ננציח ובגדול בוקר טוב וגם כמה מתכונים מחמים|ח

cial 1

New member
../images/Emo24.gifאיזה יופי המומה את הכנת כאן

א יוכילה של קרין גורן זה עם גבינה זו לא היא מתאימה לכול מצב של אב ובן לבית דתי בוב הרי תמיד יש בעיה להמתין שעות אז כאן אין ונכון קודם תנסי לעשות זאת ואז גם לתת כאן אפיו בנמדים קטנים ואני סומחת טוב על הידיים שלך המבורכות האם ראית את הפרוסה זה מהשו היה אחת שהגיב על הפרוסה באמריקה מובן בצורה מפחידה הכול עם הומור כמובן הא מצולם עם פה פעור מזה מצחיק את את רוצה אני יכולה להיא לכאן על התמונה של אים המום ממש כך ואני רק צחקתי טוב לכול דבר יש סיפור גם בענף זה יש שם באתר עוגות לרוב כמובן לא שהם לא מוצלחות ויש את הגדולים בעלי עסק שהם מקדמים את הפרסום שלהם וזו הסיבה לתשלום שם לא נורא פעם אחת רק אני משלמת ואני נהנת והם לא כול כך? כול מה שאני אוהבת ורוצה אני מבקשת מתכון ומברכת כמובן הכול בנימוס ולא חסר ויש שלא מגיבים ואולי הם עזבו? אבל תמיד טוב לנסות וכך לומדים להמשיך לאהוב את המטעמים ואת החיים ואותך בוקר טוב לכולם ואני הולכת לנומי
 

ddh1

New member
חני כל הכבוד. נראה טעים

ומאוד מגרה. נשמח כמובן למתכונים. ויוכי כמובן העוגות שלך נראות משהו..... יום טוב
דינה
 

cial 1

New member
גולדה מאיר1 ערב טוב אני אתן לך מתכון

העוגה היא כלה לכנה אני הכנתי לבן שלי הכול קרם חמאה ושמנת מתוקה והיא עם הקקאו בפיזור ואז השם זה בוץ?
 

cial 1

New member
תודה גודהלה טוב אתן מתכון ורותי האלופה היום

מגיע לה הרבה כרדיט באמת השקיעה. טו אני חייבת הערה כאן מאז שאני כאן עוד אף אחת לא הכינה מתכון אחד שלי ויש לי הרבה כן והם מהגדולים מסביב לעולם לא רק כאן לא מתכוונת על דברים קטנים של היום יום על דברים עם השקעה אבל לא נורא וגם מעירים לי שאני לא מסבירה נכון אז אולי יש דבר אח לא ברור אז שואלים לא הבנתי ואני אתקן לא הבנו כתבה לי חומד אחת האם יש משהו? שהוא חושב שקל לכתוב מתכון מורכב אני לא חושבת אז ניתן לתן קצת אבל לא לחזור על כול המתכון לי יש רק בעיה אחת והיא המדידה והשאר לעניין לא ראיתי יותר טוב ממני בהסבר שונה הכול דומה וסליחה על שאני כאן הוספתי את כול ההערה שלי אבל היה חשוב לי טוב למתכון נטו קרם למי שאוהב הרבה קרם? למרכיבים הדרושים- לחמם תנור. לחום של 200 מעלות חום 2 כוסות קמח רגיל 25 גרם קקאו טוב 150 גרם חמאה -לחתוך את החמאה לקוביות 25 גרם סוכר 2 כפות של מים קרים לקרם. 175 גרם חמאה 4 כפות קקאו 150 גרם שוקולד לבישול מריר 3 כוסותסוכר ענבים+ 3 כפות סוכר חום- לא להיבהל זה לקרם כך הם הקרמים הגדולים? 4 ביצים טרופות קל ( -כך זה המתכון ) 3 כוסות של קרם שמנת - שהם 300 מיליליטר ( מכווה שזה מובן? 1 כפית סירופ שוקלד כמו של הגילדה? וגם לא חייב אבל זה מוסיף שוב לחלק העליון 1/3 קרם שמנת מתוקה 140 גרם שוקלד לבן מהסוג הטוב אופן ההכנה בקערה שתוחה מכינים את המרכיב הראשון הקמח הקקאו וגם את החמאה לעבוד ביד עד לקבלת פרורים דקיקים להוסיף המים קרים והסוכר שזה רק4 כפות שם וללוש טוב - להכין תבנית משומנת בקוטר של 26 =8 גם טוב להדק את הבצק לתבנית טוב ולדפנות וכך מוסיפים נייר אפיה מעליו שעועית יבשה כך זה כול בצק פריך מכובד? ולאפות רק -10 דקות להכנת המילוי להקציף את החמאה עם הסוכר טוב שהחמאה בחום החדר לא מזיק בקערה בנפרד לטרוף את הביצים ולהוסיף את הקקאו בנפרד להמיס השטקולד במיקרוגל או ביין מרי" להוסיף את השוקולד המומס בהדרגה לקרם חמאה עד להמשיך להקציף עד שזב קרם אחיד דגש הכול הביד להקציף יש מקצף חשמלי ידני נכון? את כול הקרם הזה שלב ראשון יוצקים לתבנית על הבצק הפריך אופים בחום של 250 חמישים ל 45 דקות עם טורבו על רשת כמובן והקרמים הנוספים אכן כך מוצאים מהתנור לרקק ל15 דקות טוב את העוגה האפויה יש לנו קרם שמנת שמחמים על האש ומקררים ל15 דקות ומקציפים אם רוצים קרםזה טוב אז מקציפים קצת ומקררים ושוב חזרים להקציף- ולהמשיך להוסיף את כול הקרם שמנת על העוגה ואז- מוסיפים את השוקלד הלבן המומס גם עם מעט הקצפת וזה בא מעל כך שהוא יראה לנו משהו אחר בלב העוגה ולקישוט ביד מפזרים בכול הצד מסביב לעוגה אבקת קקאו כמו 2 כפות שטוחות בעדינות לא לגעת בעמע העוגה ולקרר והזאת גם עוגת קרם וגם שוקולד אבל שמה עוגת הבוץ של_ מיסיסיפי+ חני ולך גולדה זה קך לרשום מתכון מדויק עם תיאור? הכול באהבה ו
 
למעלה