נפרדים למרות שאוהבים

evyatar33

New member
רא

צר לי עלייך אם את עובדת עם הראש ולא עם הלב אין דבר יותר פתאטי מבחורה שלא מחוברת ללב שלה נפגעת ובנית סביב זה תיאוריות שלמות וצידוקים שלמים למעשה נתת לטרור לנצח אביתר

Dona28

New member
בכלל לא נכון אני כן מאמינה באהבה

רק שאני הרבה יותר מציאות ומפוכחת מבעבר, לא אלך שבי אחריו כמו אהבלה , אדע לתת ולהקריב במידה כאשר אגיע לזוגיות ארוכת טוחח עם בן זוג שייצב אותי יותר מהיום לבטח אתרכך מעט אבל זה לא סייג,,,, זו דרך בריאה הלתחיל חיים בלי להיפגע ולהישבר. ואין חכם כבעל נסיון דונה

Montanne

New member
מה קרה ל'בעושר ובעוני'?

זו תקופה, והיא זמנית. חבל. את עושה טעות.

יוסי גל

New member
את לבד...ורוצה בן זוג...באיזה מחיר?

מצב הפוך...לא אפשרי?...ואם גודל הארנק קובע משהו...למה הוא לא משנה לי כלום?

Yellow Fever

New member
כוחו של כסף

בטח שאת עושה טעות. טעות חמורה. אנשים היו מעדיפים לחיות ברמת החיים הנמוכה שאת מתארת רק בשביל שיהיה להם מישהו לישון איתו בלילה, מישהו שאוהב בחזרה, תומך ומקשיב. תגידי תודה על מה שיש לך ולא על מה שאין. לתקן את הטעות במהירות ולחזור לספר לנו. אל תקשי על עצמך ולא עליו. תעבדו על זה ביחד ולא לוותר. קחי הכל בקלות

אני חושבת

שמגיע לו אישה ש*לא* רואה בו כלי להשגת מטרות אנוכיות בחיים, אלא מישהי שאוהבת אותו ומחזירה לו אותה אהבה שהוא נותן. אם כל מה שאת רואה בו זה כלי לעיבורך ולשימוש הורה לילדייך (אחרי ביקור ברבנות כמובן) - הניחי לו למצוא אהבה אמיתית כמו שמגיעה לו וחפשי לך את "חותם החוזים" שאת צריכה עם ארנק שמן, מלאי של זרע פעיל ומספיק כסף וסבלנות לאולם עם 300 מוזמנים, דג חריף ובורקס.(ולאהבה אין שומ קשר לזה).

hadarling1

New member
איזו הגזמה !!

היא לא רואה בו כלי להשגת מטרות אנוכיות. זה גם לא מתבטא במה שכתבה. בסה"כ היא רוצה להיות איתו תחת קורת גג אחת , ואפשרות למשפחה. ובזמן הקרוב זה לא אפשרי בגלל מצב כלכלי לא טוב. זה שהיא רוצה מצב כלכלי נורמלי לא אומר שהיא לא אוהבת אותו. ממש לא ! לנועה היקרה , לדעתי עשית החלטה לא נכונה. יש הרבה מאוד שהיו עושים המון בשביל לאהוב ולהיות נאהבים. זכית במתנה נהדרת , אל תוותרי עליה מהסיבות הלא נכונות.

koshka81

New member
פוטנציאל

לא שאני מומחית בלעדית במערכות יחסים, אבל אין סיכוי שרק אהבה תחזיק מערכת יחסים לאורך זמן. רומנטיקה ומשיכה זה נפלא ואני מאחלת את זה לכל זוג, יחד עם זאת האנשים משתנים והזוגיות משתנה. דברים שחשובים בגיל 25 נראים פחות חשובים בגיל 40 ואני חושבת שגם זוגיות צריך לבחור בחכמה. לא חייבים לחפש מיליונר או מישהו מאוד עשיר, אבל כן כדאי להשיל לראות מישהו עם הפוטנציאל הכלכלי, עם היכולת לתמוך בך ובילדים העתידיים בכל פן-רגשי, השכלתי, פיזי, נפשי וכן גם כלכלי. במיוחד אם את לא בטוחה בעצמך שתוכלי להשיג את זה לבד. תזכרי שגם את לומדת וחיה בצמצום תוך כדי שאת נתלית בתקווה שאחרי סיום התואר תצליחי לקבל משרה טובה שמשלמת טוב. אז רק תסתכלי על בן הזוג שלך ותחשבי, האם אחרי הלימודים נראה לך שהוא ירבוץ בסלון מול הטלוויזיה עם פחית בירה? האם עוד 20 שנה יהיה לכם על מה לדבר? האם כשתזדקקי לו הוא יתמוך בך גם כשיש לו קריירה שמעסיקה אותו? האם כשיהיו ילדים נראה לך שיהיה אבא טוב? האם את חושבת שתוכלי להרוויח טוב אחרי הלימודים ולתת לשניכם חיים טובים בשיתוף מלא? אם את מרוצה מכל התשובות על השאלות האלו, אז להמתין עוד כמה שנים לחתונה וילד זה ממש שווה את זה. אחת החברות הכי טובות שלי התחתנה וילדה את בנה הראשון רק בגיל40 ולא קרה לה שום דבר. יש לה זוגיות טובה, בית יפה ותינוק מושלם בן שנה. בימינו ש40 זה ה-30 החדש, את אפילו מאוד צעירה בשביל להלחץ. שיהיה לך בהצלחה

יש לא מעט סיכונים בללדת לידה ראשונה בגיל 40..

