נפץ ת'חלום - משחק [:

ירשו אבל יגמרו הכרטיסים,

ואת הכרטיס האחרוןן.. ענת תקנה!חעחע החלום שליי זה: שאני ימצא תגופייה הלבנה שלי! אני חייבת אותה לחולצה אחת!]=

החלום יתגשם אבל ..

היא תיהיה קטנה עלייך ( חולצת בטן ) חח .. החלום שלי זה ........... לראות את ג'סטין ולומר לו שלום והוא יגיד באנגלית : ואוו איזו ילדה חמודה [: רוצה לבוא איתי לכל ההופעות שליי ? חחחחחחחח הלוואי .....

החלום שלך יתגשם אבל...

אז תגלי שזה סתם מתחזה והוא מכוער כי לא שמת לב כי הוא היה עם כובע החלום שלי זה יהיה בעצומה יותר מ5000 חתימות

אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חבל שהם ירצו להתחתן אבל אם הוא אחר כך חוזר אליי אזד זה פסדר.. איזה מאמי הוא שונא את גסיקה כמוני!! צריך להקים עצומה לרצוח את גסיקה אני הראשונה שתצביעה תגידו לי שגם אתן שונאות אותו אני לא רוצה להיות בודדה אני לא מבינה למה אנשים חושבים שהיא יפה!! יש לה אף של חזיר וכולה ניתוחים אני חייבת לשלוח לכם תמונות מכוערות שלה!!

החלום יתגשם--אבל!

נגלה שצריך יותר מ5000 ]= נחלום שלי זה ש... יגיע כבר היומולדת שלי!3> [עוד 4 ימים] חעחע,נראה אותכם הורסים!

החלום יתגשם אבל ..

אחריי היומולדת תגלי שגנבו לך את כל המתנות ( והכסף ) חעחע .... החלום שלי זה ש .. לא לא לא לא לא ינפצו לי את החלום ( הפוך על הפוך על הפוך על הפוך חחח ... ) ניראה אתכם מסתדרים חחח

החלום יתגשם אבל

החלום שלי הוא שיצביעו הרבה לנבחרי השנה (חח עשית 5 זאת אומרת לא לנפץ תחלו ולא רשמתי כלום אז לא ניפצתי כך שבעתם ניפצתי!)

חחחח יפה [ = והחלום יתגשם אבל ...

השיר שלא רצית יבחר לשיר השנה P = חיחי ... החלום שלי זה שאלינה תנפץ לי את החלום ! חחח

החלום יתגשם

אבל הוא יהיה יותר מידי עסוק איתי בשביל לדבר איתך (אל תתדאגי אזכיר אותך XD) החלום שלי הוא לחלום על ג'ס

החלום יתגשם אבל..

זה במילא יהיה סיוטים חעחעח החלום שלי זה...להיות צלמת מקצועית [אל תהיו יותר מידי רעים חח]

החלום יתגשם אבל ...

תיהי צלמת גרועה ולא תרוויחי גרוש , ( סורי ) חיחי ... החלום שלי זה .. ללכת לפסטיגל יום שישי הזה עם בת דודה שלי ! ( זה יקרה , אל תיהיו רעים ! )

את תלכי[כאילו ירשו לך] אבלללל

יגמרו הכרטיסים למופע שרצית! כאילו בתאריךך וזה!חעחע החלוםם שליי... זהה... שלא יביאו לי יותר ממתקים! [= כי אני ישמיןןן! כל השולחן בפינת אוכל ממתקים/= אבל טעייםםם!חיחי

למעלה