נס

soofgania

New member
תגידו..

יש במקרה בפורום שלכם משימה חדשה לבחור בפורום אקראי ולהתחיל לדבר שם שטויות?

soofgania

New member
גם הומלסית וגם מדברת הרבה שטויות?

זה כבר יותר מידי
המקום הזה ניראה לך כמו בית תמחוי?

a n g l o

New member
היא צודקת. ברחה מגן עדן

ועכשיו היא נעה ונדה ברחבי הגלקסיה תפוזינה אני מלאך בשליחות הנמנס להחזיר אותה על כוס קפה לגן העדן האבוד הקרוי נוסטלגייה ואת סופגנייה - את היית לי למראית הדה ז'ה וו

אתה משת"פ, זה מה שאתה

ואני לא צוחקת. ואם אתה לא יודע זאת, אם שאתה מטום תם אן שאני צנצנת, ומכיוון שאני לא זה ואתה לא זה, אתה יודע, אבל מצד שני הוכחת כבר דביליותגרידא באי אלו דברים, למרות שההם לא היו לאורך זמן, אלא קצרים, ככה שמצד שלישי, חבל על הזמן שלך, למה יש גבול כמה טימטום הצוות שלנו יכול לסבול. ודי לטרישה במקמילן

a n g l o

New member
תראו מי מדברת באנגלית

אבל למה לא אני מומחה בקבלת ביקורת תשפכי הכל הכככככללללללללל ובעברית בבקשה !!!! קדימה לי עצמי הדבר לא ברור

לא ברור?

חתימת שגיא ניעור מוכרת לך? אושוחשוב אומר שאם באנגלית (כשאמרתי שהוא משת"פ אמר "תראו מי מדברת באנגלית תוכן: אבל למה לא אני מומחה בקבלת ביקורת תשפכי הכל הכככככללללללללל ובעברית בבקשה !!!! קדימה לי עצמי הדבר לא ברור) עסקינן, כנראה אנגלו מחליף לז'טונים והפוך לפני הקופה או אחריה, מה שמוכיח שהוא באמת כנראה מרביח כמו שני ביט כמו שאמרה אילנה, כי לא מספיק ליאות אינטיליגנט בשביל הביא לחם מהאולם) יללה אושוחשוב לקלסרים של מקסים!!

a n g l o

New member
שגיא נאור אללה ירחמו

מסכן אם היה יודע איך את מדברת עליהו האוטו החשוב הזה שלך או אנא עארף את מי שלפת לי עכשיו (לא חשוב) הבין בכלל משו אחר ממה שהתכוונתי זה הבעייה כשלא מדברים עברית, ואני ביקשתי לדבר עברית !!! אבל יצא לטובה חחח כי נשפך החוצה קצת מרצע חחח ממה שלא עבר קודם (טר"ש)... מה עם מקסים באמת ?

לא יצא כלום שלא היה מולך כל הזמן

היתרון העצום שלי (בדיון) מולך(!) הוא שאני לא מפחדת לגלות הכל. מה שבראש ובמחברות מלפני 30 שנה אי אפשר להוציא ובלי זה כל מה שיש שייך לממוצע התבוני. נזכרתי בחתימה כי, בוא נגיד ככה: רק ככה אפשר להסביר את הפירגון המטופש שלך. אתה עצמך אמרת שאתה מעדיף לדבר בפרהסיה כדי לא(!) לדבר עברית ((=כדי לא לדבר ברצינות, שזה דיבורך ללא קהל)). מה מה מה? מה קרה? - קצת מדע מדוייק, מה יש?

a n g l o

New member
אם את חושבת שכשאני כתבתי מה זה אובייקטיבי

אני צחקתי או דיברתי בציניות - אז את טועה. ומה יש לדבר כל כך ברצינות על מה שאין מושג מה יהיה ??? כל שנייה של דיון בזה היא מיותרת. ולכן אני מעדיף רוח אחרת. הזמן היחיד שבו כן אפשר לדבר על זה ברצינות הוא כשהקזינו פתוח והמספרים רצים על המסך - אז אפשר ברצינות - אבל אז אין לי זמן. ברור לך איפה אני עומד ? מקווה שעניתי על הכל חוץ מאשר על המשפט עם החתימה (שזה לא הבנתי בכלל) והפירגון (שכנראה הבנתי למה הכוונה, אבל לא הבנתי מה הבעייה - ואשמח לעברית ! כדי שאוכל להתייחס גם)

אני מבינה שאין אצלך רצינות מלבד הקזינו עצמו

אולי תענה אתה על השאלה שלך שאני עניתי, ולא היגיעה אליך בגלל הבעיה במערכת תפוז? ואני אדאג בשות שזה יהיה ברחל בתך הקטנה, ככה לפחות נוציא אותך דרעי

a n g l o

New member
אמרתי לך כבר פעם ולא האמנת

ולכן את שואלת שוב אני רק עם כסף שלי

אמרת עוד דברים

משו על קשר למישו שאולי הוא לא מצרצר אבל אולי משהו דומה... אז במילים אחרות נשאל, ומה אתה עושה לפרנסתך?

a n g l o

New member
נראה לי עברנו את חצי המלכות.....

(לבינתיים.......(לא סוגר סוגריים יאללה, נראה לי בית קפה נחמד גם לא שילמנו דמי מפתח נכון שאין בו לוקסוס רב הייתי חוזר לפה מזמין שולחן למחר לילה טוב טוב ?

a n g l o

New member
חוצמיזה מה חשוב מי מרוויח כמה

הרי הודיעו הערב שלא הכל כסף

חשוב לא למחוק מתלמדים

ולהאשים בזה את מי שמוחק את המלמדים. מי שמשת"פ עם מגדל דור של נמחקים בלה בלה... תסלח לי על הטריפיות, כי נראה שכשנוגעים בעניין, נופל הבניין. כומו דו מינו

למעלה