נצל"שים ושאלות קטנות

אני רוכבת אינגליש

ומתחרה בקפיצות הסוס שלי נמצא שם בפנסיון והמדריכה שלי באה אליי פלורי מלכה
ונוגה, בכייף אני אמסור, לפני כמה זמן אפילו עופרי היה שם חח ומעבר לזה נמשיך במסרים

go fele

New member
שאלה ל MADE IN CHINA

מה השם משפחה של המדריכה שלך פלורי?

eliya-l

New member
מתכוננים כאילו אין הסגר ../images/Emo165.gif

אם יהיו שינויים אז הם יופיעו באתר של העמותה

eliya-l

New member
רגע!!!! תיקון טעות!!!!

אם התכוונתם לתחרות של יום שישי שבת הקרובים אז באמת אין תחרות כי יש הסגר. אני התכוונתי לתחרות של מאי!!!!! אז אם בלבלתי מישהו אז ממש סליחה!!

ממה שהבנתי עכשיו היא התבטלה ../images/Emo4.gif

מה נסגר אבל? כאילו כמעט כל הארץ בהסגר חוץ מהחוות במרכז-אנחנו/רשפון/אודים וכו'... ככה שכפי שזה נראה כרגע גם באלונים בטח לא יתקיימו התחרויות אם ההסגר הזה יימשך עוד חודש.. ומעניין מה יהייה אם האליפות. אולי ידחו אותה?

eliya-l

New member
נכון לשעה שבה כתבתי את התגובה

שלי, לא התבטל שום כלום!! שום כלום עדיין לא ברור לאף אחד כך ששום דבר עדיין לא התבטל ובוודאי שלא התחרות בחניאל ובכנות. לא יכולה לומר לך מה קורה עם ההתאחדות אך לגבי העמותה הישראלית לסוסי קווטר זו תשובה מוסמכת ולו משום הסיבה ששוחחתי עם רותי שעה קלה קודם להודעה הראשונה שלי.

מוריה42

New member
אני לא מבינה!

זה שאני דתיה זה אומר שאני צריכה להידפק ולא להתחרות?! זה קצת לא יפה.. למה לא מתחשבים!!??!

ToryMaster

New member
תפוזמשוגע ../images/Emo46.gif

סליחה, כבר כתבתי את זה ולא נשלח
בכל מקרה, איך את מציעה בדיוק שיתחרו במהלך השבוע? על ימי לימודים אולי?

מוריה42

New member
למה כולם?!

אני לא דיברתי על להתחשב במי שיש לו בגרות ולמי שיש חתונה או יומולדת או אנערף מה...זה קצת הגיוני פשוט להתחשב בדתיים..זה די משוו בסיסי..אני לא ניכנסת לדברים קטנים...ויש המוןן דתיים שרוכבים...והרבה נידפקים!! טוב..אני ממש לא ניכנסתי לפורום הזה כדי לעשות מריבות בין דתיים לחילונים..וכדי לעצבן פה את כולם...ובמילא אתם לא תעשו כלום..יומשמח!=)

fliperit

New member
להתחשב בדתיים זה הגיוני, אבל...

חוות שמתחרות לא יכולות להרשות לעצמן להפסיד כל פעם ימי עבודה בשביל תחרויות, והמתחרים לא יכולים להחסיר עבודה/לימודים.

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

את לא מעצבנת אף אחד, זו דעה והודעה לגיטימית לגבי.

The Bitter End

New member
אמ.

זה הגיוני והכל, להתחשב בדתיים. אבל לקיים תחרויות בימי חול זה בזבוז ימי עבודה. מה גם שיום חול- משמע יום לימודים, שזה גם, על אף האהבה לסוסים, לא רצוי לפספס. זה קצת הגיוני להתחשב בדתיים, אבל זה מאוד[ויותר] הגיוני להתחשב בכל מי שמתחת לגיל 18 ועדיין לומד. הייתי מייחלת לך יום שמח, אבל זה ערב יום השואה.

למעלה