נסיון לעשות סדר בהיצע המטורף

+++

3. נכון, רק דרך העריסה שנמכרת בנפרד, זו לא ההטעייה הגדולה..:) 4. א. יש לו סוללה נשלפת ולא פנימית וזה(&lt
כמו בסלולרי.... ב. זה נראה כאילו התכוונת שבגלל הסוללה הפנימית יש לו זמן פעולה קצר יותר, זה לא נכון, יש לו זמן פעולה קצר יותר כיוון שנגני HDD צורכים הרבה יותר בטריה מאשר נגני פלאש.

אופס..

אל תתייחס ל: "זו לא ההטעייה הגדולה..:)", כי בקריאה שנייה הבנתי שלא הייתה הטעייה אלא רק בלבול..

meidos

New member
סוללה נטענת "לא סטנדרטית"

אבל ניתן לקנות אותה גם בנפרד.

gt-master

New member
כן ב 40 דולר לא כולל משלוח

שזה אומר 300 ש"ח בערך.בשביל עוד 14 שעות ובמידה שזה טעון. אתה קונה ב 50 ש"ח 4 סוללות 2000MA של GP שזה יוצא 40*4 שעות שזה 160 שעות שזה 6 וחצי ימים רצוף או 53 ימים אם תשתמש 3 שעות ביום ותמיד אפשר להכנס למכולת ולרכוש עוד רבעיית דורסל. שוב פעם,תלוי בצרכים.בתור נגן 5 גיגה הייתי בוחר ב H10 בשביל ספורט או ליום יום לפעילות לא עדינה עדיף IFP799. לכן יש לי גם H320 וגם מיקרו 5 גיגה וגם IFP 790

Hard Nut

New member
../images/Emo41.gif אבל למה זה לא....

העלה את הפוסט עם השאלות שלי- לראש הרשימה? השאלות- מסומנות בכוכבית אדומה.

Hard Nut

New member
ומה דעתכם על H340

גם 40 ג'יגה, גם סולללת ליתיום-פולימר נטענת (פנימית) וגם בא עם ערכה לחיבור 4 סוללות AA לגיבוי... איפה ה- catch (אם יש כזה) ? אגןז.

