נפרדים ממעיין בן-חורין, טרי ז"ל

s h o o s h a

New member
נפרדת מטרי

חצי שעה לפני שנודע כי נמצאה גופתה של טרי, דיברתי עם חברה. אמרתי שאני מקווה מאד שגם אם מדובר באחוז אחד של סיכוי, אני מבקשת להאמין בו. בסיכוי הקלוש ביותר שטרי בחיים, שתחזור הביתה. ולא חלף לו יותר מידי זמן והתבשרתי את בשורת האיוב. נמצאה גופתה של הילדה המקסימה הזו. ובטלויזיה לא מפסיקים להקרין תמונות של טרי. מעין בן-חורין, כך הם קוראים לה, אבל אנחנו מכירים אותה כטרי. טרי, הנערה המקסימה, בעלת החיוך המתוק והילדותי משהו, המראה הזרוק הזה. טרי- שאם לא היו דורשים ממנה לגרוב גרביים וללבוש סוודר יכולה היתה לצאת יחפה מהבית גם כשבחוץ קור אימים. [וכך גם נראתה לאחרונה, כך דווח, יחפה]. קשה לי לדבר על טרי בלשון עבר. היא כאן ובינינו. "אמא, תנתקי, טרי צריכה להתקשר כל רגע", כך אמרה לי בתי כשדיברתי אתה בטלפון הערב, כשהיא בדרכה הביתה. שעות, שעות הן יכלו לשוחח. ועכשיו, מי ישוחח עם טרי? מי ישוחח עם קרן? "חשבתי שקרן עובדת עלי" אמרה לי חברה נוספת של הבנות. "טרי מתה" זה מה שהיא אמרה. קרן. ואיך אפשר להאמין לאמירה כזו? איך אפשר להאמין בו בזמן שרק בשבת הן ישבו וריכלו כהרגלן? איך אפשר להאמין כשרק במוצ"ש טרי עוד כתבה לקרן בבלוג שלה כמה היא אוהבת אותה. ועכשיו היא איננה. מתה. כי מישהו, לא בן אדם, אלא חיה נתעבת ובזויה, רצחה אותה! הדמעות שוטפות את הפנים ואת הנשמה ואין שום דרך לנחם ולהתנחם. טרי אהובה, היית בביתי כמו בת נוספת, כמו אחות לקרן. נוכחותך בבית היתה נעימה ומהנה. לעולם נזכור אותך. כולנו. לעולם אזכור אותך ילדה יפה ועדינה, מוכשרת ויצירתית. לא נפרדת ממך, כי פשוט בלתי אפשרי לי להיפרד. את צעירה מידי מכדי ללכת מאיתנו. את בלבי, כמו אם שנוצרת את ילדתה. שוש

שילה1

New member
מלכתחילה-הדברים נראו לי די רע,

אבל תמיד ולעולם-יש שביב של תקווה. שמעתי,ראיתי,וקשה להאמין- תגידו-זה באמת קורה בארצנו- או ש..הדמיון? משתתפת בכאבך הנורא. מעבר ועם הכאב-יום עצוב במדינה.יום שבו האלימות שוב/עוד/כבר,עולה וגואה. עד מתי?

חיבוק חיבוק חיבוק

wxyz2006

New member
רק בני אדם רוצחים

אין חיה נתעבת ובזויה שרוצחת. רק בני אדם - רגילים, מעוותים, צעירים, זקנים, ...רק בני אדם רוצחים. שושה, הרבה כח למשפחה, לך. תחזיקו מעמד.

אמנם ישנן גם חיות שהורגות לשוא

אבל חשבתי שאנחנו אמורים להיות "מותר האדם מן הבהבמה"... אכן עצוב, אכן מפחיד.

s h o o s h a

New member
כשאין מילים, שרים...

דברי עכשיו ילדה אני שומעת, כל העולם מקשיב למלמולך. דברי, מלאך שלי, אני יודעת שלא תמיד יקשיבו לקולך. דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך. עולם חדש וטוב אני אתן לך. כבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. תהיי קטנה מאומה לא יפגע בך. סיכת פרפר קשורה בשערך. תהיי קטנה מאומה לא יברח לך. אני אהיה גדולה גם בשבילך. דברו שפתיים יחפות דברו עיניים...

my sunshine

New member
פשוט אין מלים

זה עצוב , כואב ומכעיס.. גם לא חושבת שמלים יעזרו לניחום. לצערי. יהי זכרה ברוך

עצב עמוק

ילדה, נערה, תינוקת קטנה נרצחה פי נשאר פעור ולא מוצא את המילים לתאר את את גודל הכאב כאב שעבר בליבי כאמא צעירה שיודעת מהי אהבה גדולה לבת. המחשבה על מה שאמא שלה מרגישה מעבירה בי צמרמורת חזקה בכל גופי איך אפשר להמשיך לחיות? לא לראות אותה יותר. לא לנשק את לחיה להגיש את חום גופה. אין קשה יותר מזה אין כח לחייך כמה שאנסה לעודד לא אצליח להבין את תחושת הבדידות, הצער, והיגון הגדול של המשפחה. שולחת לכם תנחומים חמים ותהיו חזקים היא תישאר איתכם תמיד

למעלה