אני...
אני רוכבת רכיבה מערבית ונפלתי 7 פעמים (אני רוכבת 7 שנים). נפילה 1 - בתחילת הרכיבה שלי, בערך חצי שנה אחרי שהתחלתי, רכבתי על סוס צעיר שלא רצה לעלות לקנטר אז פשוט שמו לי דורבנות ואמרו לי לדרבן את הסוס חזק. נפילה 2- גם בהתחלת הרכיבה, רכבתי על סוס בוגר שנלחץ ופשוט נפלתי (לא זוכרת פרטים). נפילה 3- החלפתי חווה ובערך אחרי 3 חודשים יצאתי לטיול עם המדריך ועוד תלמידה, רכבתי על ססו פחדן מאוד ופגשנו חמור. הסוס שלי נלחץ עשה מין רולבק ועפתי ממנו. נפילה 4- נפילה מטומטמת מאוד, רכבתי ובמהלך אחד התרגילים היינו אמורים להחזיק חוט ולא לעזוב אותו, ולא עזבתי אותו עד שנפלתי. נפילה 5- נפלתי עם הסוסה בעקבות מעגל קטן ידי. נפילה 6- גם מטומטמת, עשינו חישוקים (מתכופפים לרצפה מהסוס, בקנטר, כדי לקחת חישוק ולהשחיל אותו על הקונוס) ופשוט במקום להתכופפף לחישוק נפלתי אליו. נפילה 7- מעמידה, רכבתי על סוס בלי אוכף, קשרתי אותו למקום שלו, וכשבעתי לרדת העברתי את הרגל קדימה לכיוןן הגדר, המגף שלי נתפס ונפלתי מהסוס. עוד נקודה למחשבה: אני אישית שמתי לב לעובדה שכל הנפילות שלי היו שהייתי עייפה או שלא רכבתי רגועה. בנוסף כל הנפילות שלי היו מארבע סוסים (שניים בחווה הקודמת, ושניים בחווה הזאת) ולא כאשר רכבתי על סייחים, סוסים לאילוף וכדומה.