נסיון לעשות סדר בהיצע המטורף

~~>

קישורי הפורום(בסרגל הכחול למעלה -> קישורים): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=1292 תחת אייריבר.. " כל מה שאני צריך זה שהמכשיר יציג שמות קבצים עבריים בצורה נכונה. לא איכפת לי שהממשק יהיה באנגלית (בדומה לחלונות בגרסת Enabled). האם לזאת הכוונה?" לפי מה שידוע לי.. המכשיר מראה אנגלית בכל מקום עד לרגע ניגון השיר, במסך הניגון הוא מראה עברית הפוכה(צריך להפוך מההתחלה את העברית עם הפוך על הפוך או תוכנות בסגנון).. אולי אני טועה ויש יותר מזה, אבל זה בטוח יש.. לאחר שוטטות קלה בקישורי הריבר.. העדכון כולל התפריטים בעברית מסיר אחריות?

Hard Nut

New member
משהו נתבלבל לנו כאן... ../images/Emo13.gif

הבהרה: התכוונתי לגירסת עידכון הקושחה של אוהד. האם העדכון שלו רק הופך ומסדר את העברית בתצוגת השיר, או שהוא משנה את כל הממשק של המכשיר לעבודה בעברית? אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, ושתצוגת השיר- רק היא- תתמוך בשמות עבריים מוצגים כהלכה ולא הפוכים. לגבי האחריות: משהו מאד מוזר קורה כאן לפי דעתי.... בכל מוצר, נניח למשל- צורב DVD... אם אתה עושה פלאש לקושחה בגירסה שאיננה גירסה רישמית של היצרן- האחרויות בטלה ומבוטלה לאלתר. ואילו באתר של ארקאדיה, ישנו מצב מוזר, כי מצד אחד זה הסוכן, ומצד אחר- הפורום שבו מוצע עידכון הקושחה יושב באתר של הסוכן... לפיכך נשמעה הטענה שפלאש בקושחה של אוהד איננו מבטל את האחריות. עדיין תמוה, עדיין לא ברור, עדיין דורש חקירה, אבל... אולי זה נכון... כעת, מה לא הבנתי עדיין? תודה. אגוז.

יאיר B

New member
העדכון של אוהד לא מסיר את האחריות

כך לפחות טוען נציג ארקדיה (היבואנית של איריבר). [שלא לציטוט: מה שאני חושב זה שגם לארקדיה יש אינטרס שיהיה עברית למכשירים כי זה אומר מכירות רבות יותר. יש עוד דוגמא: העברית לאיפוד: אני לא חושב שאפל העולמית בדקה את הקושחה החדשה עם העידכון לעברית, ובכל זאת ידע קנתה אותה והולכת להציע אותה באתר שלה] מה שאוהד עשה זה לשנות את הגרפיקה בקובץ: במקום שפה קירילית (או אחרת, לא זוכר) הוא שם אותיות בעברית. הוא לא שינה את תוכנת הבסיס של המכשיר. אין פה עניין של ביתא או שחרור - התוכנה לא השתנתה. לגבי העידכון: בינתיים הוא מראה עברית הפוכה (םולש במקום שלום). מה שצריך לעשות זה להפוך את שמות השירים / תגיות (לא יודע איך זה בסדרת 300) עם תוכנה בשם הפוך על הפוך. אני לא מכיר עדכון שמראה עברית ישרה בסדרת H300.

הממממ...=\ ++++

מה שאוהד עשה זה "בסך הכל" שינה את הגרפיקה בקובץ, זה מפר לטענתם זכויות יוצרים, ובגלל זהכל שינוי דרך התוכנה H3mod או מה שמה מפר אחריות בגלל הטענה של זכויות יוצרים, לגבי העברית ארקדיה היא היבואן והיא מוכנה לספוג את תגובת אייריבר לגבי שינוי גרפיקת הנגן, פגיעה בזכויות יוצרים, ע"מ שללקוחותיה תהיה עברית. "אני לא מכיר עדכון שמראה עברית ישרה בסדרת H300.", זה כבר דורש תכנות של כל הקושחה ולא רק הגרפיקה שבה שהרי הנגן יציג מימין לשמאל.. אני לא חושב שיש ממש בארץ מישהו שתכנת מחדש קושחה, ואולי רוקבוקס יתנו לזה מענה לאייריבר ולינוקס לאייפוד, כי לאייריבר ולאפל לא נראה לי ממש אכפת איך זה יוצג..=\

Hard Nut

New member
../images/Emo24.gif ג'יזס.... סופסופ הבנתי...

תודה על ההסבר. אחרי מאמצים רבים, הצלחתי "להסתנכרן" ולהבין... העידכון של אוהד פשוט הכניס סט גרפי של פונטים עבריים לאיזה סלוט- נניח- אוקראינית, או סרבו-קרואטית.... אז כשאתה בוחר את הסרבו-קרואטית הזו, יופיעו על המסך פונטים עבריים... אלא ש... הם עדיין יהיו הפוכים (כאילו נכתבו משמאל לימין כמו בכל העולם הנאור...) האם הבנתי נכון? מה שהיינו צריכים זה להשתלט על מכולה של מכשירים שנועדה להישלח לאיחוד האמירויות, או לקאטאר, או משהו כזה... ומכילה כשפה תקנית- ערבית... אז- אוהד יכול היה להשתלט על הערבית, לשנות לה את הפונטים, ו- הופה... יש לנו עברית מימין לשמאל- במקום הערבית... כוסאומו השפות השמיות מימין-לשמאל האלו... (סתםםםם....) אגב, נעים מאד, שמי שמעון-ינוביץ קחו לינק מעניין ! אגוז (שמעון ינוביץ)

=\.. בדיוק כך..

אנחנו נתונים לחסדם של הערבים..: אם הם יתחילו לקנות החברות יראו ביקוש גדול יותר ליצור שפה מימין לשמאל, ואז לא תהיה להן בעייה להכניס גם את העברית(כי רשמית הפוכה יש כבר בH10 למשל)..

למעלה