נפל לי האסימון לגבי למה נשים נהגות גרועות וביצ'יות בכביש

DogsPCI

New member
בכל הנוגע לזהות הזדמנות ולהיכנס...

זה מהשו אחד (אבהת את הניסוח... מה? :) ), בכל הנוגע ללהתפרץ או לא לאפשר לאחרים מקום - אני לא מסכים :).
&nbsp
אתה חייב לכבד גם גבולות של "חלשים ממך" - אחרת איזה גבגר-גבר אתה? חכם על חלשים?
&nbsp
סוקי, לא אישי - נשבע!!!
&nbsp
זה נושא רגיש אצלי - וחובק עולם :)
כפתור רגשי :).
&nbsp
ואתה צודק לגבי גבולות... בחיים באופן כלללי...
זה מאוד חשוב, במיוחד עם נשים/זוגיות :).
&nbsp
&nbsp

ברור שאני לא מתכוון להתפרצות

אני לא מדבר גם רק על לקפוץ על הזדמנות
אני מדבר על ליצור את ההיזדמנות
&nbsp
זה דומה ללעבור כביש (ברגל) כשאין מעבר חציה
אתה לא רץ לכביש, אבל אתה מראה סימנים ברורים שזה הכיוון שלך ושזה הולך לקרות ואתה לא תחכה לנדיב לב שיעצור ברוב חסדו
אתה מתקדם, מסתכל טוב , רואה את המרחקים מבין את הזמן תגובה שיש להם, מבין שהם מבינים יופי את הכוונות שלך, מהסיבה שהכוונות האלו ברורת לך!
הכוונות האלו זה מה שהולך לקרות וזה מה שקרה וזה מה שיקרה, זה אפילו לא נושא, זה הטבע הברור שלך
זה רגיל וזה ברור מה שיקרה, זה בכלל לא סיטואציה, זה פשוט אתה בתנועה, זה לא אומר שתזלזל באף אחד, או תסכן מישהו
כל הרעיונות השליליים הם של הקורא הלא אוביקטיבי (הפוסל במומו פוסל)
&nbsp
&nbsp
ומה שיפה זה שנהג שיבוא מולך, יבין מצוין את מה שהולך לקרות ומה שבעצם כבר קרה (פעמים אין ספור לך ולו)
המוח שלו מבין לבד את השפה הטבעית וקדמונית הזו בינכם (כמו שפת גוף וכו')
&nbsp
אתה כגבר זה טבעי לך להבין את זה
בשבילהן זה "בלה בלה בלה, גבר שובניסט אגרסיבי וחוצפן שכמוך "
&nbsp
ואם בא לך להתפלסף
אז נכון שאומרים איצ' א-מאן וורלד
וזה נכון, כי התפיסה הגברית בנתה את העולם לפי מה שהיא יכולה לראות דרך העיניים שלה (ואל תתן לי שוב להסביר שהשפה הגברית היא דומיננטיות)
ועכשיו מה קרה, הנשים יצאו "מהמטבח" (העולם שהן בנו לעצמן במרחב שהן טבעיות לו (ביטחון, הענקה וכו') )
עכשיו לאן הן יצאו....?
לתוך העולם שלנו, או לכל הפחות שאנחנו בנינו
ועכשיו להן אין את השפה הזו והכלים האלו כמו שלנו (דומיננטיות וכו')
ופה מתחילה המחלוקת
כי הן רוצות שנשחק כמוהן והמשחק עצמו דורש את מה שטבעי בנו ואין אנחנו יכולים לוותר עליו מבחינה השרדותית
&nbsp
ובעולם מתוקן הן אוכלות בעיטה של הלייף
אבל בעולם כאוטי הן מקבלות תמיכה ממסדית לסירוס הגבר למקום ה"שווה" הזה
והן משתמשות בזה וגם משתמשים בזה עבורן
ואז הכל הופך לכאוס ומלחמה, וככה שוברים את התא המשפחתי ואת מוסד הנשואין ואת הזוגיות והקשר הטבעי בין גברים לנשים (ובין אדם לעצמו ואדם למינו)
&nbsp
ונראה אם אתה יודע מי הכי משגשג במצב כאוטי של החברה.....?
$$$ מאני מייקין ביזניס אנאמולס
&nbsp
וככה האנושות נרקבת מבפנים ומבחוץ ממשיכה לתקתק כאילו זה כלום והכל בסדר
בו נעשה סלפי, תחייך למצלמה זה לפייסבוק, צריך לשמור את הדף הזה שמח וקריאיטיבי
&nbsp
סיי צ'יזזזז

DogsPCI

New member
חחח... מסכים עם כל מה שאתה אומר...

