נפץ ת'חלום - משחק [:

נפץ ת'חלום - משחק [:

אוקיי אני אסביר ! נגיד ליבי אומרת : הלוואי שג'סטין יהיה חבר שלי ! ואז אני כותבת לה תגובה : החלום יתגשם אבל ... ( תוכן הודעה ) הוא יחליט להיפרד ממך ! החלום שלי זה .. וככה הלאה ! צריך לנפץ את החלום ולהביא חלום משלכם ! יאללה נתחיל ! הלוואי שהייתי פוגשת את ג'סטין שלליי [:

החלום התגשם

אבל ביום של הטיסה אסור יהיה לטוס בגלל בעיות כלשהן.. החלום שלי הוא שג'סטין יגיד שאני חמודה! ומעריצה טובה=]

החלום יתגשם

אבל הוא יתחרט

הו כמובן..שכחתי

החלום שלי זה לנהל פורום....(אה אופס אני כבר מנהלת)
החלום שליייייי זה אמ....להיות מחר בתל אביב..חחח..(התגעגעתי לשם=])

החלום יתגשם אבל ...

תגלי שאין לך מה לחפש שם ותחזרי חח xD ( כנגד רצונך ) החלום שלי זה שג'סטין יבוא לישראל ! ( ניראה אתכם מנפצים לי ת'חלום )

אוח שכחתי את החלום חח...ממשיכה..

החלום שלי זה שהפורום הזה יזכה בתפו"ז שיהיה בקרוב (לא לנפץ את החלום יותר מדי,ושמרו מקום בהצבעה,,,אפשר להצביע רק ל-3 פורומים ותפרסמו לכל החברים....כשההצבעה תעלה אני יגיד את כל הפרטים,חובה שהפורום שלנו יזכהההה!!!יהיה כתוב לנו במשך שנה בפורום בצד שזכינו והפורום יהיה מפורסם
חה חה)

החלום יתגשם אבל..

נזכה במקום השני :p החלום שלי זה להתחתן עם ג'סטין *פליז להיות נחמדות*

אוף דיכאת אותי..חחח

החלום יתגשם אבל אתם לא תתחתנו ביום שרצית (הייתי נחמדה הכי שיכולתי חח) החלום שלי הוא שאף אחד לא ינפץ לי את החלומות!!!!!!

החלום יתגשם

אבל אז אלינה המרשעת תבוא ותכתוב משהו החלום שלי זה שג'ס יוצא דיסק חדש האאא אין לכם מה להגיד גם אתם רוצים את זה תוכלו תלב!!!!!! XD

החלום יתגשם אבל ..

כולם יקנו את כל הדיסקים ולא ישאר לך ! חחח ( איזו מרשעת אני ) החלום שלי זה ... שינפצו לי ת'חלום ! ( חעחע התקלתי אתכם )

טלוש1995

New member
החלום ייתגשם אבל..

הוא יגיד: "טוסי לי מהעיניים אני מחכה לפגישה עם החברה שלי.." XD אין לי רעיונות.. החלום שלי הוא שיהיה לי אח קטן וחמוד אבל גם שהוא ייגדל הוא יהיה חמוד!(בניגוד לאחותי..חחעע) D:

החלום יתגשם אבל ..

(עוד אחד ? יש לך 3 ! חחח ...) אבל הוא יצא מכוער ומעוות ונכה שכלית ( חח .. ) החלום שלי זה .. שג'סטין יגיב לנו פה בפורום O: ( אל תנפצו לי )

החלום יתגשם

אבל הוא לא יכול לקרוא תהודעות החלום שלי הוא לשמוע ברצף 10 שעות ג'סטין (Xתם לא היה רעיון)

החלום יתגשם,

אבל תצטרכי ללכת למשפחה או משהו! החלום שלי.. זהה ש... ירשו לי כלב! [תירשמו גם חלומות שלא קשורים לג'סטין..]

החלום יתגשם אבל ...

תצטרכו להחזיר אותו כי הוא חולה ): ואז תגלי שאת אלרגית לחיות ! חח החלום שלי זה ש ... במפגש שלנו ( של הפורום ) יגיע לפתע ג'סטין O:

אופ קשה לנפץ אז..החלום התגשם אבל

הוא ישנא אותך ויאהב רק אותי..חח החלום שלי שג'סטין יהיה פנוי!!... ראה אותכם מנפצים!

למעלה