נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

hey sexy lady

New member
אני מסכימה איתך בהחלט!!!

זה די פוגע שאני עושה את הצעד הראשון ומראה נכונות לקחת את הרכב של ההורים (!)-מה שמראה שאני לא יכולה להרשות לעצמי לקנות רכב (והוא כן) אבל הבחור שם בדיוק את החצי שלו...וקם בהחלט מאכזב כן...היה לי בחור פעם שפתח דלת והזיז כסא כדי שאשב, ויש לי גם ידיד כזה...אבל אני לא אצפה ליותר מידי כי באמת אתאכזב...

atys

New member
לעניים הסקסיות

לדעתי האישית חבל לך על הזמן תנתקי מגע מסוג כזה של גברים . גבר שלא מכבד את זוגתו במיוחד בפגישות הראשונות אין סיכוי שהוא יכבד אותך בהמשך הדרך . ולכן חבל"ז . וכל הבולשיט של שוויון . וזה לא חשוב . ואני לא יוצאת עם כרטיס האשראי של הגבר . זאת סתם צביעות !!! גבר חייב וצריך לשלם .

hey sexy lady

New member
שומעים עליך שאתה ציני (תקן אותי

אם אני טועה למרות שלא נראה לי...) אבל לא התכוונתי שגבר ישלם כל הזמן, מצידי בפעם הראשונה רק שישלם ופגישה שניה חצ-חצי ואח"כ מה שיוצא... וזהו, אל תוציא את דבריי מפרופורציות

Sefy

New member
לא מסכים איתך בכלל!! מה זה חייב ??

לא מכיר בחורה וחייב לשלם עליה ? למה שהיא לא תשלם ? בחורות כמוך פשוט רוצות שיוויון זכויות מתי שזה נוח להן! וכשזה אומר שאת תוציאי כסף, אז זה לא נוח לך. גבר לא חייב כלום ובהחלט לא לשלם אם הוא לא חושב שיש איזה עתיד לעניין. צביעות, זה מה שאת אמרת!

לא אוהבת עלוקות...

"לא אוהבת עלוקות"? כל הבחורות שמחכות שהגבר יאסוף אותן כי הוא חייב הן בעצמן עלוקות. ו..........מצטער להגיד לכן אבל לא כל בן אדם גם אם יש לו עבודה קבועה והוא מרוויח טוב חייב שיהייה לו רכב! תתחילו להודות שכשגבר מזמין אתכם לצאת אתן ישר חושבות על הענין החומרי. יש לו אוטו? הוא יאסוף אותי? הוא ישלם עלי? יאללה תתבגרו כבר ותצאו מהנחיתות הזו.

עצתי לך היא.......

הבחור קמצן ואין לך מה לחפש איתו גם אם הוא יפיוף את צריכה בחור שיפנק אותך ולא יתקמצן עלייך זה פשוט מגעיל כי בחור שהוא גנטלמן לא יסכים שבחורה תשלם עליו לכן יקירתי זירקי אותו לעזאזל ושינצל מישהי אחרת כי את לא פריירית שלו ואל תתחרטי לא חסר בחורים נחמדים שיהיה לך בהצלחה!!!

hey sexy lady

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif על ההסכמה...אבל איפה הם

הבחורים הנחמדים והג'נטלמנים? לא מצאתי...

הליוס

New member
אתי מתוקתי

התפיסה שלך קצת מעוותת. לתת לה לשלם על עצמה זה לא לתת לה לשלם עליו. את מבינה את ההבדל הדק?

Sefy

New member
ניתן לך תגובה קצת שונה...

לי אין רכב, לא מעוניין באחד, בארץ הזו יש יותר הרוגים מתאונות דרכים מאשר פיגועים כולל הרוגים במלחמות! ואני אישית נוסע במונית לאן שאני צריך עכשיו, כמו השניים שהגיבו לפני, גם אני אוהב לשלם על בחורה, אבל! לי היה דווקא כמה פעמיים שרציתי לשלם והבחורה הכניסה לי מבט כאילו ורצחתי מישהו ואפילו האקסית שלי רבה איתי הרבה על לשלם. וזה לא בגלל שאני לא חושב שהן יכולות, לכל הרוחות, רוב הסיכויים שהן לא רק יכולות, אלה יכולות לשלם הרבה יותר ממני כרגע (מובטל חצי שנה) אלה כי לי יש גם שיגעונות משלי ואחד מהם זה שאם אני מזמין להפגש, אני רוצה לשלם ואם היא תזמין, אין לי בעיה שתשלם. מה שאת צריכה להבין שהרבה בחורים היום כבר לא יודעים איך להתנהג בגלל כל זה, כי כל בחורה היא אחרת. יש כאלה שרוצות חצי חצי כדי שהבחור לא יחשוב שהן מתעלקות עליו כארוחה חינם. ויש כאלה שרוצות לשלם הכל ויש עוד הרבה! אז אולי הוא חושב שאת צריכה להתחלק איתו, עד שידע מה ילך ביניכם ? לא כל אחד דומה לאחר
ולא אני לא כועס או מעוצבן, רק רוצה שתנסי להבין את הצד השני

LCA

New member
פוגע בבחורה?

כשהיא צריכה לשלם על עצמה בדייט הראשון? דברי בשם עצמך!

hey sexy lady

New member
עם כל הכבוד (ויש כבוד)...

אני מדברת בשמי ותוצאה משיחות שעשיתי עם חברות שלי. את לא חייבת להסכים איתי אבל אני יודעת שהרבה בנות חושבות כך אבל אולי מתביישות להביע זאת בפורום!!!

חמודה, את טועה מאוד...

קודם כל, מה יש להתבייש להביע משהו בפורום באינטרנט? - הבחירה פה היא שלך, אם להחשף, ואם להסתתר. את כנראה צעירה מאוד ולא בדיוק בעלת-נסיון. שאלת את עצמך, איזה סוג של מערכת-יחסים את מבקשת לעצמך איתו? הבן-אדם עומד על שלו, מביע את הרצון שלו להדדיות איתך, כן, בעובדה שהוא המתין, שאת תשלמי את חלקך, הוא הביע רצון למערכת-יחסים הדדית איתך. כנראה, שאת לא מעוניינת בו, אם את בוחרת להפגע ממנו ולהקשיב לאחרים, במקום להיות קשובה, למה שבאמת הוא מנסה להגיד לך. סקס בטוח תמצאי, ובכמויות... יקירה... אבל גם כשהאהבה תנקוש על דלתך, לא תדעי לשמוע אותה קוראת לך!

hey sexy lady

New member
אני ממש לא מחפשת סקס...

רוצה אהבה, ואני יודעת שאני פוסלת רבים...מי יודע...אולי אני באמת מחכה לגבר שיעשה לי את זה...

למעלה