רק שאני טוען, שאתה מספר רק חצי מהסיפור... זה שנוח לך לראות.
&nbsp
אתה צודק שאתה אומר - הפוסל במומו פוסל... זו הסיבה שאתה לא רואה את החצי השני :).
&nbsp
&nbsp
ליצור הזדמנות.. מה שאתה מאמין יודע שיקרה - יקרה??
&nbsp
באמת?
&nbsp
אז מעניין למה בכל שנה נהרגים ונפצעים עשרות אלפי-בני אדם בתאונות דרכים?
&nbsp
או שתכף תפיל את זה על הנהגים והולכי-הרגל שלא "יוצרים לעצמם את ההזדמנות", ולא סומכים על הצד השני ש"יגיב כמו שהוא אמור להגיב... בהתאם לשפה הקדמונית" - ובעצם מחכים לסימן שההזדמנות אכן קיימת במציאות! ולא רק בדמיון שלהם!
&nbsp
לעשות סימנים של "רוצה לחצות את הכביש..." - נוא באמת, אתה יודע כמה פעמים עשיתי את הסימנים האלה - ועדיין היו לא מעט שלא עוצרים? אז אתה כן מדבר על כך שאני ארד לכביש - תוך שאני מאמין שהצד השני יספיק להגיב לצעד שלי בזמן... :).
&nbsp
&nbsp
חילופי מידע סוק, טוב?
אנחנו לא מר-לנו, טוב?
ולא חייבים להסכים גם... :)
רק לחשוב...

DogsPCI

New member
ועוד כמה דברים... אם זה כבר לא חופר מידי...

&nbsp
&nbsp
הדוגמה של מעבר החציה היא מצויינת! שכן לפי החוק - יש לך זכות קדימה במעבר חציה! אז אני אמור להיות דומיננטי ןלדרוש את הזכות שלי - כן?. מה שאומר שבכל מקרה, גםאני יורד למעבר החציה!! זכותי! ואני לא מוותר על הזכויות שלי - שהרי זה הכי פחות דומיננטי שקיים. ואם הרכב יפגע בי - אז בעיה שלו! בבית-המשפט הוא יצא אשם!
&nbsp
ככה אתה חוצה כבישים סוק?...

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ועוד משהו שנראה לי הרבה אנשים לא קולטים :).
&nbsp
ברגע שאתה חי בחברה עם חוקים ועם כללים!! אתה לא אמור להיות דומיננטי יותר! כי אתה אמור להיות כפוף לחוקים ולכללים! לא?
&nbsp
מה שאומר שבכל פעם שרכב ראה אותי במעבר חציה ולא עצר! זה מעיד על "חבר-להקה" לא-חברתי! ולא מעיד מילימטר על הדומיננטיות שלי. אם כבר, זה מעיד על חוסר הדומיננטיות של "ההנהגה" - לאכוף את החוקים שהיא הציבה לחברי-הלהקה!
זה מצב של כאוס! ואכן מי שמרוויח ממנו - כמו שאמרת בעצמך - הם המאני מייקין ביזניס אנאמולס!! גם בכביש!!
&nbsp
&nbsp

