נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

rhorly

New member
לדעתי בחור קמצן לא תהני איתו בכלל

גם קמצן רגשית כנראה כי הוא בטח לא אוהב לתת מעצמו..

דוVשה

New member
זה מאוד פשוט

או שזה מפריע לך ברמות היסטריות ואת ממש לא תוכלי להתקדם הלאה כשזה מרחף באוויר או שלא. אם את נמצאת בסביבה או שאת עצמך חושבת שגבר צריך לקחת את הבחורה בדייט הראשון ולשלם עליה בדייט הראשון [ותסלחי לי כן, אבל שאלת "מ"ז שאני אשלם את החלק שלי!?", אהמממממ....איך להגיד את זה...זה..אממממ...החלק שלך] וזה הרג ובל יעבור אז תגידי שלום. אם את חושבת שאת יכולה לנסות להמשיך האלה בלי להתעסק בזה כל הזמן אז תמשיכי. קמצנות של בנאדם או כבוד, לא נמדדים לפי הפגישה הראשונה.

הכי גבר

New member
הגברים של היום

בושה וחרפה!במקום לבוא ולפתוח לך את דלת הקאדילק.. הוא טוען שאוטו זה ביזבוז כסף! ומי אומר את זה ? אחד מסודר עם עבודה קבועה! זה רק מוכיח את התיאוריות שלי בהודעות קודמות שאמרתי שעדיף להיות טפרן ולא קמצן!מעניין מה לא ביזבוז בשביל אנשים מהסוג הזה!אבל מצד שני אתן גם רציתן שהגבר ישתוף כלים,יעשה ספונג'ה וגם לשמש כבייביסטר אז צריך לקחת בחשבון שגם הוא מצידו ירצה לוותר על דברים שהיו מובנים מאליו פעם!כמו לשלם על הבת זוג מהפגישה הראשונה ועד הפגישה האחרונה! בכל אופן אני אישית לא מבין איך אפשר לחיות בלי איזה אוטו טוב עם מערכת צ'נג'ר בעוצמה של 300 וואט לפחות! אוקצור... אוליי הגיע הזמן שתתחילו לבחור את בני הזוג שלכן מאהבה ולא משיקולים של איזה עבודה יש לו וכמה הוא מרוויח! כי ביננו עדיף טפרן שמבזבז עליכן מאשר מיליונר שמתקמצן עליכן!

מי זה אתן??!!

מתי קיבלו כל הנשים מח קולקטיבי ולמה לא שיתפו אותי??? אתן רציתן....אתן אמרתן.....אתן עשיתן.... הבנו, אתה חושב שכולנו תאוות בצע, בסדר. מה עכשיו?

הכי גבר

New member
עכשיו מה שנותר...

זה לאכול את הדייסה שאתןןןןןןןןןןן בישלתן! וחוץ מזה אני לא חושב שכולכן תאוות בצע... מה שכן אני חושב זה שבפורום הזה כולם שמים לי מילים בפה שלא אמרתי ולא התכוונתי! מה לעשות האמת כואבת לצבועים! ואף אחד לא בועט בכלב מת!

הכי גבר

New member
כנראה שכחת באיזה פורום את

אם תבדקי שוב בהודעה שלי המילה אתן מופיעה רק פעם אחת.. ומשום מה את בחרת להתייחס רק למילה הזאת! וחוץ מזה אני נמצא בפורום לנשים וכשאני רושם הודעה או תגובה אז זה מופנה אך ורק לנשים! אז מין הסתם המילה אתן תופיע מדי פעם!וחוץ מזה אתן לא אמרתן אף פעם שפלוני אלמוני אוהב כדורגל...אמרתן אתם הגברים אוהבים כדורגל.. ואני שונא כדורגל והלוואיי שיבטלו את בולשיט הזה! אז את מי אני אאשים בהכללה? אתן!

../images/Emo6.gif

תנשום מותק, כל כל הרבה כעס זה לא בריא לבריאות

הכי גבר

New member
מינימום משיכה

חבל לצאת לשם יציאה,צריך משהו איזה קליק,איזה משיכה מינימלית,לא?

הכי גבר

New member
מה נו... ?

