נראה לי שעכשיו אנחנו מדברים

Sorry420

New member
יצא לך נחמד אחי

אבל אני מציע לך לפרוש כבר עכשיו לפני שBOSE משפיל אותך, BOSEמלך.

aMAIZing

New member
אין לי פה ויכוח אפילו..

Bose בהחלט מלך ויש לי כבוד מלא אליו, בתור צייר. אבל כשהוא מתחיל לפזז במילים ולקרוא לכל בן אדם שני טוי זה דיי מסריח.. מה שכן, שהוא חשב שקיללתי, מה שלא עשיתי D:

Sorry420

New member
למה אתה נכנס לבאטל שאתה יודע שתפסיד

בו? ושמע אחי, BOSE יחסית מתוּן.... היית צריך לראות מה אני אכלתי כאן מDTIUP כשהתחלתי..... בוא נסכם את זה ככה.... דע את מקומך.

aMAIZing

New member
...

יודע את מקומי אחי. וחוצמזה, אם אני זה שיגרום לבוס להוציא עוד סקיצה טובה לעולם, אז מה'כפת לי? ואני ידוע בדיוק מה אתה וכל החדשים שנכנסו לפה אוכלים ואכלו מסיילו ומכולם. ותכלס, זה לגיטימי לגמרי..

aMAIZing

New member
הא ו..

אני חייב לציין שלא היה לי שמץ שזה BOSE בהתחלה. ><

Swanskee

New member
אני אומר

שאחרי הבאטל הזה תעשו באטל דמויות אם אמייזינג זה מי שאני חושב שהוא אז הוא פרסם פעם כמה דמויות ממש יפות....

Basic3

New member
חחחח

420 יא פטיש אני מקווה לסיים את הסקאץ' עוד היום, אבל נראה... ומעבר לכך MAIZ, שלא קראתי לך טוי, פשוט הגבתי בציניות כי כתבת תגובה טיפשית כמו אורנה דץ. אין מה לעשות.

aMAIZing

New member
מקובל.

כנראה לא הבנתי את דבריך כמו שצריך. [עדיין קוראים לה אורנה דץ? הם נפרדו, אז חשבתי...] ^^

minyman

New member
זאת בעיה בפני עצמה

לפני שאתה מתחיל עם משהו משהו כודם בדוק מהו.. :) כדי שלא יהיה בעיות אחרי זה.

yoyo com crew

New member
חחחחחחחחחחחח

אם היית רואה סקיצות שלו היית כבר קובר את עצמך באדמה.... אין לך סיכוי אחי... דבר שני הE שלך לא בגודל של הE השניה....

aMAIZing

New member
כן האא

דבר שני ראיתי סקיצות שלו קצת לפניך, ודבר שני אני מודע לזה, תודה. ולך יש?

yoyo com crew

New member
תאמת לא

נראה לי יש מלא פאקים שלא אמרתי כמו שחלק מהבארים עבים וחלק דקים כמו בFובR וגם חלק מהאותיות חיברת וחלק לא אבל כמו שאמרתי מקודם בכלליות נראה סבבה....

למעלה