ננציח ובגדול בוקר טוב וגם כמה מתכונים מחמים|ח
יש לכם כמה תמונות מתכונים אחרי ולי יש בקשה הצבעה כאן בשבלי למען הפורום ואני אנמק יש לי אדם באמריקה שנן לי סט מלה של - מתכונים חלק והשאר יש גם לדעת אבל אני אתן כול מה שיש המדבר הכול בבריאות ובאהבה של דברים באפיה הרוב זה פיצה לחם עוגות גם כמו האנגלית המקורית במבחר של צבעים הכול טבעי וגם יש מרקים הכול בריא אני יכולה למלות את הפורום עד אין סוף כך זה הולך שם אני בסח הכול ביקשתי מתכון של לחם מאפה עם ריחן ושמן זית על הלכם זה גם כמו עוגה בשביל הכול כי רק פרוסה מזה הכול בא על ברכה ומה עוד האדם הזה הוא באמריקה מחזיק את המדינות שם עם המאפים המיוחדים שלו כמובן אדם הנותן יחס זה אדם ישר ואני חושבת שהוא יהודי אני עוד איכר אותו מקרוב בהתכתבות וכול ילדים כותבים לו על המתכונים והוא לכול אחד עונה האתר זה עם תשלום אני שימתי דרך הבן של החברה שלי באמריקה כי לתת כאן ויזה זה קצת מדאיג? אז בבקשה אני מוכנה לעבוד על זה כול יום אתן כמה שאפשרי אבל רק אם יש הסכמה יש לו גם עוגות אבל לא הרבה הכול על מאפים מיוחדים כמו שהסבתי . ואתן גם שני דברים שלו היום מרק עם גבינה והלחם שכול כך משגיע אותי ובטח גם עוד הרבה כאן יש על מה לבנות בבקשה להגיב רק בכן או לא חני מאחת הדר ואדר בשמחה כאן לכולם ובוקר טוב לכול החברות שלי. וטעים יש שמן זית פלפל ושום????
![](https://timg.co.il/f/Emo202.gif)