נפילות

שפוצי

New member
נפלתי 3 פעמים

אני רוכבת אינגליש.. ונפלתי נראה לי פעמיים בקפיצות ופעם אחת באיזו תחרות כלשהי(אולי התחרות הראשונה שלי - לא זוכרת) והסוס נלחץ (יותר נכון אני נלחצתי והלחצתי את הסוס) וכל הנפילות שלי היו מאותו סוס... כי הוא ואני מוכשרים ביחד בזה.. מאוד.. :) נטע.

shirli0811

New member
חחחח

אם את והסוס מוכשרים בגלל 3 נפילות.. אז מה אני ובנצי נגיד
~~כל פעם מחדש הייתי בודקת איתו כמה שהחול רך~~~ חחחחחחחח

שפוצי

New member
ואם אני אגיד לך ש3 נפילות זה מתוך 5 פעמים?

שרכבתי על הסוס הספציפי הזה... חחח... ואיך החול?

shirli0811

New member
חח זה עדיין יחסית קצת נפילות ../images/Emo8.gif

והחול ממש רך בד"כ, במיוחד אחרי שנופלים על חבית, גדר, וגוש ברזל לומדים מהו הערך האמיתי של החול חח

ronpos

New member
אני

נפלתי אחרי תחרות פנימית שזכיתי מקום ראשון.. וזה היה בשנים הראשונות שלי.. אז הנפילה הייתהה... ככה.. רכבתי על אביב (סוסה שכבר אין.. כי מכרו אותה..) והיא פתאום עשתה לי פתיחות ונפלתי.. ואז אחרי כמה שיעורים לא רציתי לעשות קנטר שוב..

favory

New member
הנפילות שלי.

5 פעמים בסה"כ. פעם ראשונה שלי כשהתחלתי לקפוץ מזמן, על וויסקי, היא עשתה פנייה פתאומית ולא צפויה לפניי המכשול והתהפכתי חח היה מצחיק. פעם שניה על אדמיאיר כשהוא רק בא והיה ממש ממש חם ומופרע, ריסק אותי על הגדר וכן כן כבר אבדה לי ההכרה. פעם שלישית היה כשאימנתי איזו פונית קטנה וחמודה ועשיתי איתה קנטרים במעגל קטן והגעתי עם הרגליים שלי לריצפה היא הורידה את הראש והתהפכתי על התחת אחת הנפילות הטובות!! פעם רביעית משחורה\ סנואית. זה היה חורף גשום והיא התחילה לפרוץ בקנטר גאלופ כזה ועפתי לתוך השלולית על הרגליים במזל עם המושכות ביד. פעם חמישית הייתה בשבוע אימון לקראת התחרות בפסח. הייתי עם 39 חום ועדיין עליתי הייתי על כדורים ( חחחחחח ) והוא נבהל ועפתי חזק וגבוה. היה מפחיד ולא יכולי לזוז. וזיהו בעיקרון!! הנפילה הכי רצינית הייתה האחרונה.
יום טוב.

2eye

New member
5

נפלתי 5 פעמים. 3 פעמים מהסוס הקודם (שעשיתי עליו חצי פנסיון) ופעמיים מאמרלד.. :) בתקופת בהצפר לא נפלתי.... הנפילות משדאו (הסוס הקודם): * אחת ב"בית", אימון קפיצות הוא דפק עצירה ואני קפצתי את המכשול לבד. * עוד אחת ב"בית", רכבתי רכיבה קלה, בקירור עבר לידי מישהו שבדיוק נתן פיצוף עם השוט לסוס שלו, שדאו קפץ ואני נשארתי מאחורה.... *ואחרונה, בתחרות, לא זכרתי את המסלול והגעתי למכשול בחוסר ביטחון ("זה זה? או שזה בעצם לא?") והוא סוס שלא אכפת לו לעצור, הכניס אותי בתוך הסטנד (אגב, אני זוכר את המכשול בבירור
) ומאמרלד: *הראשונה בטיול, עשינו טיול ארוך כשהיה חם, בדרך חזרה התאילנדים בשדות החליטו לזרוק לעברנו עשבים, מאז הוא היה קצת חם...בסוף כשכבר היינו כמעט בבית, ממש בקצה הואדי הוא החליט להפיל אותי ולפתוח לחווה.... *השניה הייתה באימון קפיצות שהיה אימון מעולה ונכנסתי לשאננות, באתי בלי קצב והוא פשוט עצר כי הוא לא יכל לקפוץ ואני נפלתי....

