נראה אתכם מתמודדים עם זה....

yaeli4

New member
אוהי, בגללך סיפרתי את כל הסיפור

אמנם על קצה המזלג, אבל בסוף אתה לא מגיב לי בכלל. אשמח לשמוע אותך. מקווה שסיפקתי לך את הפרטים שהיו לך חסרים בפאזל.

oehhe

New member
אגיב אגיב ולא בקול ענות חלושה

אך לא הערב, אני איש של יום. יש לי הרגשה מוזרה שמחר תדעי עלי יותר מאשר הייתי חושב היום שעלייך לדעת. לילה טוףףףףףףףףף המחשב כולו לרשות רולנוצ'קה שמיד תיכנס בסערה אחרי יום עבודה של 15 שעות. oehhe מצאתי את המשקפיים

הכוונות היו לחזק את הצד הרוצה שלום

לחזק את הצד שעדיין רוצה אחרת כפי שהבנתי מדברייך לרצות משפחה מורכבת ומלוכדת צר לי שאת רואה את דבריי כביקורת, וכשיפוט מזלזל ההפך אני שמעתי את הכאב שלך שכל מאמץ שלך ירד לטמיון ודבריי אומרים אל תתייאשי המשיכי בדרכך זה עשוי להתגשם אני לפעמים שואלת מה מביא אנשים להפגע כשאומרים להם זה לא די את חושבת שאיך שאת רואה זה מה שרואה הכלל סליחה אני גם הייתי בסרט הזה ולידיעת כולם אם הערתי אז רק אחרי שהתנסיתי בחיי ושוב אני מרשה לומר לך אל תרימי ידיים החברה בני 18 15 עדיין ילדים שזקוקים לך ולאביהם גם אם הכעס שלהם מדבר לעזעזל תפסיקו כבר אתם מדברים על ילדים עם רגשות פגועים רוצים לעצמכם משפחה מורכבת לאחר שאנחנו חודרים לתוך משפחה שהיתה שלמה ולצפות שבין יום הכל יהיה אידיליה ומבקרים את הילדים עם אצבע מאשימה אין לכם מושג כמה זה מקומם ועוד להבין שאת עוד נפגעת וממה? אם את יודעת שנתת את המאה אחוז שלך מי אני שיכולה לערער אותך ישנם כמה נשים פה באותה סטואציה חברי אני מצטערת זו ראיתי וזה שלי אין לי כל כוונה לפגוע באיש אוכל רק לומר שיש לי גם מרוחקת (בתו של המושלם) שעדיין לאחר 6 שנים איננה מוכנה להשלים עם הצעד של אביה אך אנני שונאת או שומרת טינה נכון שאני כואבת עבור המושלם גם אני רוצה שיהיה אחרת אך צריך לפעמים לדעת לקבל ולכבד את התגובות הטבעיות של הילדים כל אחד והדרך שלו להתגבר על הכאב הזה כמו שלכם מהאיקסים שלכם אך עדיין להשאיר דלת פתוחה להתעניין ולא להפסיק לנסות אלה רק ילדים הם רק ילדים ולא משנה הגיל אמרתי כל מה שהיה לי ודאגתי לא לגלוש לצערי יש לי בעניין הזה הרבה מה לומר אילנה

אילנה

את אומרת שאת רצית לחזק את הרוצה שלום. חזרי וקראי את תגובתך הביקורתית,שבדרך הזאת גרמת לסביבה להרגיש אשמה. זה אומר שהדרך שלך בכתיבתך לא הביאה לתוצאות המבוקשות אלא להפך... חומר למחשבה. כשאת רוצה להדריך ולעזור בשינוי גישה ,לגישה יותר חיובית ,את צריכה לפעול באותה הדרך. מעצם תגובותינו את יכולה להבין שהגישה היתה שלילית. ערב טוב

קראתי ועדיין לא מבינה מה ביקורתי

את גם הרגש נפגעת? או שאת מעודדת את יעל? אילנה

אילנה

אני בעיקרון לא נפגעת כל כך בקלות,אבל מאד לא אהבתי את הגישה. אני מדברת על הדרך ובעיני היא מאד ביקורתית,ואם בא לך תציצי גם בתגובה שלך אלי ואל יערית מלפני יומיים נדמה לי ,וגם שם הגישה שלך היתה מאד ביקורתית. אני בחרתי להתקבע לתוכן ,אבל זה חשוב שתראי גם את, את שני הצדדים.

יונה זה כל כך מוזר שגם את נפגעת?

