותב לא טוב פה ומי פה עכשיו

לםני שאך לעזזל שוב גיפה מתפתחת אצלי ואני אשמה.. יש לי התמונות אבל לא את כול המתכונים אז יש בכלל פה משהוא? רק להגיב לתת זה של הדברים שקיבלתי אתמול מאיש יקר וטוב ואני מברכת את כול העבודות שלך ישר כוח אמן

cial 1

New member
יש לי מה שהכנתי ולא ננתי וגם תמונות של איש

איש יקר וטב לב החושב על ישראל חברים

cial 1

New member
דג סלומון לתחרות שלי קצת יופי גורמה אם רוצים

cial 1

New member
רק שתגידו יש לי את הקיף לתת ולעשות

בסוף אפתח לי מקום ברמת אביב ג אגב אני גרתי שם ב-ר"ח בין יוסף עוד היה האתר בבניה

cial 1

New member
המרק מוקרם קצת של איש טוב AT US

אני אתן את כול המתכונים אני תמיד מותנת תמונות וא המתכון ויש גם שלא מבקשים?

cial 1

New member
יש לי כמה דברים גם לך בעזר"ה בערב מאיוש

לאט ובערב אתן את המתכונים האם זה מחדש פה רק תגובה ואם את רוצה אשלך לך מהדברים היפים של היאש הטוב מאמריקה יש שפ דברים שאין להם מתכונים ויש שכן אבל שוב את יודעת שיש מתכון לדוגמה באותו אופן של אחד דומה למרכיב השני כמו לדגומה ואתן לך עוגת אנגלית אם זכור לך עם פרי יבש ויותר נכון עם החתיכות המסוכרות הצבענים אז על אותו בסיס יש פשוט או בטעם השוקולד וכאן כמובן הקמח בתוספת הקקאו ואם צריך גם שוקולד הרי יש שבבים או בלבן וכול פרי שרוצים יבש מהצימוק ועד אין סוף ויש גם כמה עוגות טובות וקלות להחנה והרבה לחם בכול הטעמים והפיצות קטנות אני אמלה כמה תמונות בערב אני גם עדיין לא הורדתי אותם אבל הוא מרשה לי היאש שאבה אותי כישראלית ואני מחלקת יחד פה כך אני אוהבת את עצמי קודם אתם ואני לאחר?. הכוונה זה הכבוד לי עכשיו כול מה שאני מכינה גם הולך לעוזרת שלי רק בסידורים נעט מאוד בבית ולך מאיוש כול ההסבר הזה גם

יעקובי13

New member
יוכי יקירתי הכל בסדר מתוקה../images/Emo24.gif

היום אין לי חשק להכין כלום יש לי רופא שינים בערב. שונאת רופאי שינים מפחדת מהם ,ושבוע לפני התור אני כבר רועדת חהחהחהחהחהחהחהחהה

מאיוש י

New member
היי זו אני לא שמתי לב שנכנסתי בשם של בעלי

גם הוא נדבק בפורומים חהחהחהחהחהחהחהה, אבל לא של אוכל הוא יותר בקטע של אספנות הוא הלך ועכשיו המחשב שלי

למעלה