שמע

לא כתוב לך על המצח דומיננטיות, ודומיננטיות זו לא רק ידיעה או קו מנחה שלך במודע
&nbsp
היא מה שאתה
אז כשאתה מגיע לסיטואציה ואתה יודע ובטוח ומבין שזה קרה ויקרה, אז אתה זה, כל הגוף שלך משדר את זה, השפת גוף, הכיוון הליכה, המבט שלך, הכל קורה ומסתנכרן טבעי למה שאתה מאמין שעומד לקרות (דרך אגב בלי קשר לכביש מה שכתבתי עכשיו זה חוק טבע וסוד גדול בכל פן של החיים)
אז זה לא שבתוך עצמך קיבלת החלטה שאפחד לא רואה והלכת עליה עיוור
ברור לך שזה ברור לו כי זה ברור
זה או שהנהג יהיה נחמד ויזרום על מה שעומד לקרות פה, או שאני אתה תעשה אותו נחמד ומקבל את מה שנעשה פה
&nbsp
הוא מבין את זה ואתה מבין את זה, זה מה שזה וכולם מקבלים את זה באהבה גמורה
&nbsp
אבל אם אתה מהוסס ולא החלטי, אז כולם ירצו לעקוף כמה שיותר מהר את הסכנה הזו
הרוב יעדיפו להשאיר אותה מאחור ולא להתמודד איתה
&nbsp
החוק לא חוקי ולא אנושי
הוא לא מקדם ולא לא מעצים
הוא פה רק להוריד אותנו למטה , רק לדכא ולסרס את הצי-בור
יש לו יתרונות פה ושם, אבל החסרונות שלו לא משתווים לכלום
אי אפשר לקחת אנושיות מאנשים
ואם אתה רוצה להיות ביליונר, אז תקנוס אותם $$$ על דברים שהם לא יכולים להשתחרר מהם
על הטבע שלהם כבני אדם
&nbsp

DogsPCI

New member
או-קי.. קצת בלחץ זמן אז לא מתייחס לעומק...

&nbsp
אז אתה מדבר על להיות אסרטיבי, לא דומיננטי! ואכן עם להיות אסרטיבי - אני מסכים שזה תלוי בך ורק בך, ורצוי לפתח את זה כמה שיותר :).
&nbsp
דומיננטי זה ביחס לאחרים, וכן כל צעד שלך אתה אמור גם להבין מה ההשפעה שלו על הסביבה - לטוב או לרע (לא אתה אישית - בכלל).
&nbsp
&nbsp
ורק מילה על מה שאתה אומר - "הטבע שלהם כאנשים"...
אמממ.. אתה באמת חושב שמישהו היום מתנהג לפי הטבע שלו? או לפי הטבע בכלל? מופעלים עליך כל כך הרבה לחצים מהיום שנולדת - אף-אחד לא באמת קשור בטבע שלך - עד שהתוצר המוגבר המתקבל הוא הדבר האחרון שקרוה לטבע, או לטבע האישי של כל אחד ואחד מאיתנו.
&nbsp
כל המערכת בנויה עקום! והולכת ומתעקמת עוד יותר בכל יום שעובר - ראה את מצב האנשים בעולם!!
ותינוק שנולד לתוך מערכת שכזו - אין לו שום סיכוי לגדול "טבעית"! זה למה היום הפסיכולוגיה חוגגת, ודיכאון וחרדות ובעיות קשב וריכוז וכו' - הופכות להיות מגפות!! כן כן, כבר לא תופעות, מוגדרות כמגפות!
&nbsp
&nbsp
מעט מאוד אנשים יש להם את הפריוולגיה ומעבר לזה את היכולת והרצון להשקיע זמן, משאבים ומאמצים - בכדי להשתחרר מכל "שדחפו להם" ולהתחבר למי שהם באמת - בטבע שלהם :).
אולי אתה אחד מברי-המזל, אבל אתה צריך גם להבין מה המקור לבעיות ואיך לעזור לאחרים באמת! לא סתם לשחרר ססמאות
.
&nbsp
&nbsp

אני ממש מסכים איתך

אבל תחלק את זה ל2
1) זה נכון, מנסים לקחת מאיתנו את האנושיות והטבעיות ולהחליף אותה מערכת מלכותית אחרת
&nbsp
2) אין לזה שום סיכוי לקרות, זה יכול להתקדם רחוק ולעלות ביוקר, אבל זה לא באמת אפשרי
לכן אם אתה רוצה להיות ביליונר תחפש סטארטאפ לקנוס בני אדם מדברים שהם לא יכולים שלא לעשות
&nbsp
&nbsp
אני במקומך לא הייתי בונה על סטארטאפ כי כבר חשבו ועשו הכל

