ננציח ובגדול בוקר טוב וגם כמה מתכונים מחמים|ח

יוכי68

New member
מאיוש, אתם פרסים? יש לי שני גיסים

פרסיים - משהו משהו מיוחדים.
 

מאיוש י

New member
תגידי לי את בסדר??????????????????????

למרוקאית גאה שכמותי את אומרת פרסיה????????????????????. סתם פרסים לא להעלב בעלי עיראקי
 

יוכי68

New member
מאיוש - מרוקאית גהה שכמותך - חשבתי ש..

יעקובי זה שם המשפחה וידוע לי שיעקובי אלו פרסים......חחחחחחח
 

רותי410

New member
אה, אז את זה יעקובי המסתורי שהסביר

ליפית את העניין עם המתכון של גולדה!!!! ואני תהיתי, איך זה חדש וכבר בעניינים!! חחח
 

מאיוש י

New member
כן כן זו אני

לא תמיד אני שמה לב שבעלי היה במחשב לפני ורק שאני שולחת הודעה אני רואה שאני תחת הכינוי שלו.
 

cial 1

New member
והעוגה הקלסית שכול אחד ירצה לעשות

עוגת קרמית נתו נכון עם מעט שוקולד חמאה וקרם שמנת מתוקה והקקאו תחתית בצק פריך עדין המחייב את המשקל של השועית? אתן מתכון בער הכול קל כאן
 

יוכי68

New member
חני, הלחם הזה נראה מעולה - האם הצלחת להשיג

את המתכון? אם כן אשמח לקבל.....אלפי תודות.
 

cial 1

New member
../images/Emo24.gifכן כן את המרכיב

ואנחנו נתן לזה מתכון של לחם גרוזיני על המפה זה אותו בצק והוא איטלקי במקור ואני ממש עם עין חדה למעלה יש שמן זית ולפני עלי ריחן כמובן יש גם מלח גס וטיפה של ביצה להברשה כך העלים ילקדו צריך תיקון טוב אני אתן את כול המתכון ואגיד לך דוגמה מוזרה וקשה כי זה מסכרי מה הם עושים כאלה אנשים אני הבנתי הם נותנים לך מהלב אבל לא ישר את המתכון אלה בזוית של קודים על התמונה וכול סימן אומר מה יש במרכיב וכך את בונה את המתכון הראש הדמיון הכי חשוב ויש גם דברים ממש עם מתכון לא הכול על הלחם הזה כמו שהסברתי אול מאיוש מבינה מה אני מסבירה כאן וזה בצדק למען הצורך ולמען הנצרך כך הולך ביי חומד לעכשיו לכולם חני מאחלת אחלה יום מתוק ולך בבית יש סבלנות כאן
 

cial 1

New member
הכול יש זה מתכון לפוקצ'ה כול כך מורכב

אני אתן אותו מחר בעזרת השם קר לי והכול מתחיל שוב אני חייבת לתת לי סוף מה הבעיה אני מתעורת עם חום ואז לא יכולה לסבול כלום וזה משפיע עלי להתקרר שוב ושוב ממש כך 4 ימים נורמלים ו4 מטורפים של לא נוע ולא תדעי אמן וגם על יד התנור בסדר ומה אחרי אז קר חם טירוף כמו לכולם השםעות חוגגות האביר קשה עישיו יש קפור לילה טוב חומד אם תראי את הודעתי זאת
 

cial 1

New member
מאיוש מותק הכול שלי אני הכנתי רק 2

המרק והלחם שהוא פוקצ'ה ואם רוצים עם לחם גרוזיני ניתן להין הכול ענין של בחירה של כול אחד זה לגבי הלחמים והבצקים הכי מובחרים שראתי בעולם ואני רצתי ממך במסר את המייל שלך כמובן אם יש לך רצון וכך אשלח לך כמה דברים מאוד יפים וכאן מאחלת לך ערב טוב חני
 

יוכי68

New member
חני, איזה יופי של דברים טעימים וגם רעיונות

מגוונים, אהבתי את "הסושי" נראה מעולה.
 

cial 1

New member
../images/Emo195.gifטבעות שניצל בטיגון קל במילוי ../images/Emo6.gif

זה גמבה הכי אהובה עלי ובצל ירוק וגם פס של בשר הודו תחון ואז זה מילוי חמוד אני מכינה מזה הרבה בחגים אבל יותר גדול ועם רוטב בלסמי וחסה פרחונית והסומסום קלוי קל וניתן לקשור או עם חוט או קסמי שניים בזמן הטיגון לקרר קצת וחתוך ואז מזה גם משהו מהפסטרמות עד כאן זה מה שמכיל והצלחות שלי הם פה משחקים גם תפקיד למה הדשה זו כי שואלים אוצי אם אני הכנתי ואני לא הכנתי אני כותבת זאת אז כך הכול בסדר ומהלב גם מהלב ואם להביא לכאן מתכון או תמונה יפה ועשירה זה כך הולך בכול מקום פשוט כותבים מי ומה זה וכמובן מהיכן שחמטית ערב טוב חומד
 

יוכי68

New member
חני, קיבלתי את המייל שלך העוגה נראית מעולה

אני הכנתי את הספירלית של קרין גורן ומכירה את הטכניקה. מה ששונה הוא כמובן המרכיבים וגם כמות הטבעות - העוגה נראית יפהפיה - אולי כדאי שכולם יראו אותה. תודה לך על המאמץ - אנסה אותה. לבינתיים מצרפת לך תמונה של הספירלית לפי המתכון של קרין גורן....אהבתי את האפקט שמתקבל אך פחות את הטעם.
 

pirge

New member
ואואואואוווו יוכי, כרגיל מדהימה.העוגה וגם ../images/Emo8.gif

את.
 
למעלה