אז זהו!אם יש משיכה וזה אז את בדרך הנכונה. בכל אופן אני מסכים איתך שהוא צריך לשלם עלייך תמיד.. וגבר אמיתי תמיד יזמין,ישלם,יסיע,ויטפח את בת זוגתו.. ולא יסכים לקחת ממנה אפילו סיגריה אחת!

הכי גבר

New member
מי ציני פה?

אם לא הבנת ולא הצלחת להסיק איזה מסקנה מכל המשפטים החכמים.. אז קצרה ידי מלהושיע לך! בכל זאת אם את מתעקשת... אז בפגישה הבאה תספרי לו מה את חושבת עליו ומה את ציפית ומצפה ממנו.. ואז או שהוא יבין וישתנה לטובה או שהוא יפגע ויברח,ואם לא יברח אז את תברחי.... בכל מקרה את לא תפסידי כלום!

את לא צריכה עצה...

את צריכה, שיגידו לך, שאת בסדר, שיחזקו בשבילך את המחשבה והאגו... תעברי על השרשור, ותבדקי בעצמך את היחס שלך לאנשים, שניסו לתת לך עצה אמיתית אז... חמדתי "אל יתהלל חוגר כמפתח" - תביני לבד. אם היית צריכה עזרה, לא היית מבקשת בפרטי, מאדם, שמבקש לעזור לך, גם לשקר עבורך. את אפילו לא יודעת לזהות תגובות אמיתיות ורציניות מול ציניות וצחוק. לבריאות לך וכל טוב.

hey sexy lady

New member
אין לי מושג על מה את מדברת

וזה הרי ידוע שכל אחד מעדיף שיבינו אותו ויסכימו איתו. זה טבעי לגמרי. אמרתי שאני מקבלת תגובות תומכות ומנוגדות כל עוד הן נעשות בצורה תרבותית. יש כאן הרבה אנשים מקסימים שפסלו ויש שהצדיקו אותי-וכולם (תתפלאי) השאירו לי חומר למחשבה. את התגובות הציניות והמלגלגות אני לא מוכנה לקבל ולא בא לי להזכיר שמות. את דיברת על ה"לשקר בשבילך" אבל אין לי מושג למה הכוונה כי אני בחיים לא רוצה שמישו ישקר בשבילי!!! אז תסבירי בבקשה...

הכי גבר

New member
תעשי טובה לכלנו...

ותזכירי את השמות של אלה שהגיבו בליגלוג ובציניות.. ונראה עד כמה את מבינה ומזהה מה זו ציניות ומה לא, הרי כל ההודעות עדיין שמורות.. או שתעברי על התגובות עוד הפעם

אין לך מושג, מותק?!

להסביר, אני לא אסביר, אבל אולי אני אפרסם את ההתכתבות בפרטי ואז תביני... מי שעושה ממך את מה שטענת בפניי, זו רק את, עם היחס שלך לאנשים, שמגיבים לך. את ברוטלית והשפה שלך זולה ומזלזלת, קחי לדוגמא את כתום, שהתגובה שלי ריככה אותו, כשאת פנית אליו ביוהרה ובשפה בוטה ומגעילה, וזו רק דוגמא קטנה, מותק, תעברי על כל השרשור הזה ותראי... הכי גבר מחזק אותך ואמיתי בדברים שלו, ואת טוענת, שהוא ציני? התגובות הראשונות של הגברים לדברים שלך, היו דווקא תומכות כלפייך, ואת החלטת, שאת מכעיסה את הגברים וביקשת תגובות מהנשים... מותק, את לא יודעת להקשיב!!! - אנשים אומרים לך משהו, ואת היא זו, שיוצאת נגד עצמך.
אבסורד מוחלט... ככה את מציגה את עצמך, בחוסר ההקשבה שלך ובזילזול. לבריאות לך וכל טוב, תמשיכי ככה, באמת תמצאי מה שאת רוצה, אבל בעולם החלומות ולא במציאות.

hey sexy lady

New member
כתבתי בסוף השרשור שחשבתי על כל

מה שכתבתם לי ובזכות זה החלטתי לתת לבחור צ'אנס נוסף!!! מודה שהייתי קצת חסרת סובלנות לדיעות שקטרגו אותחי אבל זה רק בגלל שהייתי כ"כ נסערת בעניין הזה אז הרגשתי צורך להתגונן!
אם פגעתי במישהו!!!! מכריכה את כולם

למעלה