נפץ ת'חלום - משחק [:

החלום יתגשם,

אבלל? הוא יה חולה במחלה סופנית!חעחע רעה אני,טוב זה מה שהיה![=סורי דקלל החלוםם שלי.. זהה..שיצליחחו לתקן לי תצלקת! אל תהרסו ליי]= בבקששה!

החלום יתגשם אבל....

אז גם לג'סטין יהיה צלקת והוא ירצה להתחתן איתך כי אתם דומים ואז שהוא יראה שאין לך הא יזרוק אותך החלום שלי שג'סטין יתחתן עם ג'סיקה ואז שלי תתעצבן

מיישרת !

לליבי - החלום יתגשם אבל .. אחריי שיתקנו לך אותה יקנו לך כלב שתיהי אלרגית אליו חח החלום שלי זה ש .. אני אלך לצעדה עם דקל מחר ( אם אני לא יהיה חולה ) דקל ? אוהבת אותך אייזה כיף אנחנו ניהיה ביחד D:

החלום יתגשם

אבל המזג האוויר יהרוס תצעדה החלום שלי זה שמאיה תבוא אליי בנר ראשון של חנוכה^^

החלום יתגשם

(חח היא באה לשבוע לא הצלחת לנפץ!) אין מצב שהיא באה לדקה! החלום יתגשם אבל את לא תאהבי אותו יותר אחרי החתונה

החלום יתגשם אבל..

את לא תלכי לצעדה מחר ...(סליחה על הרוע) החלום שלי הוא לראות אדיסון

החלום יתגשם,

אבל.. ברבע שעה האחרונה הדיוידי שלך יתקע!]= חעחע החלום שלי ש... תהיה לי לשם שינוי בת דודה..! ואני מדגישה תבת,כי יש הרוב בנים!

החלום יתגשם אבל ...

אחריי זה יהיה לך עוד בן דוד חחח החלום שלי זה ... פשוט לחלום על ג'סטין כל הזמן ! וזה כבר קורה חחח ..

החלום יתגשם אבל..

החלום יהיה רע נורא... החלום שלי זה שלא יכנסו לפורום מציפנים...(כרגע אנחנו במצב טוב)

החלום התגשם אבל..

כולם פתאום יתחילו להיות מציפנים בפורום..חח.. החלום שלי: שג'סטין יכתוב לכל אחת בפורום הקדשה +חתימה+נשיקה+חיבוק ויגיד שאנחנו הפורום הכי טוב בעולם!! (קדימה...רק תעזו..חח..)

טלוש1995

New member
החלום ייתגשם אבל..

הוא ישכח אותך!חעחע החלום שלי הוא שטוקיו או סימפל פלאן יבואו לארץ.. בבקשה אל תנפצו

החלום יתגשם אבלל

התספורת של ביל תהרס אבל טום ירצה לבוא כי הוא רוצה להתחתן איתי=] החלום שלי שג'סטין יתחתן עם ג'סיקה ושלי תתעצבן

החלום יתגשם,אאבל!

לג'סיקה תהרס השימלה!חעחע והיא תבכה המון, ותוך כדי הבכי היא תתקע פלוץץץ ענקקקקקק! וג'סטין יבין שהוא לא רוצה אותה וילך לשלי!חעחע החלום שלי זההה: שירשו לי כבר לצאת מהבית!אוףףףף! אל תהרססו אוקיי ?

החלום יתגשם אבל ..

בדיוק שתצאי מהביית יהיה סופהה ( גשם , רעמים , ברקים וכל מה שתחשבי עליו חח .. ) החלום שלי זה ש .. אני אלך לישון כי אני עייפה מהצעדה /; נ.ב - אלינה היה מזג האוויר מצווין פשוט אני חולה חח ... הלכתי 10 ק"מ וואי זה היה לי קשה | :

טלוש1995

New member
החלום ייתגשם אבל

בדיוק שתירדמי יערו אותך!חעחע החלום שלי הוא שירשו לי ללכת להופעה של טוקיו *.* חחח אחלה משחק זה :)

חח ... החלום יתגשם אבל ..

את תיהי שם וטוקיו יבריזו ויגידו שהם חארות ( על עצמם ) ויתפרקו ! חח איזה רעה אני ! החלום שלי זה שליבי תפסיק לדבר איתי במסן !!!!!!! ( חח )

למעלה