נסכם שבוע נוסף?

טוב טוב. שיהיה תיקו. ../images/Emo11.gif

ומזתומרת ללמד? את כבר פגשת אותי, את אמורה להיות תחת השפעת הקסם כבר

תמרוש5

New member
../images/Emo16.gif

פעם נעה הכריחה אותי לראות את זה והיה שם איש מפחיד ממש שרצח אנשים בתוך לונה פארק ואז לא ישנתי בלילה..

הדר 0

New member
כבר עבר שבוע?...

שיר השבוע (רונה): מחבקת מעשנים בשרשרת. אחלה שיר שתדעו לכם שיר השבוע (כללי): חורף-עמיר לב דבר טוב: *מבקשת הארכת זמן....* אחזור עם תשובה יותר מאוחר דבר לא כ"כ טוב: -חסוי-
מצפה בשבוע הבא: וואי השאלון הזה נהייה קשה יותר ויותר כל שבוע!! ציטוט השבוע: "רוצה לחתום על חוזה לחצי שנה?" "מממממ.........." תכנית רדיו!!!!: אהההההה!!! טל ברמן ואביעד קיסוס האלה גאונים, 99 אף.אם. כל בוקר אם אני לא טועה בין שבע לתשע. חחח תיקנת להאם היינו בהופעה של רונה. לא
יום המשפחה? מתי זה? לא חגגתי מאז גן חובה וגם אז זה הסתכם בלהביא לאבא ואמא ציור של אותיות שמברכות ל"יום מישפחא סמאח" או משהו כזה... ברוווווור שכוכב נולד למרות שאת שניהם אני לא מחבבת במיוחד, אם כי כוכב נולד מעודדים, אם מחפשים את זה ממש טוב, למעט אמנות, וגם יוצאים משם כמה דברים משובחים כמו נינט (שהיתה פורצת בכל מקרה) וכאלה... האח הגדול זה זבל טהור וזה גם משעמם... גם כוכב נולד משעמם אבל לפחות שם יש כמה אנשים שמתאמצים להפעיל את המוח שלי.... (לא ראיתי כוכב נולד מאז שנינט זכתה, מודה, לא יודעת מה קורה שם היום...) חג שמח!

הדר 0

New member
מצאתי דבר טוב :) -לא לצמחונים/ שומרי כשרות

מה שהכנתי היום לאכול. וואווווווווו זה היה חלום שפינטזתי עליו כבר כמה ימים ולא דמיינתי בכלל כמה טעים זה יכול להיות אמאלה..... הכנתי פסטה עם שרימפס ושמן זית ועלי רוקט..... מ-ו-ש-ל-ם

groishir

New member
יאללה סיכום

שיר השבוע (של רונה) : עיניים זרות שיר השבוע (לא של רונה) : you get what you give - new radicals דבר טוב שקרה השבוע: היה מגניב דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: אנשים יכולים להיות כל כך מטומטמים לפעמים. דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: שבוע מלא במבחנים וויהי! ציטוט השבוע: P: סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: 88FM אפילו שהם עשו דבר שאסור לעשות. האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה? אההאהאעע נקודה רגישה!!!!!!הייתי אמורה להיות אם היא אשכרה הייתה מגיעה! היא הייתה אמורה לבוא לכנס בהרצליה, אבל מסתבר שלא!! וכתבו שהיא תבוא בכל פרסום בערך. אני בחרם אישי עליה. :( שאלת בונוס: קודם כל- איך אתן חוגגות את יום המשפחה? חחח אח שלי קנה מתנה. וגם- האח הגדול או כוכב נולד? אפשר כלום?

groishir

New member
חחחח לבטל את החדשות

זה אולי הדבר הכי אדיר שהתחנה הזאת עשתה. הכי נמאס מעדכון שלא משתנה כל שעה. P: הם פשוט שמו בבוקר כמה שירים לא מעניינים, ופתאום התחיל HERE COMES THE SUN וכולי שמחתי! ואז השדרן החליט להקריא דיווחי תנועה על השיר. זה זה לא בסדר!

rozalinda22

New member
עונהנהנהנהנה../images/Emo3.gif

שיר השבוע (של רונה) :Tips:) http://www.youtube.com/watch?v=2Vgwva3aYbQ שיר השבוע (לא של רונה) : מאד פרוע - איגי וקסמן http://www.youtube.com/watch?v=Cv-1lrfUKEc דבר טוב שקרה השבוע: שחר
, הגימלים, העובדה שהתקדמנו בשישי מלא דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: בחורה מלחיצה שלא מרפה, העומס, העובדה שאני עדיין משתעלת מדי, ריבים מיותרים
דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: בשני, לפגוש את שחר:) והסופ"ש! ציטוט השבוע: *שיעול* *שיעול* [הכי כיף להיות חולים
] סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: לא ראיתי כלום כלום
האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה? נופ שאלת בונוס: קודם כל- איך אתן חוגגות את יום המשפחה? לא קניתי כלום אפילו וגם- האח הגדול או כוכב נולד? כוכב, האודישנים אבל

הדר 0

New member
../images/Emo99.gif איגי וקסמן

כשהייתי בת 10 הערצתי אותה, והיא היתה הדיסק הראשון שקניתי בחיי, והייתי מאוהבת בעטיפה שלו...

daniel ben ari

New member
לגמרי לא נחשבות.. צריך לקבוע כמו שצריך

איפה הימים שנפגשנות 3 פעמים בשבוע איפה?

maytal7

New member
מסכמת

שיר השבוע (של רונה) : כשהקוצים היו קוצים שיר השבוע (לא של רונה) : בך לא נוגע של יהודית רביץ דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 90 במבחן קשה ! דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: דיכאון קל דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: שבועיים מעשיים ברבאק ! ציטוט השבוע: אין סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: הסרט האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה? לצערי לא שאלת בונוס: קודם כל- איך אתן חוגגות את יום המשפחה? בדיכאון חח וגם- האח הגדול או כוכב נולד? האח הגדול יותר מצחיק

למעלה