WOW יעלי, אני לא מאמינה , כל
מה שקראתי מפיך, נראה כאילו שזה אנחנו, כאילו שמדובר באותה אקסית זה מדהים, אני כל כך מבינה אותך, אני יודעת כמה זה קשה, ולראות את בעלי, עצוב שפוף ומת וצמא לקשר עם ילדיו... את יודעת, לפני כשנה בערך הבת הגדולה של בעלי צרה קשר פתאומי עם אביה לאחר ניתוק של 4 שנים.... אמרה לו שהיא אוהבת אותו , והבינה שהוא לא אשם. הם ערכו מפגש ראשוני לאחר הניתוק - והוא הלך לפגישה עם אלבום. האלבום הכיל - את כל התמונות שעקב אחריהם במשך 4 שנים היא היתה המומה. היתה המומה גם , שהבן המשותף שלנו יודע עליהם פרטים ושיש לו אחים. היא חשבה שהסתרנו את קיומם. יעלי, עם כל הקושי, אני היום לומדת להתנתק מזה , מנסה כמה שיותר לא להתעסק ב - מה יהיה איתם, לדעתי זה יהיה אותו דבר וימשיך כך ורק ניסים , אולי יצילו את המצב. וכן לבת יש חבר קבוע, שבשבת האחרונה , ניסנו לפגוש אותו אצל הסבתא, אבל נראה כי גם הוא הורעל והוסת, בעלי הגיש לו יד לשלום ולהכירות והוא סיבב את פניו... בעלי התרגל לעניין, הפסיק להתאמץ, ואומר שהוא עבורם קיים מתי שרק ירצו.. נראה שהם רוצים אבל התרגלו להיות לויאלים לאמם.. ההסתה וההרעלה כל כך מושרשת אצלם , שלדעתי, אינם מסוגלים לנסות משהו אחר שיתכן ונראה יותר טוב - " מהרעלה ". כל כך התרגשתי לקרוא אותך... כאילו זאת אני הכותבת, אפילו הב מיצוה.. הזכירה נשכחות. עלמה