נפרדים ממעיין בן-חורין, טרי ז"ל

or1

New member
אין מילים היכולות לנחם

מחבקת אתכם ואת המשפחה בשעה הקשה הזו
שלא תדעו עוד צער דאבה. יהי זכרה ברוך

רווית53

New member
ואף אני שלא הכרתיה

כואבת כמו כל אדם שפוי כמו כל אם שחרדה לילדיה ואין לי מילים להרגיע עיני יבשו מבכי על: אובדן כ"כסתמי אני רוצה לחבק מיכאן את המשפחה והקרובים ומייחלת שלא תוסיפו לדאוב עוד ה" ינחם אתכם ת .נ.צ.ב.ה

JOYE האחת

New member
זה פשוט נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מפחיד מפחיד ושוב פעם מםפחידד!! אני מחבקת חיבוק ענקיי אץ כל משגבב!!ואת כל חבריה של מעיין!!באמת.... חזקו ואימצו!!! אני אפילו לא יודעת מה לכתובב...אוףףףףףףףףףףףף

מעיין של דמעות

הלכה ילדה לראיון עבודה. הלכה ולא שבה. ואיזה שם פסטורלי היה לה לחוות העיזים הזאת: "חלב עם הרוח", על משקל הסרט הבלתי נשכח: "חלף עם הרוח". חלפה לה הילדה עם הרוח, חלפה ולא שבה. ועכשיו כשמה כן היא. בת חורין. ממעיין ספיר עד מעיין בן חורין, כמה מעיינות של דמעה עוד ישטפו עד שיפסק הקטל הנורא של נשמות צעירות ויפות?

נרצחה במקום בו הייתי נוהגת לטייל...

מי חשב ששם יוכל לקרות דבר כזה... מזעזע... יהי זכרה ברוך!!

rosedal

New member
כואב הלב העולם אכזר

אין מילים לתאר את ההרגשה על אובדן כזה אכזר! תישענו על החיוכים והזכרונות הטובים מהבחורה המדהימה שתישאר עימכם לעד! היא שומרת עליכם מלמעלה , שומרת ומחבקת .

דודפיני

New member
ת.נ.צ.ב.ה

לא ייאמן שבקלות כזאת אנשים נרצחים,זה לא נתפס בשכל,אין לי הגדרה ליצורים האלה שלוקחים נשמות בכזו קלות, למשפחה האבלה מי יתן שלא תדעו עוד צער תנחמו מן השמים תהיה נשמתה צרורה בצרור החיים הכוחנות הזו גומרת אותנו,בני אדם איבדו את היכולת לדבר,אין מילים הלוואי ונתעורר לעולם יותר סובלני,הלוואי

מחזק הכל מלבד-

אלא חיה נתעבת ובזויה, רצחה אותה! את קצת מקילה. הבן אדם הזה הוא לא חיה!! הוא מפלצת! ואין לו אפי' זכות להיות נתעב! זה יותר מדי בשבילו. צליבה בחוצות העיר תעמיד רוצחים על מקומם והם יחשבו פעמיים. הם ידעו מה הם עושים פעם. יהיה זכרה ברוך.

קרן3007

New member
טרי, ב4 וחצי עושים לך מסיבת הפתעה..

טרי אל תגלי לך אבל היום ב4 וחצי עושים לך מסיבת הפתעה.. כולם יהיו שם. פעם ראשונה שאראה את ההורים שלך, מצאתי לי זמן להכיר את המשפחה שלך.. יחפנית. חורף קיץ סתיו אביב. הילדה לא מוכנה לנעול נעליים. נוח לה ככה כמו שהיא עכשיו כשהיא בטח מחפשת את עצמה שם בשמיים היא מטיילת. יחפה והצעדים יותר קלילים יותר רכים צועדת על עננים רכים ואוריריים ככה אני מדמיינת אותה עכשיו היא הכינה לי טבעת נישואין. לרגע קלטתי שהטבעת היא הדבר היחיד שנשאר לי ממנה.. המוחשי. היא הכינה אותה במיוחד בשבילי. הקדישה זמן ומחשבה. הקדישה מעצמה. היא נגעה בה. והטבעת הזו נוגעת בי. זה מנחם לדעת שבדרך כלשהיא טרי תמיד תגע בי. תמיד ארגיש אותה. היו לה המון תכשיטים. (מה היו?!?! למה הם לא קיימים יותר? עדיין יש לה!...) הצורה שהשיער מונח על הצוואר והעגילים המסולסלים והישרים והנופלים.. ואבנים וחרוזים.. מבצבצים להם. זה חלק ממנה. יורדו לה את זה? את הכל? ישאירו אותה ערומה בלי דברים שמבחינתי לפחות, הם חלק בלתי נפרד ממנה. הם.. היא. חיוך חולמני. משהו בדיבור שלך שאי אפשר להפסיק להקשיב לך גם אם לא באמת רוצים.. חח. ככ הרבה פוטנציאל!!!!!.. כן פוטנציאל ילדה שכמותך!!! מדהימה שכמותך.. התמונה שלך מול העיניים שלי. סתם תמונה. את בכלל בוהה במשהו אחר.. את פשוט שם. ואף פעם לא היה צריך יותר מזה. רק שתהיי שם ..לא משהו מיוחד. עצם הקיום שלך, הנוכחות בקרבת מקום מקרינים חיים.. אפילו לא הספקתי להכיר אותך ככ. רק כמה חודשים.. כמה ימים בודדים שלי איתך. ודווקא שזה הלך והתחזק..!! אני מדמיינת אותך שם למעלה פשוט משגעת לכולם את הנרווים. מכינה תכשיטים עם 12 אבני החושן לכל הכוהנים ואז יוצאת לטיול אין סופי ברחבי השמיים. כי את טיפוס שנמצא בכל מקום כל הזמן. הבן אדם היחיד שלא באמת הצלחתי לצחוק עליו שמעשן נובלס.. מוזר הא? הקופסא אפילו החמיאה לך חח. התאימה משהו. (סתם מחשבה כן?..) הקול שלך מהדהד.. אקליפטוס.. חח בלה בלה כל מילה שניה שלך הזכרת לי שאני ממש צריכה אקליפטוס.. וצמחי מרווה.. מה אני פה בעלת חוות גידול עשבים טועים?! השיחה האחרונה שלנו אני זוכרת שחיפשת סוג של תה כי כאב לך הגרון או הראש.. נו סטלנית קטנה שיחה של משהו כמו שעתיים בערך לא?.. הפך אצלנו למנהג, לפחות פעם בשבוע. ..כבר שבוע שלא דיברנו בעצם אני מחכה לשיחה ממך את יודעת אני מתגעגעת אליך כבר כמעט באתי אליך לסופ"ש.. כמעט. כבר כמעט הצלחתי להאמין שאת בסדר כי האמת היא שידעתי שמשהו לא ככ בסדר אחרי הכל... כמעט. כבר כמעט הצלחתי לקלוט שאת באמת לא כאן יותר אבל את כאן!! את נשארת כאן קרוב אלי את שומעת??? ואנחנו נתראה את תראי מה זה משנה כאן על הקרקע או שם על העננים.. העיקר להפגש לא? עכשיו ראיתי.. פתחו לך אתר עם מלאן תמונות שלך כדי שיזכרו אותך.. כאילו את מתה או משהו.. http://terrymaayan.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... איפה את?

