מישהו פה רוכב בחוות בחוות אינטרה בנעורים?
M Made in C h i n a New member 15/4/07 #2 נצל"שים ושאלות קטנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif בבקשה שרשרו לכאן את כל הנצל"שים [ניצול-שרשור] והשאלות הקטנות - שיש להן תשובות קצרות יחסית. תודה!
נצל"שים ושאלות קטנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif בבקשה שרשרו לכאן את כל הנצל"שים [ניצול-שרשור] והשאלות הקטנות - שיש להן תשובות קצרות יחסית. תודה!
M Made in C h i n a New member 15/4/07 #3 מישהו יודע מה קורה עם התחרות בכנות?../images/Emo4.gif בגלל ההסגרים...מישהו?
T ToryMaster New member 15/4/07 #7 אוקי, זה חדש לי טוב לדעת, אני יודעת שסביב פסח היה איזה סיפור עם זה דווקא באיזור הרצועה, מלחיץ.
M Made in C h i n a New member 15/4/07 #8 גם בדרום בהתחלה אמרו שזה בערבה אבל מסתבר שזה גם באזור באר טוביה והיום גיליתי שגם אנחנו בהסגר[גן יבנה] ואנחנו נמצאים שבע דקות מכנות
גם בדרום בהתחלה אמרו שזה בערבה אבל מסתבר שזה גם באזור באר טוביה והיום גיליתי שגם אנחנו בהסגר[גן יבנה] ואנחנו נמצאים שבע דקות מכנות
T ToryMaster New member 15/4/07 #9 לאיזור באר טוביה התכוונתי הנגב המערבי ואיזור הרצועה וזה, אבל אני גרה דווקא בצפון ולא שמעתי על זה. משונה.
לאיזור באר טוביה התכוונתי הנגב המערבי ואיזור הרצועה וזה, אבל אני גרה דווקא בצפון ולא שמעתי על זה. משונה.
S Smart Little Lena New member 16/4/07 #33 ../images/Emo13.gifאני גר בגן יבנה.. אבל אני רוכב בבאר טוביה...את יודעת אולי עם התחרות שהייתה אמורה להיות בגן יבנה נדחתה?..זה ממש דחוף..
../images/Emo13.gifאני גר בגן יבנה.. אבל אני רוכב בבאר טוביה...את יודעת אולי עם התחרות שהייתה אמורה להיות בגן יבנה נדחתה?..זה ממש דחוף..
T The Bitter End New member 16/4/07 #44 מישהו לא מבקר באתר של ההתאחדות. סוסים אמנם לא חולים במחלה, אבל הם כן מעבירים אותה.