קודם כל תאונות קורות

זה סטטיסטי וזה טבעי בכל דבר בטבע
תאונות קורות בכל מקום
אומרים שרוב התאונות קורות בבית
&nbsp
פשוט על הכביש התאונות מערבות את חברות הביטוח שצריכות לשלם
וזה כמו שאתה מבין לא לעיניין בכלל בעיניי בעלי המאה$$$
אז חייבים לעשות לזה סוף, או סוף, או שהם ישלמו את זה (קנסות ודוחות)
אבל זה לא יכול לעבור על סדר היום
&nbsp
אבל אם תחשוב על זה, תאונות (שיקול דעת לא נכון) קורה בכל מקום וכל דבר
חלק מהדברים זה קטלני יותר וחלק פחות, אבל לקרות זה קורה וקרה בכל דבר וכל מקום
אין לזה שום טענה שמצדיקה סירוס אכזרי בצי-בור

DogsPCI

New member
חייב לזוז... אחשוב על זה... :)

רק שבטבע עוד לא ראיתי אריה הורג מישהו - בטעות...
&nbsp
הטעויות שאתה מדבר עליהן הן חיים ומוות! ולא רק של אדם אחד, גם של המשפחות שנותרות מאחור!
&nbsp
תאונות קורות... חחח
אז אולי אתה מציע שגם יפסיקו את המאמץ לצמצם אותן? זה תמיד יקרה, חלק מהסטטיסטיקה, לא?
&nbsp
יש לא מעט מקומות בעולם שתהליכים נכונים והתערבות נכונה של ההנהגה בנסיון לעורר מודעות ולהלחם בתאונות הדרכים - הצליחו ובגדול! והראו שהסטטיסטיקה - בהחלט יוכולה להשתנות - ובהרבה!!
&nbsp
סטיטיסטיקה היא רק באה לתאר את המציאות - היא לא קובעת אותה :).
&nbsp
יאאללה ביי, מאחר לעבודה :).

לקנוס ולכלוא את הצי-בור יעזור לשנות את זה... ?

אם תגדל אכפתיות ואהבת הזולת וכבוד אז זה יצמצם אותם למשהו ממש סימלי
&nbsp
אבל באופן ברור זה לא האינטרס של הממסד
כי אז צריך לפטר את רובם, ולצמצם את הזרועות שלו, ולהחזיר את הכסף לצי-בור, ורוב השוטרים יפוטרו וכל הביטוחים יקרסו
ובכיצור כאוס כלכלי
&nbsp
ואפחד שמה במעלה הדולר לא רוצה שזה יקרה
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
מה כן... דומיננטיות היא בהחלט להגן על מה

ששלך... וגם אז עד גבול מסויים.
&nbsp
דומיננטיות באה לאפשר השרדות, ולא מילימטר מעבר :).
&nbsp
כל השאר זו אנוכיות, חזירות לשמה, אגו - הנובע מחוסר-בטחון, אטימות, טימטום, וכו'.
&nbsp
לפחות לפי דעתי, כפי שאני מבין את ה- "טבע". שאולי שכחנו שאנו חלק ממנו וכפופים לו - ולכן גם משמידים אותו - אבל גם את עצמינו על הדרך...
&nbsp
&nbsp
חחח... גם כן דומיננטיות, להביא על עצמינו את הכליה שלנו :).
אין יותר רחוק מזה בעולם :).
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
האמת סוק.. אני לא מסכים עם ההגדרה שלך לדומיננטי...

&nbsp
לדעתי האישית אתה במקום מסויים מערבב בין דומיננטי (=אסרטיבי) לבין אגרסיבי.
&nbsp
לא כל מי שחסר כבוד לאחר, חושב ודואג רק לעצמו, ומתנהג בצורה אגרסיבית - הוא דומיננטי!
אם כבר בדיוק להפך :)
&nbsp
הדומיננטיות מתחילה מבפנים - שליטה עצמית! שמביאה לראות גם את האחר, ואת הסביבה כולה, ואז פותחת בפיך אפשרויות לבחור מהן... כשלא תמיד זה רק - אני ואני ואני ואני...
&nbsp

&nbsp
&nbsp
מי שלא מוותר אף-פעם הוא לא דומיננטי!
הוא אגרסיבי... ואנוכי :).
&nbsp
דומיננטי זו היכולת להיות כל מה שאתה רוצה בהתאם לסיטואציה ולצורך... :)
דומיננטיות = גמישות.
גמישות = עוצמה!
&nbsp
לא אחת הפתרון הנכון הוא דווקא בלוותר... :)
&nbsp
אמממ... נושא ענק, אולי הכי חשוב והכי לא מובן בעולם... לדעתי האישית.
ומקור להמון טעויות וצער מיותר :).
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אני לגמרי מסכים

לא אמרתי שלהיות דומיננטי זה להיות אגרסיבי או להשים זין על כולם ולהיות אנוכי
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
זה משתמע מלא מעט דברים שאתה כתבת פה...