TancH

New member
מלאך יחף.

טרי.. להפרד ממך לא הספקתי. להביא לך את החיבוק האחרון, לקשקש שוב פעם על השטיות שעשינו בבראשית. אתמול הוצאתי את כל דמעותיי, ליוותי אותך בדרך האחרונה. טרי. "שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. את חיוכך, תינוקת, קברו באדמה איך צומח שקט מתוך המהומה. מי שלחץ על הדק דם את ליבו מכתים במלחמות לצדק גם ילדים מתים"

kikoon

New member
שיר לזכרה

דמעות מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה פני קטיפה שראיתי רוך ותמימות של פורקן נעורים בך לגעת רציתי ולא היו בך חיים שמך חקוק על האבן רק אהבה נשארה לי בלב את עכשיו בגן עדן ולי נשאר הכאב - אמרת שהגשם ישטוף את הדמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם. מלבדך לא היתה לי אף נערה לא אהבתי לפני אמונים לך שמרתי ואשמור לך גם אחרי פני קטיפה בשמיים לי מחייכת מבין עננים את עוצמת עיניים ומתכסה לך בתכריכים - אמרת שהגשם ישטוף את הדמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם.

את עדיין שומעת הכול איך שהוא

גם כשאנחנו פה ואת שם, את עדיין שומעת ורואה הכול. לכן אני יודע שכל מה שאמרתי לאחרונה ככה ב"בנינו" אני יודע שאת שומעת.. ומה שאמרתי אני מתכוון לקיים! כולם זוכרים אותך עם הנובלס.. אבל אני הייתי שם ביום שחזרת לנובלס... שאת עישנת את הג'ונסון או מה שזה לא יהיה... הגיע ידידה שלך וחזרת לעשן נובלס.. חי חי חי ובכלל את היום שהכרנו בשנטיפי, גם יום הזוי לגמרי.. מי היה מאמין שאיך שהוא את תתחברי עם שאר החברה מנהריה?! עולם קטן אחרי הכול ואני עוד זוכר את היום (כאילו זה קרה אתמול) שהייתי בבריכה ואת התקשרת אליי... 10 דקות דיברתי איתך כשאני בבריכה ואת ניסית לשכנע אותי להגיע אליך.. אבל אני עצלן, לצערי הרב כן הגעתי אליך בנסיבות שהן לא מסיבות אני מצטער! אני מאוד מצטער! והיום האחרון שראיתי אותך... אצל מורין שאני ירדתי עליך שאת רוצה להיות מדריכת האמרים ואמרתי לך "בחיים שלך את לא תגיעי למצב שאת תפקדי עליי", אך לצערי הרב צדקתי.. וגם שהתחלת להרביץ למורין ואז מורין היה חייב "לוותר לעצמו" כמו תמיד ההומו הזה אצלך החיוך היה מבורך אצלך החיוך היה קסם אצלך החיוך היה מתנה אצלך החיוך היה מציל אצלך החיוך היה קבוע כי אצלך חיוך היה חיוך! ואצל מי עוד אני אזכה לראות חיוך כזה?!... אצל אף אחד אוהב אותך המון המון!!! ללא ספק היית חלק חשוב בחיים שלי (למרות שבטח לא ידעת את זה) אוהב אותך המון ואני תמיד אדע שאת מסתכלת מתבוננת ומתעצבנת עלינו שאנחנו עצובים... אני יודע שאם היתה לך את האפשרות היית יורדת לפה וקורעת לנו את הצורה עם מכות ונשיכות... ומי זאת מעיין?!.. בשבילי תמיד היית ותמיד תיהיה טרי "מחקו לי את השיכל ואני שמחה" בן חורין ! מתגעגעים אליך ואוהבים אותך היום צוריאל :(

למעלה