the shibby

New member
הנפילות שלי

הראשונה והשניה מאותו סוס- גוליית... פעם ראשונה אני אפילו לא בטוחה.. נראה לי שעשינו עיגול קטן מדי. הוא לא סוס ממושמע במיוחד אז כשניסיתי לפנות ימינה להגדיל את הסיבוב-הוא כולו כאילו פנה שמאלה ואני נפלתי כמובן ימינה, עם הפנים בתוך החול... בעהה.. וזאת גם היתה הפעם הראשונה שאכלתי חול.
גם היה לי איתו איזה קטע, שכנראה לא כ"כ היה לו כיף בשיעור איתי (כנ"ל אבל לאמשנה..) והסוס פשוט התעלם מהעובדה שאני עדיין עליו וחזר לעורבה, לא משנה כמה ניסיתי לעצור אותו! רק בשניה האחרונה נזכרתי להתקופף כדי לא לחתוף בראש את המוט שהיה שם... אבל להגנת גוליית, סיפרו לי שהוא היה שייך לילד שהיה מושך לו כ"כ חזק במושכות עד שהוא איבד את התחושה באיזור הפנים... מסכן

MC sApiR

New member
שלי.

לא היו יותר מדי רציניות. שהתחלתי לרכב נתקעתי עם הרגל בסטנד ואיבדתי שיווי משקל ונפלתי רכבתי על סוסה שמועדת ועשינו מסלול ופניתי והיא בדיוק מעדה ונשענתי יותר מדי קדימה ועפתי עם המושכות ביד על הגב. הביאו לחווה סוס שהיה סטליון,סירסו אותו והמדריכים רכבו עליו. הייתי הראשונה מהבצפר שרוכבת עליו אז עליתי הוא היה חמוד,קצת חם ונדבק לתחת של איזה סוס אז רציתי לעשות מעגל והוא פרץ והגביר את המהירות והיה סטנד ולא ידעתי עם הוא ייצמד לגדר או ילך מצד אז חברה אמרה לי שהוא דפק עצירה ואני עפתי מחוץ לגדר על הקוצים. עשיתי קו של 3 מכשולים על שי וכנראה שפחדתי והגוף פשוט נהיה "משותק" אז קמתי לפניה בראשון,הייתי לה על הצוואר ואז היא קפצה את השני ונפלתי לתוך שלולית. זהו בערך.. הנפילה מחוץ לגדר הייתי הכי רצינית.

AnGi14

New member
ME ../images/Emo9.gif

אני רוכבת דרסאז' ונפלתי רק פעם אחת [: הנפילה שלי לא הייתה רצינית בכלל זה לא היה במסגרת שיעור זה היה באיזה יום שבת אחד שבאתי לחווה לרכב קצת והחגורת בטן לא הייתה מחוזקת מספיק ובאמצע טרוט פשוט האוכף נפל לי...

MAYA 4827

New member
חח מצחיק להיזכר בכולם.. היו 5.. אינגליש

נפילה 1- בקיטנה כשהתחלתי לרכב, היה תחרות לרכב על סוס בלי אוכף ומבלי מתג או ראשייה, להתגלש במגלשת בוץ ולרכב בחזרה.. הייתי קטנה ורציתי שהוא יילך יותר מהר אז נתתי לו בעיטה קטנה והוא נבהל והתחיל לרוץ ולתקוע באקים.. ותוך דקה הייתי על הריצפה נפילה 2/3- הייתי על ואן גוך כשהוא רק הגיע לחווה זה היה כמה שבועות אחרי שהתחלתי לרכב וכול פעם שמישהוא התגלש במגלשת מים הוא התחיל באקים ולהיעמד על שתיים ולהתנער.. אז נפלתי ממנו פעמיים באותו שיעור=] נפילה רביעית - הייתי על וונדיז וחברה שרכבה איתי בשיעור הייתה על סוסה חדשה שממש התפרעה והיא הפילה אותה.. אז המאמנת שלי אמרה לי לעלות עלייה, דווקא היה שיעור ממש טוב והסתדרתי איתה מצויין, עד שמישהוא הביא לי לשתות ונתן לילדה קטנה להחזיק את הסוסה כשאני שותה ואז בזמן ששתיתי ועזבתי תמושכות היא פתאום התחילה לרוץ ולעשות שטויות.. עפתי ממנה על הגב ונראתי כמו שניצל!! ואחרי זה 4 חודשים כאב לי הגב אבל בסוף עבר=] נפילה חמישית- חח שיעור קפיצות, סיימתי מסלול ולא החלטתי לאיזה צד מתחשק לי לפנות.. כשהגעתי לקיר הוא פנה שמאלה ואני ימינה אז כזה החלקתי לרגליים.. היה מצחיקקק

Whiskey 2

New member
תודה למי שענה...