חבל האמת השתדלתי מאוד להעביר את דבריי בעדנה אך מה לעשות יש דברים שאינני מקבלת אינני יכולה ללטף משהו שדעותיי שונות והפורום נותן לי את החופש להביע את דעתי אך אם גם את תבקשי שלא אענה לפניותייך אכבד זאת אך אינני יכולה להצתבע רוצים לשתף קחו בחשבון שלא כולם מקבלים את דרככם אני מכבדת כל אחת ודרכה אך אל צפו שלא הביע דעה אלה תגובותיי דרכי וראייתי אתן תנהלו את חייכם בדרככם צר לי שצורת כתיבתי נשמעת ביקורתית אני מצטרת אני האדם האחרון שהתכוון לפגוע אתם גם מבקרים אותי כרגע, אני מכבדת את דעתכם ומצטערת על כאבכם ושוב לא היו לי כוונות להעביר ביקורת אך נפגעתם זו בחירתכם אילנה

אילנה

שוב אני כותבת לך ואני מקווה להיות מספיק ברורה. לא נפגעתי ,מבקשת רק גישה יותר אמפטית ופחות ביקורתית. זהו ,אין לי שום בעיה שדעתך שונה משלי,להפך זה מצויין. מדברת על הדרך. ואין לי שום בעיה שתכתבי לי עד הבוקר,אני מספיק בוגרת להחליט מה לענות ,למי? איך? כמה ? ולמה? אכן זהו פורום פתוח ולכולם המון זכויות.

yaeli4

New member
אילנה, תעשי לי טובה אישית

אל תתמכי בי יותר. אני מודה לך על כוונותייך הטובות, אבל מה לעשות, זה יוצא לך עקום. ואת מוסיפה בכל הודעה שלך חטא על פשע. אני לא מאשימה אותך ולא כועסת, רק מבקשת שלא תגיבי לעניינים האלה שלי בכל אופן, כי זה לא זה, וזה רק גורם לי צער רב יותר. איך את מעזה לכתוב משפט כמו: "חודרים לתוך משפחה שהייתה שלמה ומצפים שבין יום הכול יהיה אידיליה ומבקרים את הילדים באצבע מאשימה". את קראת את מה שכתבת???????? אני חדרתי למשפחה שהייתה שלמה??? אני?? חדרתי???? הגעתי לשם שנה וחצי אחרי הפירוק, על מה את מדברת??? מצפים שבין יום הכול יהיה אידיליה?? מי מצפה? בין יום? שמונה וחצי שנים עברו מאז, זה בין יום???? מבקרים את הילדים באצבע מאשימה? "הילדים" כבר יש להם תעודות זהות וזכות הצבעה.... ומי מאשים אותם? וחוץ מזה, אילנה, מה לעשות, יש גם ילדים רעים וגם ילדים טובים בעולם. לא כולם נשמות טהורות וזכות. אני לא אומרת שאין בהם זיק או ניצוץ של חמלה, אבל הוא כבוי ומרוטש זה שנים. אין לי תקוות. אני עשיתי הכול. אפילו הקרבתי כמה דברים באופן אישי בשבילם, ועל חשבון ילדיי הפרטיים. אבל זהו, את לא יודעת את כל הפרטים ואת לא יכולה להקיש רק מניסיון שלך כי יש ילדים שעושים הכול כדי לחבל בחייהם החדשים של הוריהם. ולא חשוב אם זה בא ממקום של כאב או של שנאה. התוצאה היא אותה תוצאה. הרס וחורבן וכאב מתמשך. ובבקשה, אילנה, בכל זאת יש לך עמדה שיפוטית ומתנשאת. אני לא אוהבת את זה. אז כמובן, האינטרנט הוא מקום פתוח להבעת דעות ואני לא אסתום לך את הפה כמובן, אבל אני רק יכולה לבקש ממך, תימנעי מלהביע עמדות בעניינים שלי, אם תוכלי בבקשה. זה רק יעזור לי ולא ימוטט אותי עוד יותר. תודה,

קורין1

New member
חזרתי וקראתי את הודעתה של אילנה....

אני לא רואה בו משפט שפוגע, אני לא חושבת שיש ילדים רעים, צריך להסתכל על התמונה מהצד שלהם, אם את לא תשאירי פתח לתצקווה זה לא יקרה לעולם, חשבת מה בן זוגך מרגיש לגבי זה שאת הרמת ידיים? אם הוא עשה הכל כדי לראות את ילדיו תחשבי על מה שהוא מרגיש מזה שאת הרמת ידיים, האישה שהוא אוהב, הוא נקרע בניכם. אני לא אומרת שזה קל, אני בטוחה שהשמונה וחצי השנים שניסת להתקרב, והקרבת לא היו קלים לך, אני בטוחה שהיה לך קשה, קשה לחיות עם דחיה, זה כואב וזה פוגע, אל תתייאשי, תאמיני לי, שכשהילדים יגדלו ויבינו הם יעריכו אותך. תעשי את זה קודם כל בשבילך, וגם בשביל בן זוגך. אני מדברת מתוך נסיון אישי שלי כילדה, אומנם לא הייתי עויינת איתה אבל הייתי קורעה בין הרגשות שלי לאימי, לבין רגשות הכעס שלי אליה(ולי היה סיבה, אוליי בעתיד יהיה לי קל יותר לפתוח את הפצע הזה) אל תכעסי עליהם, אל תכעסי גם על אילנה, שמסתכלת על הכל באהבה, וכך צריך להיות באמת. אני מאחלת לך המון כוח והצלחה, ושוב פעם אני אומרת, אני יודעת שזה מאוד קשה, ואני בטוחה שניסית הכל. באהבה

