נקודת ציון

דבר ראשון אנחנו לא דוברי עברית בבית

דבר שני. .לא התכוונתי כלום. .אף פעם זה לא מאוחר כתבתי בספונטניות. .באמת את מאד חמודה. תראי שתהני בביתך. את תרגישי פתאום וואו זה לא כזה נורא כמו שחשבת.

Bananit84

New member
שמחה בשבילך יקירה/tapuzforum/images/emo106.gif

גם אצלי השבתות הראשונות לא היו קלות ועם הרבה דמעות. היום אני נהנית מכל רגע. במיוחד בשבתות ``חופשה`` כשאני ללא הילדים. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך/tapuzforum/images/emo140.gif

ל י א ת ת

New member
את יודעת..

זה עוד ניצחונ.. בטעמ של עוד..מלחמות החיימ לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות..אלא את אותו אחד החושב כי יכול ...שתמיד תהיי מאושרת ושמחה..מכל הלב..

ליגה76

New member
איזה יופי!!!

ב"ה. התרגשתי ובעז"ה שהשבתות יילכו ויהיו יפות יותר יותר, ובעז"ה עוד בקרוב יהיה איש אוהב ואהוב לידך וליד ילדייך...

אני ממש מודה לך שהעלית את הנושא

השבתות זה הדבר הכי הכי קשה לי מאז הפרידה. הילדים היו קמים מהשולחן, נכנסים לחדר לבכות, ועוד ועוד. עד היום יש בן אחד שלא מגיע הביתה לשבתות, כי טוען שאיננו מסוגל לשבת לשולחן בלי אבא. בהתחלה הלכתי הרבה לחברים שהזמינו, וגם הזמנתי אלי. חיכיתי שהילדים, הם שיבקשו להיות ביחד בבית, עם עצמינו. הרגע הזה הגיע לפני שבועיים. אני מרגישה שיש עוד המון מה לעבור, וזו רק ההתחלה. לגבי התוכן- חוץ מפ"ש וזמירות וכו', אני נוהגת לשחק איתם "על הדבש ועל העוקץ": כל אחד מספר על "דבש" אחד שהיה לו השבוע, ועל "עוקץ" אחד שחווה. זה פותח להמון כיוונים של שיחה ושותפות. בהצלחה לכולנו, ותודה על שפע הרעיונות בשרשור הזה.

ציפי81

New member
אני כל כך שמחה שהשרשור הזה עלה

למרות שאישית אין לי שום בעיה עם שבתות - להיפך אצלי איכות השבתות השתפרה מאז שהאקס לא בשטח, כל הרעיונות שעלו בפורום הם רעיונות שכדאי לזכור וליישם בעת המתאימה. אז תודה לכולם ובעיקר לכולן.

אני שמחה שהשרשור עלה

לראות שיש אנשים טובים באמצע הדרך למרות שהיא לא סוגה בשושנים ויש אויבים אמיתיים שמנסים להקשות ולהמעיט מאור ההצלחה אני מצדיעה כאן לכל חברי הפורום באשר כאן על ההתמודדות עם חיוך על חיבוק בשעת מצוקה לאמהות שביננו שמתמודדות שעה שעה עם גידול משפחה. על אבות מקסימים שאת מיטב זמנם בילדים משקיעים תודה על העצות המחכימות וגם על אלו העוקצות מכל מלמדי השכלתי...אוהבתתכם

למעלה