עיניין אותי לדעת מה ההבדל בנפילות בין רוכבי אינגליש (בעיקר קפיצות) לרוכבי ווסטרן. בידיוק היום דיברתי עם רוכב קפיצות על זה והבנתי :) המסקנה: בקפיצות יש הרבה יותר היזדמנויות ליפול מאשר בווסטרן לכן נופלים הרבה יותר.

אני יכולה פחות לומר לך לגבי ווסטרן...

אבל בקפיצות למשל, הרבה פעמים נוצר מצב שהסוס נכנס למכשול ומסרב בשניה האחרונה, והרוכב קופץ לבד... יש מקצים בווסטרן שהמטרה היא להשתלט על סוס מחורפן
בדרסז' הכל זה הרמוני ושקט והסוס מושלם ועושה הכל בצורה הכי רגועה והכי שלווה.

fliperit

New member
אתה מדבר על רודיאו?

לא צריך להשתלט עליו, רק לשבת עליו 8 שניות.

fliperit

New member
פעמיים עם הסוס, פעמיים מהסוס.

הנפילה הראשונה, והכואבת ביותר: רכבתי על סוסה מקסימה באיזה סדנה שעשו לנו, והיינו מלא סוסים במגרש. אני נפלתי ממנה, והיא נבהלה ולא ידעה לאן לרוץ, כי היו הרבה סוסים מסביב..אז היא רצה עלי. כאב קצת, היה סימן כחול (שחור, בעצם) ל-3 חודשים, אבל לא קרה שום דבר נורא. אגב- אני חושבת שנפלתי כי התעלפתי מהחום. אני לא זוכרת מה קרה, אבל אני בטוחה שהסוסה לא קפצה לי...אני רק זוכרת שהייתי תלויה על הצד לחצי שניה, ואז שכבתי על הרצפה עם הידיים מגנות על הראש (מה שהיה טיפשי, כי הייתה לי קסדה
) נפילה שניה: רכבתי על פליפ ועשינו שיעו החלפות. כשהגוליבר הזה לא החליף ירדתי להליכה והזזתי לו את התחת. הרגליים האחוריות שלו התבלבלו (כן! בהליכה!) והוא נפל. אח"כ עליתי עליו כשהוא עוד שכב וקמנו יחד... נפילה שלישית: רכבתי על סייח שזו הייתה הרכיבה השניה שלו, והוא עשה לי באק באופן מפתיע (הוא היה נורא רגוע לפני זה, אז הייתי שאננה מדי)..ואני עפתי על הגדר. הוא טרח לפגוע בי עם הרגל כשהוא רץ משם..אבל יצאתי שלמה ובריאה ובלי כאבים מיותרים. נפילה רביעית: רכבתי על סוס היסטרי שמאוד משך לךאורווה. כל פעם שהוא משך לאורווה לקחתי אותו לצד שני. פתאום הטמבל ראה אופנים (אמאלה, איזה פחד!!!). הוא נבהל והתחיל לרוץ מהר..ואני המשכתי לתקן אותו על המשיכה לאורווה. לא דאגתי למשוך אותו בפניה..והוא התהפך איתי. ביום שאח"כ הייתי תפוסה לגמרי, אבל סך הכל הייתי ממש בסדר.

SILVER LADY

New member
חחחח אין מישו שעובר אותי עם כמות נפילותת

ועם הנפילות הכי מצחיקות ומפגרות
הכי מצחיקה נראלי זאת הנפילה ממילניומי חחח נעמדנו ליד מכשול שהיה במנז'..ונוי רצתה לקפוץ סתם אז היא הורידה את הגובה ומילניומי שמע את זה זה קפץ הצידה מעמידה ואני נפלתי לצד שני ונעמדתי על הרגליים
זה היה קורע היו שבועות שכל יומיים הייתי נופלת חחחח ודווקא לא נפלתי הרבה זמן חחח איזה חודשיים וחצי

חריקת

New member
חחחחחחחחחח

חח דווקא אני מכיר מישהו שנפל יותר ממך אבל לא נציין בשמות

למעלה