הריון מעל גיל 35 אוטומטית הינו הריון בסיכון, הפוריות לא בשיא, הגוף שלנו לא נהיה צעיר יותר, כשאנו יולדות צריך לקחת בחשבון שזה רק הריון ולידה... זה בעיקר טיפול בילד!!! ואחרי הלידה תינוק הוא יצור תובעני למשך חודשים ארוכים והתחייבות לשנים רבות - להתחיל עם זה בגיל 40 נראה לי מאוד מאוחר. אני בת 28 וחצי, אימא לילדה בת שנה וחודשיים, ומצטערת שלא התחלתי את הלידות שנתיים שלוש קודם לכן (הייתה לי אפשרות).

מבינה אותך מאוד אני באה מהצד השני....

אני בת30 ולא ממש מתה לילד אז אני מרגישה שיש לי את כל הזמן שבעולם, אבל אני רואה את החברות שלי בגילי כולן כבר נשואות עם ילדים או לקראת זה,ואפילו לקראת ילד שני, מה שהרבה אנשים לא מבינים (בעיקר גברים) שאין כל כך מה לעשות, ועל הרחם שלנו יש תאריך תפוגה, ועל אחת כמה וכמה אם את רוצה כמה ילדים..... קשה לומר ולייעץ לך מה לעשות..... אבל מאחלת לך שתגיעי להחלטה הנכונה....

אני לא חושבת שאת גולדיגרית!!אבל אני חושבת שעש

ית טעות.... אני אומנם בת 21...ולא ממש יכולה להעמיד אותי בנעלייך...אבל אני מעדיפה מישהו שיש לי איתו "זוגיות מדהימה כמו באגדות",במיוחד כי אני כבר לא מאמינה בזה,מאשר מישהו עם אמצעים... לפי מה שאני מבינה גם מצבך הכלכלי לא בשמים...כמו לרוב האוכלוסיה לצערנו הרבה... אני מקווה שלא תמצאי את עצמך עוד כמה שנים עם ילדים ופרנסה סבבה אבל נישואים חסרי אהבה... אם מוצאים מישהו שאוהבים ושיש לו כסף מה טוב אבל אם את אוהבת מישהו שהוא לא עשיר לא עושה אותו אופציה פחות טובה... אוף לא יודעת!!!! אני אישית לא הייתי ניפרדת ממישהו כזה... מקווה שעזרתי קצת

habubnik

New member
נו, ותיפרדי ממנו, ועד שתתאוששי

ועד שתמצאי בן זוג חדש, ועד שתהיו מוכנים לעבור לגור יחד, ואז עד שתהיו מוכנים להתחתן, ואז עד שתהיו מוכנים להכניס ילד למשוואה...כל זה יקרה לך לדעתך תוך 5 דקות? אז גם אם זה יקרה יותר מהר מחמש שנים, נגיד שתוך 3 שנים תשיגי הכל - מי מבטיח לך זוגיות כמו שיש לך עכשיו? מה שאת מתארת זה מצרך נדיר.

שולב

New member
דילמה

אוקי ראשית אני לא חושבת שלהיפרד זה הפתרון כמו שרבים חזרנו ואמרו כאן , אבל כמו כן את עומדת בפני דילמה קשה מאוד . אני אישית ממליצה לך להיתחתן איתו נישואים ברבנות ואז בעוד כמה שנים אחרי ששניכם תסיימו ללמוד ומצבכם הכלכלי ישתפר אז תוכלו להביא ילדים. כי לא בכל יום מוצאים כזאת אהבה :) אני מקווה שתעשי את השיקלוים הנכונים ותמצאי את התשובה בפניים .

תחיי את ההווה.

את אומרת שאת בעצמך תפרנית. מה את חושבת שתצליחי למצוא חתן לפי מידותייך בזמן שיספיק לך להביא ילד לעולם לפני גיל 34? את צריכה לחיות את ההווה. נשמע שאת רוצה לוותר על האהבה בגלל שאת בטוחה שמשהו טוב בהרבה מחכה לך מסביב לפינה. אני חושבת שמחשבות כאלה גוררות אי אמון. אם חבר שלי היה עוזב אותי ככה הייתי מרגישה שאני לא טובה מספיק בשבילו, ומשם היה קשה מאוד לשוב ולבנות את האמון וההערכה ההדדית. תפסיקי לחשוב על מה שאין לך, תתחילי לחשוב על מה שיש לך- אהבה ענקית ונדירה. אני מבינה שאת משוועת להקמת משפחה, אבל אין ערובה לכך שתצליחי להקים משפחה בשנים שאחרי הפרידה. אולי זה יקח לך עשר שנים? מה את יודעת? לסיכום- אי אפשר לחזות את העתיד, אפשר רק לבנות לו בסיס טוב בהווה, ואהבה היא בסיס מצויין.

