שיהיה (מה ?) התחזית שלי למחר כמו התחזית שלי להיום תרשמי חחח
S soofgania New member 21/8/07 #50 אנג'ל אני רואה שאתה מנהל קומונה סגורה הקומונה שלך סגורה בדיוק מהסיבה הזו..שלא יכנסו כל מיני טרולים ויפריעו מכיר ת'פתגם מה ששנוא עלייך...?
אנג'ל אני רואה שאתה מנהל קומונה סגורה הקומונה שלך סגורה בדיוק מהסיבה הזו..שלא יכנסו כל מיני טרולים ויפריעו מכיר ת'פתגם מה ששנוא עלייך...?
י יודעת לשאול New member 21/8/07 #52 עזבי אותו, הוא עושה הפוך מהפתגם יש לו מן אמונה כזו שזה ירחיק ממנו א מה ששנוא. אגב, חסמתי אותו מכניסה לקומונה שלו
עזבי אותו, הוא עושה הפוך מהפתגם יש לו מן אמונה כזו שזה ירחיק ממנו א מה ששנוא. אגב, חסמתי אותו מכניסה לקומונה שלו
A a n g l o New member 21/8/07 #56 היתה פתוחה אל תשאלי יודעת השתלטה עליה בעזרת כושר והעיפה אותי ועכשיו היא סגורה עכשיו היא מענה אותי בבתי קפה אותי מטרטרת טנטרה. אפילו לטנטרה היא לקחה אותי (ברנדומלי)
היתה פתוחה אל תשאלי יודעת השתלטה עליה בעזרת כושר והעיפה אותי ועכשיו היא סגורה עכשיו היא מענה אותי בבתי קפה אותי מטרטרת טנטרה. אפילו לטנטרה היא לקחה אותי (ברנדומלי)
ז זיגזג New member 21/8/07 #36 סליחה... איבדתי את הדרך... ניסיתי להגיע לפורום על כוס קפה, אבל כנראה טעיתי באיזה פניה... לא מכיר פה כלום! מי כל האנשים האלו?
סליחה... איבדתי את הדרך... ניסיתי להגיע לפורום על כוס קפה, אבל כנראה טעיתי באיזה פניה... לא מכיר פה כלום! מי כל האנשים האלו?
י יודעת לשאול New member 21/8/07 #39 אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד אנשים טובים שיודעים את הדרך* ואיתם אפשר לצעוד * = ומבלבלים זא"ז כדי שיהיה מעניין וגם כדי שיהיה את מי לXXXX (יורי תמשיך - אופס התבלבלתי, כאן לא פוסטר)
אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד אנשים טובים שיודעים את הדרך* ואיתם אפשר לצעוד * = ומבלבלים זא"ז כדי שיהיה מעניין וגם כדי שיהיה את מי לXXXX (יורי תמשיך - אופס התבלבלתי, כאן לא פוסטר)
י יודעת לשאול New member 21/8/07 #41 אני מתתתתתתתתהההה, אסי דיין אצל ליאור שליין מסטול סוף הדרך. אין אין אין עליו!
י יודעת לשאול New member 21/8/07 #48 אני נהנית להפריע לצילי מפילי לישון היא נראית לי הכי חכמה בפורום, ותקן אותי אם אני תועה? כי מאז שאני ילדה אני תוהה המון...
אני נהנית להפריע לצילי מפילי לישון היא נראית לי הכי חכמה בפורום, ותקן אותי אם אני תועה? כי מאז שאני ילדה אני תוהה המון...
T TzutZ New member 21/8/07 #51 או קיי אז תני לי לתקן אותך בפעם האחרונה שבדקתי... אני בחורה מה עם הנס שלי...?