עלמה 3

New member
אני חייבת להגיב - אילנה

אני באופן אישי מאז מזדהה עם יעלי, כי הסיפור מאד דומה....לשלי ואפילו יותר מדומה ומי שכאן לא חווה - מה זה - לקבל ילד לשישי שבת , לאחר הרעלה והסתה ושישב בשולחן, עם פנים נפולות או מבט מזלזל... ולאחר מכן יגיעו ביטויי העלבה של " את כמו גיישה" כל הזמן מבשלת מנקה ילד בן שש שכל כוונותיו לפגוע , ע"פ דברי ומסרי אמו... להעליב ולפגוע כמה שאפשר............ אז מי שלא חווה , אין כאן מקום לשפוט ולבקר ולומר להיות אופטימי רצון וקבלה ... ודאי שרוצים שזה יראה אחרת... אילנה, איך היית מגיבה שבמשך שנים על גבי שנים כל שבת שניה , יורקים לך בפרצוף, לאחר הארוחה עושים גרפס ונפיחות ומזלזלים........... איך היית מגיבה ?????????????????????? על מה לא לוותר - על גרפסים? עלמה

*יערית

New member
קוראת אותי יעלי....

וחושבת לעצמי...."מה הולך להיות כאשר אני ההיה מוכרת לילדיו של בן זוגי?"הם כבר מלאים בהסתה עוד לפני שידודעים שיש לאבא קשר עם אחרת....הם מוסתים מכל פינה, והוא לאט לאט מנסה לחבר את הפיסות בחזרה אל תוך ליבם, אני פה עבורו...איך שאני מכירה את עצמי לא אוותר לעולם...אבל הנה כתבת שחור על גבי לבן עשית הכל הכל בכדי לחבר ולגשר בינכם ולא עזר.... וואו ....יש סיבה להתייאש? יעלי....אולי עם כל הכאב יש להרים את הראש למעלה ולהמשיך עם מה שיש?שהוא אביהם ייפגש איתם גם בלעדייך, העיקר לא להרוס את הלך הרוח במשפחה...העיקר להמשיך לחיות עם מה שיש...והם....הם עם הזמן יעשו את חשבון הנפש שלהם מתי שהוא בגיל הבגרות וזה ממש לא הגיל להבין מה הם עושים כרגע.... גם אני ילדה להורים גרושים,גם אותי הסיתו כל החיים, גם כאשר אבא גר בבית....אבל לא נתתי לטיפת ערס להכנס לי לגוף ולנשמה...אך יש לי עוד 5 אחים,לקח להם הרבה הרבה זמן לשים את הכעס בצד ולהזמין את אבא לארועים ,חגים,מפגשים.....ואני בטוחה שכואב לו ..אני גם יודעת שהוא מצידו לא דחף את עצמו מספיק אלינו, ידע שאנחנו ממש לצידה של אמא...אבל הנה רובינו הורים לילדים, יש בנו הרבה סליחה והבנה....ואמא שלי עזרה הרבה בעיניין... אז אישה יקרה..תמשיכו בחייכם..תמשיכו להנות אחד לצד השני, תאהבו אחד את השני..תמשיכי לשמור על המעגל המשפחתי עד יעבור זעם ותבוא החכמה לקודקודם. כי הם הפסידו כל השנים....אבא אוהב,אח קטן ,אישה{בת זוג}טובת לב עם הרבה הרבה רצון להיות משפחה אחת גדולה למרות המורכבות שבה
אל תכאבי....תחיי כל רגע באהבה ומאהבה

*יערית

New member
אם כך.....{-8

אני אשמח לקבל
טוב..... וליד עוגה קטנה לא ממש מתוקה.... את האמת שבזמן האחרון....מאז שהכחולה נעשתה רצינית
אין בבית הזה ארוח למופת...אין עוגות..אין קפה.... נאדה.... כלום....גורנישט...נימיקה{למדתי עכשיו רומנית ממעוף
} בלאבאש{במרוקאית...סתם ממש לא}כלום
מי האחראי/ת בבית הזה

למעלה