נפרדים ממעיין בן-חורין, טרי ז"ל

ברררר

New member
כל זכרונות הילדות שלנו ביחד

כאילו נמחקו קליל... איך אני אוכל עכשיו לשמר את החוויות שהיו שלנו ביחד?

גאמי

New member
כל כך כואב../images/Emo16.gif

למה דוקא עכשיו בשיא עלומייך. נוחי על משכבך, לא הכרתי אותך, אך נכנסת לליבי. גלית.

ornabu

New member
כל כך עצוב

לא הכרתי את מעיין אך הלב נחמץ לשמע הידיעה שנערה שעוד לא התחילה את חייה נגדעה באכזריות כזו על ידי בני בליעל. אין מילים לנחם. אני מאחלת למשפחה ולחברים שלא ידעו עוד צער. מה קורה לנו במדינה שלנו לעזאזל?

נפרדים מהחלק הגשמי באדם

אני משתתף בצערך וברצוני לומר לך שלעולם איננו נפרדים ממי שאנו אוהבים באמת. נפרדת ממעין בצורה הגשמית שהכרת אותה וזה מאוד כואב, אך נשמותייכן ימשיכו להיות מחוברות, אני בטוח שאת רואה או תראי סימנים רבים לכך.. נשמתה נמצאת במקום שהוא רק טוב ובכך אפשר למצוא נחמה. ולגבי הרוצח...הוא יקבל בדיוק את מה שמגיע לו, גם אם לא בעולם הזה ע"י בני אדם... אז בעולם הבא, אין לו לאן לברוח. שבת של אור... ערן.

כל כך כואב

המלאכית בין המלאכים איזו ילדה יפה אויייייייייייייייי כל כך כואב אני כל כך עצובה.

../images/Emo10.gif כ"כ עצוב

אני אפילו לא מכירה אותה...ומרגישה כ"כ כאב,כאילו היא הייתה מישהי קרובה אליי..מאוד קרובה. קראתי עד כמה היא הייתה בן אדם נפלא..כל הסיפורים עליה,גם היום בבוקר בתוכנית אירוח שסיפרו עליה,גרם לי להרהר המון....אנשים רבים איבדו חברה מדהימה ומוכשרת...ובלי קשר,איבדו בן אדם...אם אאבד את האנשים הקרובים אליי,אין לי מושג איך אתמודד,האמת זה הפחד הכי גדול שלי...ועכשיו,כ"כ כואב לי,לא מכירה אותה וכבר מתגעגעת. ואין לי יותר מה לאמר...רק להגדיש לה את השיר "שיר לשירה"...שלדעתי כ"כ מתאים לה..

sims 4 life

New member
מעיין בן חורין

ממש התרגשתי ממה שרשמת וחוץ מזה המקרה הזה מאד נגע ללבי ששמעתי אותו פעם ראשונה בחדשות,אני ממשתף בצער כל מי שהכיר אותה ובמיוחד בצער משפחתה.אני לא הכרתי את מעיין אבל מתמונותיה הספקתי להבין שמודבר בילדה יפת תאר,פרח אמיתי שבשיא פריחתו נקטף... אלוהים לוקח את הטובים,את הטובים ביותר, מוקדם...

cso

New member
מפחיד...

כזאת חמודה, שכואב... צריך לתלות את הבהמה בכיכר העיר...

סלינוש

New member
יהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif

לא הכרתי אותה, ראיתי אותה אולי פעם או פעמיים, אבל כבת משגב, גם אני מזועזעת ואבלה. לא מאמינה שגם אלינו, אל המקום הכל כך פסטורלי ויפה הזה, המקום שתמיד נראה לי הכי מוגן בעולם, הגיעו זוועות שכאלה. ליבי עם המשפחה. יהי זכרה ברוך.

../images/Emo121.gifעצוב כל כך.

איך יכולים לעשות דבר כזה? תנחומים לכל מי שהכיר אותה
תחייכו בשבילה, היא במקום טוב. ידעתי שיש עוד אנשים שהולכים יחפים בחורף ובקיץ כאילו אין מחר, עצוב. הגיע אלי ללב במותה

למעלה