&nbsp
וסוקי, לא ברע - חלילה...
אני כותב את מה שאני רואה ומרגיש - ואולי טועה בענק...
&nbsp

&nbsp

puma141

New member
אני לא לקחתי את הדומיננטיות שדיברת עליה

לכיוון אגריסיבי.....אין קשר בכלל-בין דומיננטיות לאגרסיביות, ושלא יעבדו עליך ........

אגרסיביות-היא בכלל לא תוצר של דומיננטיות, בשום צורה. אלו שני דברים שונים סוק......
יש הרבה צורות לדומיננטיות. עזוב את ההגדרה שנתנו לזה.
כשבני אדם מדברים על דומיננטיות, הם חושבים על התבלטות-גם חיובית. אצלי-לרוב חיובית.
כמעט כמו אסרטיביות..
השאלה היא-מי חושב על זה:) תלוי באדם ש"מגדיר" או חושב דרך המילה הזו..
יש דומיננטיות שלילית כמובן. אני לא ראיתי במה שכתבת-דומיננטיות שלילית..הבנתי למה אתה מתכוון,
וחשבתי ואני עדיין חושבת-שאין לזה קשר בכביש..

סתם להבהיר לך מהבלאגן שנעשה כאן....

DogsPCI

New member
הלו... מה המצב? יה נפש עדינה? :) אני רואה שנבהלת... :)

