מה נסגר אבל? כאילו כמעט כל הארץ בהסגר חוץ מהחוות במרכז-אנחנו/רשפון/אודים וכו'... ככה שכפי שזה נראה כרגע גם באלונים בטח לא יתקיימו התחרויות אם ההסגר הזה יימשך עוד חודש.. ומעניין מה יהייה אם האליפות. אולי ידחו אותה?
שלי, לא התבטל שום כלום!! שום כלום עדיין לא ברור לאף אחד כך ששום דבר עדיין לא התבטל ובוודאי שלא התחרות בחניאל ובכנות. לא יכולה לומר לך מה קורה עם ההתאחדות אך לגבי העמותה הישראלית לסוסי קווטר זו תשובה מוסמכת ולו משום הסיבה ששוחחתי עם רותי שעה קלה קודם להודעה הראשונה שלי.
אני לא דיברתי על להתחשב במי שיש לו בגרות ולמי שיש חתונה או יומולדת או אנערף מה...זה קצת הגיוני פשוט להתחשב בדתיים..זה די משוו בסיסי..אני לא ניכנסת לדברים קטנים...ויש המוןן דתיים שרוכבים...והרבה נידפקים!! טוב..אני ממש לא ניכנסתי לפורום הזה כדי לעשות מריבות בין דתיים לחילונים..וכדי לעצבן פה את כולם...ובמילא אתם לא תעשו כלום..יומשמח!=)
זה הגיוני והכל, להתחשב בדתיים. אבל לקיים תחרויות בימי חול זה בזבוז ימי עבודה. מה גם שיום חול- משמע יום לימודים, שזה גם, על אף האהבה לסוסים, לא רצוי לפספס. זה קצת הגיוני להתחשב בדתיים, אבל זה מאוד[ויותר] הגיוני להתחשב בכל מי שמתחת לגיל 18 ועדיין לומד. הייתי מייחלת לך יום שמח, אבל זה ערב יום השואה.