SABER
A aMAIZing New member 18/1/07 #49 אם אני לא טועה.. זה נחשב הפיס הכי גדול שצויר, או שרואים אותו מהירח.. משהו בסגנון. אחלה שרשור. <>_<>
B Basic3 New member 19/1/07 #50 כן.... רואים את הפיס של סייבר מהירח גם רואים אותו בעיניים עצומות מרוב שהוא גדול. מה אתה טמבל? רואים אותו מלווין, זה הכי רחוק שאפשר.
כן.... רואים את הפיס של סייבר מהירח גם רואים אותו בעיניים עצומות מרוב שהוא גדול. מה אתה טמבל? רואים אותו מלווין, זה הכי רחוק שאפשר.
A aMAIZing New member 19/1/07 #51 הו לא.. כשאמרתי שרואים אותו מהירח התכוונתי ללווין. זה כמו שרואים את החומה הסינית יא מנשנש קוראסונים..
הו לא.. כשאמרתי שרואים אותו מהירח התכוונתי ללווין. זה כמו שרואים את החומה הסינית יא מנשנש קוראסונים..
B Basic3 New member 19/1/07 #52 תשמע אם ירח ולווין זה אותו הדבר בשבילך. המצב יותר קשה ממה שחשבתי. ושיא הרצינות, מנשנש קוראסונים?
B Basic3 New member 20/1/07 #54 איך אני אוהב את הטויז פה כולכם יושבים מאחורי מקלדת ומקללים שלמישהו יהיה את האומץ בכלל להעלות סקיצה מסכנה תתחילו לדבר.
איך אני אוהב את הטויז פה כולכם יושבים מאחורי מקלדת ומקללים שלמישהו יהיה את האומץ בכלל להעלות סקיצה מסכנה תתחילו לדבר.