&nbsp
נראה לי שאת לגמרי מסכימה עם הדברים שאני אומר... רק שאנחנו לא מדברים באותה השפה.
&nbsp
את אומרת שקיימת דומיננטיות-שלילית, אני מסכים ( - והגדרתי אותה כאימוץ של אגרסיביות - ללא מטרה אמיתית - של השרדות). ואחרי זה אמרתי שרוב התלונות שסוק העלה לגבי הנהיגה של נשים מקורה הוא בכך שהן לא יודעות להתמודד מול דומיננטיות-שלילית שמראים לא מעט מהנהגים הישראלים...
&nbsp
סוקי אומר - ובצדק! שחוסר היכולת להתמודד עם הסיטואציה - משמעה - חוסר דומיננטיות. מצד אחד הוא צודקת, אך מצד שני - אני אומר - שבאופן-טבעי אתה לא אמור להתמודד מול דומיננטיות-שלילית! ולכן אני לא מטיל את האשמה על הנשים או הגברים שלא יודעים להתמודד מול דומיננטיות-שלילית.
&nbsp
רק מה? שהדרך הטבעית להתמודד מול דומיננטיות-שלילית - היא לברוח!! גם לדעת לברוח בזמן זה חלק מדומיננטיות-חיובית! רק שבכביש, אין לך את היכולת כל-כך :) - ולכן אתה תקוע :).
&nbsp
למה זה דומה? אתן דוגמא אחרת - אולי תביני שהמבנה הוא זהה :)
&nbsp
אישה מוכה, שחיה עם גבר שהוא דומיננטי-שלילי! מגלה אגרסיביות ללא מטרה מוצדקת! (אסביר בסוף מהי מטרה מוצדקת...). אז האישה הזו כל עוד היא נשארת שם - תחשב ללא-דומיננטית.
אבל מה הפתרון? לפי הגישה שלי? - הפתרוןן שלה למצב הוא - "לברוח" משם. וברגע שהיא תעשה את זה - היא תהפך להיות דומיננטית-חיובית בסיטואציה. שכן היא בעצמה פתרה את המצב, הגבירה את הסיכוי להשרדות, והפכה מצב-מסוכן למצב בטוח.
&nbsp
אבל אם אם לה איך לברוח? בדיוק כמו בכביש? ואז היא תהיה שם בהלם... אז מה? היא לא בסדר? זו הבעיה שלה שהיא לא דומיננטית ולא מחזירה לו מכות? אולי... שכן גם להגן על עצמך זה חלק מלהיות דומיננטי - אבל בטח שלא תפילי את האשמה עליה!! שכן היא מראש לא אמורה להיות במצב שכזה!!
&nbsp
&nbsp
טוב, נסיון לתאם הגדרות:
&nbsp
אסרטיביות היא תכונה אישית, יכולה להתקקים גם כשהאדם לבד עם עצמו.
דומיננטיות - זה מצב חברתי. אם אתה לבד במדבר אתה יכול להיות אסרטיבי - אבל לא דומיננטי :)
&nbsp
את כותבת - "אגרסיביות-היא בכלל לא תוצר של דומיננטיות, בשום צורה." - את בטוחה?
אגרסיביות = תוקפנות = לאמץ מצב של מלחמה.
&nbsp
יש לא מעט סיטואציות בחיים שאתה חייב לאמץ מצב-מלחמה בכדי להפוך לדומיננטי בסיטואציה:
&nbsp
למשל אריה ששומר על הטריטוריה שלו מפני איומים - הוא דומיננטי או שלא? אבל איך הוא שומר על הטריטוריה - בעזרת מלחמה = אגרסיביות. ללא האגרסיביות הוא היה נאלץ לוותר על הטריטוריה - ובכך לוותר על הדומיננטיות שלו.
שני אריות שנלחמים על הזכות להזדווג - מי מהם שינצח יהיה הדומיננטי בלהקה - והוא ישיג מעמד חברתי זה - בעזרת אגרסיביות...
&nbsp
אריה שהולך לצוד - אז גם הוא מחזק את הדומיננטיות שלו - וגם זאת בעזרת אגרסיביות.
&nbsp
אבל!! אריה לא יפגין אגרסיביות בלי סיבה! הוא לא יהרוג צבי שעובר לידו אם הוא לא רעב! רק כי הוא יכול והוא חזק יותר... ולא מוכן לתת לצבי מקום בסביבה! אחרת הוא יחשב לאריה משוגע!
&nbsp
כך שאגרסיביות הכפופה למטרה "נכונה" - "השרדות" אכן תחשב כמאפשרת דומיננטיות-חיובית.... אבל אגרסיביות שאינה כפופה לכלום חוץ מל - "אני קודם תמיד, ועל הזין שלי כולם - שימותו מצידי" - מובילה לדומיננטיות-שלילית! - משמע משוגעים - משמע - אני יכול להבין מדוע נשים וגברים לא מסוגלים להתמודד בהצלחה מול הפגנת דומיננטיות-שלילית! וכל נסיון להפיל את זה על חוסר-הדומיננטיוטת שלהם - זו טעות רצינית בקראית המצב. ובהתאם גם הפתרון המוצע...
&nbsp
כל הדיונים סביב מלחמה, צה"ל, מה מוסרי ומה לא? הכל רשור בדיוק בזה! אם אתה נאלץ להגן על עצמך - אז השימוש באגרסיה היא לגיטימית, אבל יש מאוד להזהר מלהשתמש באגרסיה כשהיא לא הכרחית...
&nbsp
אגרסיביות - היא ניטרלית, היא רק כלי - ממשמעות שלה - מתקבלת מהמטרה לה היא כפופה. בשאיפה והיא כפופה למשהו... אחרת זה הכי גרוע! בדיוק כמו בכביש! אלא אם תתני לי סיבה אחת מוצדקת ל"מצב-מלחמה" בכביש... אני רואה שרכב רוצה להיכנס לנתיב? יש לי את האפשרות לתת לו מקום - אבל - לא! אני אכנס למצב מלחמה איתו - ולא אתן לו מקום!! - תמצאי לי סיבה מוצדקת למצב הזה - ואני אסכים עם סוקי
(מלבד מצב חירום - אז האגרסיביות כפופה למטרה מוצדקת.).
&nbsp

&nbsp
&nbsp
&nbsp

puma141

New member
בפעם הבאה שאתה עונה לי-

אל תענה בקודים, תרחיב

איך אני אבין ככה......עם קיצורי הדרך שלך?

*אני עוד מעט אענה לך, יש לי דעה בעניין! אפילו ארוכה..........*

DogsPCI

New member
וואווו?? כמה ארוכה??? אני מחכה לקרוא בציפיה!!! :).

&nbsp
סתאםםםםםםם....

&nbsp
בפעם אחרת... :)

puma141

New member
וואלה, סתם? אז עזוב..מיותר.

חחחחחחחחח סתם, תורי.

אני הולכת לענות........חכה פה.

למעלה