נפילות

../images/Emo9.gif

נפלתי פעם 1 מפוני שחיממתי לפני המתנ"סים.. ופיצי שרכבה לפני על פוני אחר התחילה קאנטר ואני הייתי בטרוט רגוע והייתי בעננים.. ואז הסוס התחיל פתאום קאנטר ונבהל ממשהו ואז עשיתי לו סלטה מעל הראש.. חחחח... מביך..

אווו המון... אינגליש:)

כבר הפסקתי לספור...חח... אחרי שהגעתי לשמונה ומאז נפלתי די הרבה.... מממ הכי מצחיקה? האמתי אין לי מצחיקות... אבל בתחרות הראשונה שלי נפלתי פעמיים מפאנטה
ונפלתי מפאנטה עוד פעם אחת וקיבלתי מכה מהעמוד ביד וכולה התנפחה... ופעם גם מפאנטה שהיא עצרה לי למכשול והייתי בלי ארכובות... אז עשיתי סלטה על הקורה
מממ מקלי ממש כשהתחלתי.... מגולדי שזה היה מצחיק כי עשיתי קנטר ופשוט החלקתי הצידה בפנייה
מממ וזהו לוזוכרת... אין מיוחדות

אמממ../images/Emo9.gif

ת'אמת לא נפלתי הרבה 6 פעמים. פעם אחת סתם אני הלכתי לצד אחד והסוסה לצד שני
פעם אחת בנצי זרק אותי שהוא נבהל בהליכת קירור
ועשיתי קפיצת ראש לחול... היה שיעור שכל הקבוצה בערך נפלה שאחרי שהרוכב הראשון נפל ג'ינג'י פשוט רצה לרוץ עם הסוסה
וזרק אותי שהייתי בדרך למיכשול באותו שיעור הוא התחיל להישתולל וממש ממש חזק והוא עוד פעם זרק אותי על הפני
אממ נפלתי נסתם מוונדי מזמן בקפיצות לא זוכרת אפילו איך אבל זה כאב. אאמממ זה בקפיצות.. ובדרסג נפלתי פעם אחת: באליפות ליגת בתי ספר שנה שעברה בדרסג שניה לפני שנכנסתי למבחן הסוסה מעדה ונפלה במעבר לטרוט והתהפכנו ביחד. זהו בערך

PinkPony

New member
אני הפסקתי לספור כבר חחחח

הכי מפחידה היתה לפני האליפות התהפכתי עם פיורה ונקעתי את היד חח .. אממ והיתה גם אחת מבל שהיא פשוט התחילה לרוץ ולעשות באקים אז נפלתי קדימה והיא רצה עליי חחח .. היו עוד מלא ..

ווינגז

New member
הנפילות שלי היו הכי מטומטמות שיש../images/Emo3.gif

(ווסטרן) אין לי כח לפרט יותר מידי, כי כבר סיפרתי את זה יותר מידי פעמים... אבל בקצרה מאוד: 1. עליתי על ברקת, שבזמנו הייתה סוסה חדשה בחווה, אחרי שמלא זמן לא רכבתי על סוסים שהם לא הסוסים שלי, ובחימום הייתי מאוד לחוצה ולא מרוכזת. בדיוק בזמן הזה, נפל אוכף מהגדר (ממש כשעברתי לידה), והיא קפצה הצידה. נפלתי ועצרתי את הנפילה עם היד, אבל שברתי שתי עצמות בה. זה היה ממש בתחילת החופש הגדול, ואת כל הקיץ ביליתי עם גבס וכאבים.
אחרי הנפילה הזו לא עליתי עליה שוב, מן הסתם. 2. מלוליטה, כבר בבית אורן: באיזשהו שלב בשיעור רציתי להעלות את לולה לקאנטר, ובזמנו הייתה לה בעיה רצינית עם זה. בכל אופן, כל פעם שעברנו ליד חלק מסויים במנז', היא חתכה הצידה. ניסיתי לעבוד על לשמור אותה קרוב לגדר, אבל באיזשהו סיבוב היא פשוט חתכה בצורה כ"כ חדה שנפלתי על הגב, וחודשים אחרי זה עוד כאבה לי עצם הזנב. אחרי הנפילה הזו עליתי עליה לכמה דקות ועשיתי טיפה טרוט וקאנטר, ואחרי זה ירדתי כי לא הצלחתי לנשום יותר מידי.
הדבר שאני הכי זוכרת מזה זה את שיר "שייייר, הפלאפון!" 3. בטיול עם הפארקניקיות (לשעבר, חלקן אם לא כולן
) בבית אורן, עברנו באיזה מקום שלוליטה לא הייתה רגילה אליו, והייתי מאספת... היא פשוט קפצה הצידה ודי תקעה אותי בעץ, אז איבדתי שיווי משקל, נפלתי ונגררתי אחריה די הרבה זמן (האינסטינקט הראשוני שלי היה להרים את הראש כדי לא להתקע בהכל בערך). היא תקעה אותי בזמן הזה בענפים, אבנים וכל מיני עצים. בסוף הצלחתי להשתחרר, והמזל שלי היה שהייתי עם מעיל מ-מש גדול שדי הגן עליי. לוליטה ברחה לחווה, ואני עליתי לכמה דקות על סוסה של המדריך, עד שהגענו למקום שיכלו לאסוף אותי ממנו במכונית. אנה הייתה בשוק, אני חושבת שזו טראומה לשתינו.
טוב, זה יצא ארוך יותר ממה שחשבתי.