Hard Nut

New member
וגם buffer של 32 מגה

שמשמש לזיכרון במקרה של טלטלה עקב פ"ג (פעילות גופנית
) שגורמת לאובדן רציפות בקשר עם הדיסק. אני מניח שבדיסקמנים היו קוראים לזה -אנטי-שוק. אבל דווקא תכונה זו נשרשמה כבעייתית היות שהיא יוצרת דיליי (השהייה) בתחילת כל שיר- עד שנטען מחסום 32 המגה.... למה לכל הרוחות אין מכשיר מושלם ??? מצד אחר, בא אחד ואומר שה- H340 יודע גם לנגן סרטי וידיאו על המסך הצבעוני שלו... אןף... אפשר להשתגע...

~~~>

הבאפר לא יוצר שום דיליי, הוא לשמש כאנטי שוק אבל יש את זה בכל מכשיר מבוסס HDD(חוץ מהזן מיקרו..) והם עדיין לא מומלצים לפ"ג, בזמן טעינת הזכרון מחדש מופעל הHDD ובמקרה של טלטלה באותו הזמן מתבצעת הפגיעה המדוברת. סרטים.. מסך קטן ולא מומלץ לצפייה ממושכת ומציג ב10FPS, הH340 הוא נגן טוב מאוד, וההתקן בטריות שלו הוא אכן נחמד ומספיק לעד 50 שעות נוספות, בנוסף כדאי לך גם לחקור על הiAudio X5L, מכשיר טוב בערך באותו המחיר. הH10 הוא מכשיר שנועד להחליף את הH300 שהוא מכשיר ישן בן שנה +..

gt-master

New member
למיקרו יש באפר

אמנם יותר קטן אבל הדיסק מסתובב רק שניות ספורות בתחילת שיר ואז ננעל.

Hard Nut

New member
../images/Emo41.gif כאמור מביקורות משתמשים ב CNET

כפי שכתבתי למעלה- הפוסטים שלי התפספסו ולא העלו את השירשור לראש הרשימה, לכן כמה שאלות חשובות נותרו ללא מענה. המשתמשים האמריקאים מתלוננים ש- 1. ה- IFP 799 אינו מציג עצמו ככונן למחשב בעת החיבור. זה נועד לטענתם אולי כדי למנוע גניבת שירים ממחשב למחשב. האם הגירסה האירופאית (ישראלית?) מצטיינת גם היא בקישקוש המגעיל והפוגע הזה? שכן ברור שהצגת המכשיר ככונן במחשב היא דבר פשוט, טריויאלי, נוח, הכרחי, חיוני. אם הוא לא קיים- המכשיר מאבד נקודות יקרות במירוץ. 2. ה- H340 הוחלף אמנם ב- H10 אבל האמריקאים מעדיפים את ה H340 על פני ה- H10 בכל התחומים, ומבחינתם ה- H10 הוא נחות יותר וחסר פיצ'רים לעומת קודמו 3. הזיכרון של ה BUFFER של ה- 32M שנטען, יוצר דיליי בין שיר לשיר- כך לפחות על פי טענת האמריקאים. מה תגובותינם של מביני-דבר כאן לאמור לעיל? אגוז.

~~>

1. הגרסא האירופאית אינה כפופה לחוק זכויות היוצרים ומשמשת גם כDOK לכל דבר. 2. שלא לדבר על זה שהאמריקאים מקבלים מכשיר מסורס(ללא USB OTG) ובאנדל מצומצם יותר, הם עדיין צודקים, לדעתי היתרון של הH10 על הH300 הוא פס הגלילה למקרה של סיור בין אלפי שירים, כל שאר היתרונות לדעתי לא שוים אפילו לשקול לקנות את הH10 במקום הH300. 3. חכה לבעלי הH300...

matke

New member
../images/Emo45.gif

בוא נגיד H320 יותר דק עם פס גלילה. היה יכול ליהיות הנגן.

Hard Nut

New member
../images/Emo41.gif מה דעתכם על התמיכה בעברית?

בלינקים שבאתר ישנו לינק ליבואן של ה- H3XX, ושם באחד הפורומים מישהו הציב להורדה עידכוני קושחה שמוסיפים תאימות לעברית. מה דעתכם על זה? מישהו ניסה את זה? כמובן שחבל לקנות מכשיר נחמד כזה ולהרוס אותו מיד כשמגיעים הביתה- על ידי פלאש שלו בגירסה לא תקינה. אך לעומת זאת, אם זה עובד, ואם זה באמת תומך בעברית... יאממי... מישהו? אגוז.

יאיר B

New member
איזה אתר?

יש עידכון של אוהד שמוסיף עברית לשמות השירים. אני יודע שיש בהתהוות עידכון שכולל ממשק מלא בעברית (עדיין בבתא). יש קישור לעברית ל-H300 בקישורי הפורום - איריבר.

Hard Nut

New member
באתר = כאן בתפוז, בפורום

סליחה אם זה לא היה מובן מאליו
המדובר לקישורים שיש פה בפורום (שהוא חלק ממערכת אתר תפוז...) אגוז.

כמו שיאיר אמר..

יש לינק לעדכון של אוהד, אוהד זה אותו אחד שנתן את העברית בפורומים של היבואן(ארקדיה), התקנת העדכון אינה מסירה את האחריות..

Hard Nut

New member
תודה, השאלה היא-

האם העברית הזו של אוהד היא עדיין buggy בגירסת ביתא, או שהיא כבר הוכיחה את עצמה. אוהד- קבל ח"ח (נעים מאד, אני אגוז...). אגב, כדי לוודא שהבנתי את הנאמר בקשר לשמות השירים: כל מה שאני צריך זה שהמכשיר יציג שמות קבצים עבריים בצורה נכונה. לא איכפת לי שהממשק יהיה באנגלית (בדומה לחלונות בגרסת Enabled). האם לזאת הכוונה? תודה. אגוז.

למעלה