סייפיי

New member
לצערך, ההודעה הגיעה לשער

ולכן יש מעט מאוד סיכוי לדיון פרודוקטיבי. אני לא בא לחנך ולהטיף, אני רק חושב שאם את מדברת על טווח של שנתיים, את צריכה לשקול את האפשרות שגם אם תיפרדי ממנו, שום דבר לא מבטיח לך למצוא בן זוג כמוהו בתוך שנתיים, ועוד למסד קשר בצורה כזו שתאפשר להביא ילד, למעשה הסיכויים די נגדך. ככה שבכל מקרה אם את רוצה ילד בשנתיים הבאות, יש יותר סיכוי שזה יקרה עם הבן זוג הנוכחי, מאשר עם מישהו שתפגשי בעתיד. אפילו אם תפגשי מישהו כזה מחר בבוקר, שייראה נפלא ומתחשב, ותומך, או מה שלא יהיה, נראה לך הגיוני שבתוך שנה תוכלי להגיע להחלטה אם את רוצה ילד ממנו (כי היריון זה עוד 9 חודשים)? לא נראה לי שזה ריאלי, ולא נראה לי שהקדשת לנושא מספיק מחשבה. בהצלחה, מה שלא יהיה.

הייי לך...

דבר ראשון אי אפשר לשפוט וכל התגובות חסרות הטעם של האנשים שחושבים שאת ממש לא בסדר את לא צריכה להתייחס אליהם... תראי אני מבינה שזה קשה לך שבגיל 29 אין לכם חיים כמו בן אדם וזה מוצדק שאת רוצה להתקדם הלאה... למרות זאת אני חושבת שאהבה זה הדבר הכי חזק בעולם ובכל מקרה לא כדאי לוותר... ההודעה שלך הייתה ממש אמיתית וכל הכבוד על שלא ייפית את עצמך...

echoman

New member
נועה היקרה

לפי מה שאמרת בבלוג נראה לי שאני קלטתי את החבר שלך הוא פשוט אמר לך בצורה נימוסית שהוא לא אוהב אותך ולא רוצה להתחתן """""הוא לא יכול להבטיח לי שזה יקרה בחמש השנים הקרובות"""""

משיייי

New member
מכירה את הרגשתך

ואני בגילך כבר הרבה לפני זה הרגשתי את מה שאת מרגישה אך מפה ועד לעזוב אהבה שכזו לא הייתי מוכנה והנה הגבר שלי סיים ללמוד 4 וחצי שנים וחיכיתי לו ואני כל כך שמחה שעשיתי את זה שחיכיתי לו כי אני יודעת שרק איתו יהיה לי טוב ,גם אני סטודנטית גם לי אין מי יודע מה כסף נו אז גם לו לא היה כסף-ולא שהמצב עכשיו יותר טוב נו אז מה בגלל כסף אני איתו או בגלל אהבה? זה מראה על אהבה אז אמתין עוד שנה שנתיים כי אין לאן לרוץ באמת שאין ואם תהיי לבד עכשיו את חושבת שתמצאי ארנק להתחתן איתו ויהיה לך יותר טוב? חבל להרוס אהבה בגלל כסף באמת זה יבוא כשזה יבוא ואפילו אולי לפני הזמן שהוא אמר ... חיזרי לאהבה שלך

PoisonousLitchi

New member
האמת

אני לא כ"כ מבינה לאן את חותרת בפרידה הזאת.. ז"א, נכון שהוא תפרן ואין לו כסף, אבל גם לך אין.. בלעדיו תרוויחי יותר כסף? כנראה לא. ז"א שאת מצפה למצוא בן זוג עם משכורת גבוהה שיפרנס אותך..? אבל למה שמישהו בעל אמצעים ירצה מישהי ענייה?.. למה שמישהו אחד ירצה לפרנס אותך?.. זה לא נשמע לך כמו מצב אבסורדי שבמקום לבדוק איך את יכולה לחפש אפשרויות תעסוקה ולהתפרנס בעצמך, כמו כל אדם נורמלי, את מחפשת "מפרנס"..? זכרי שבעל המאה הוא בעל הדעה, וזו תהיה בהכרח זוגיות חולה, תלותית ולא שוויונית. אני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך שאישה מבוגרת, בריאה וכשירה לעבוד תחפש לה גבר שיפרנס אותה. ד"א, יום האישה היום, ודי להסתמך על אחרים..

למעלה