cavallo

New member
לא תמיד לומדים ממנה

לפעמים את סתם נופלת ותוהה רגע לאחר מכן איך זה שהסוס ממשיך לדהור בלעדייך

natyly

New member
אמ

לא יצא לי כל כך ליפול, כי היתי רק בשנים שלושה שיעורים והפסקתי (עכשיו אני חוזרת... ישש!!) אבל זה אחד הדברים שיותר מדאיגים אותי. אתם מבינים, לי אין הורים שהיה להם רקע ענק ברכיבה. לקח לי שנתיים לשכנע את אמא שאני אהיה מאוד מאוד זהירה שאני מספיק חזקה להשאר על הסוס. היו עוד מלא ויכוחים, וכאלה. אני דיי מסתירה מההורים שלי את כל העינין הזה של הנפילות, במיוחד עכשיו עם הסיפור הילד הזה שמת מנפילה.. אני יודעת שאם אפול ואפצע, אפילו אם זאת תהיה רק שריטה בחיים לא ירשו לי לעלות על סוס יותר. ככה שאני לא יודעת איך להתמודדד עם זה כרגע, כי ברור שאני אפול אם לא פעם אחת, הרי כולם נופלים. אינלי מושג איך להסביר להם שזה בלתי נמנע, אבל עם כל ההסתיגות של המשפחה שלי מסוסים אני דיי בטוחה שאין על מה לדבר. אגב, אם יש פה מישהו שבבמצב כמו שלי (אין לו הורים רוכבים או מה שלא יהיה) איך ההורים מגיבים לפציעות וכאלה? אשמח לשמוע.. :p

L O S

New member
האמת

ששלי לא יודעים, כול עוד אני לא צריכה מיון הם לא יודעים.את יכולה לשמור בסוד את הנפילות בהתחלה ואז אחרי תקופה שהם רואים שאת מספיק רצינית חזקה וכו לספר לכם שנפלת וכו.. או שבכלל לא לספר להם הם לא צרכים לדעת כול עוד זה לא למיון ובשלוש הראשונים את לא תצטרכי מיון

shirli0811

New member
אצלי אני היחידה בענף הסוסים..

אמא שלי וכול המשפחה מסתייגים מהמילה הזאת, עכשיו קצת פחות.. בעיקרון סכנה קיימת בכל דבר, באוויר שנושמים יש רעלים, כשהולכים לטיול ברגל אפשר ליפול, תמיד אפשר לעשות תאונה עם מכונית.. המסר מכל זה שאי אפשר לפחד מכל דבר בגלל הסכנה, ואת זה את צריכה להסביר להורים שלך. אם הם נוהגים על אוטו ומרשים לעצמם שזה גם מסוכן אבל הם אוהבים וצריכים את זה, הם לא יכולים להגביל אותך ברכיבה בגלל הסכנה, שגם את אוהבת את זה.!!

אני מסכימה עם כל מילה !!

בכל רגע יכול לקרות לך משהו, זה לא מחייב משהו שאת רואה בו סיכון עכשיו, זאת יכולה להיות הליכה ברחוב ופתאום את נופלת, וזה בכלל לא אומר שעכשיו תפסיקי ללכת ברחווב ! ז"א שאת צריכה להסביר להורים שלך את זה.. אני ממש חושבת שהם יסכימו הם תסבירי להם את זה,.. אז בהצלחה עם זה, ואני מאוד מקווה שתמשיכי לרכב כי את תראי שיש בזה יותר דברים טובים וחיוביים מאשר סיכונים :p

למעלה