"נרדם" ברדיו ירושלים, איזו התרגשות

"נרדם" ברדיו ירושלים, איזו התרגשות

וכשנגמר השיר...השדרן אמר "ג'קו אייזנברג שאוטוטו חוזר אלינו, ואנחנו התגעגענו ומאוד שמחים על כך"...

שונית 7

New member
תודה !איזה יופי.בשורות טובות באות

בצרורות ובירושליים זה ממש לא היה מובן מאליו.....

talytal

New member
איזה יופי!

האמת, הדברים של השדרן משמחים אותי לא פחות מהעובדה שהשיר הושמע... דרך אגב, ברייטינג היום יש שתי תמונות פפרצי של ג'קו יושב בבית קפה לפני ההופעה ל"קשת" (כן, אותה הופעה שבה התרחשה תקרית הפלייבק), ויש גם סיקור של האודישנים לכוכב נולד, כולל התייחסויות נחמדות יותר ונחמדות פחות (
) אליו ואל שיר האודישנים

שונית 7

New member
האם ההתיחסויות הפחות נחמדות

קשורות לחרם או ביקורת ענינית לשל נכון להיום?

talytal

New member
לא, הן קשורות לשיר האודישנים...

שנייה, אני אביא את העיתון ואצטט את הקטעים הרלוונטים.

talytal

New member
הנה ../images/Emo26.gif

מזהירה מראש - לא מדובר כאן בהילולים ושבחים. קחו בקלות.
"...אם מחשיבים את שיר האודישן המבהיל שהיה עליי לשנן לכבוד הבחינות, מין מופת לירית בסגנון "כמה אני מתרגש, החלום שלי מתממש, בבקשה תעבירו אותי שלב, אני פאתטי", שרקח ג'קו אייזנברג עבור "כוכב", כנראה בתור נקמה. הלחן של יצירת המופת כה בלתי קליט, שאפילו תו אחד ממנו לא נספג במוחי המופתע, ולא משנה כמה ימים שאגתי על הקירות בבית "לפעמים אני לא שומעת, כי מבחינתי אני יודעת, שזה קרוהוהוהווווווווווווב". אין ספק בקרבי שעיסת התווים המדובללת הזאת נועדה אך ורק למען הרגעים הקומיים שבהם איציק מאשדוד יסתבך בזיופים הרבים שהיא מזמנת. אין לי גם ספק שאיציק מאשדוד עומד להיות אני." בהמשך יש תיאורים מיום האודישנים עצמו, כולל הביקור של ג'קו: "רף הנפעמות הציבורי גבר כשלפתע משומקום הושלך ג'קו לתוך האוכלוסין המופתע, ושתי בנות צווחו מאחוריי "איזה חמוד!" כשהישו המבויש חילק חתימות למעריצים."

שונית 7

New member
את יודעת מה לא נורא ציפיתי לגרוע

יותר.....הביקורת יותר מעידה על "איציק מאשדוד" דהיינו הכותב או הכותבת ותודה טלוש בסה"כ הדברים די זזים לכיוון הנכון בלי נדר
העיקר שלא חוזרים שובעל הסיפור הישן!!!

lala8224

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם הדברים,

גם לי נראה שזה מעיד יותר על הכותב/ת מאשר על השיר, כמו כל המתוסכלים מקשת שהשיר היה להם בגדר אתגר...

שונית 7

New member
נכון ואם הזכירו נקמה...דעתי נוחה

כמו שכבר אמרתי....באמת קשה לשיר את השיר אם אתה זמר ממוצע ומטה

talytal

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי

והאמת? אני מעדיפה לקרוא תיאור לא אוהד של שיר האודישנים, מאשר להיתקל בהתעלמות ממנו... ברגע שהשיר מעורר תגובה, יוצר אימפקט כלשהו, זה לפחות קובר את הדיבורים על איך ג'קו "נעלם" וכו'.

שונית 7

New member
../images/Emo32.gifוממש לא נעלם../images/Emo13.gifלא יודעת למה

כל כך נהניתי לשמע אותו עכשיו בTV הרי אני שומעת את נרדם יום יום וד"א הוא גבר על מאבד אותך המקורי עם בדישי, גם שיר שלא היה ברפרטואר עד שאייזנברג שר אותו בגמר!

Nova5

New member
טלוש, אני שמחה לקרוא את זה!

שיר של ג'קו עושה את העבודה שלו נאמנה: משאיר את "איציק מאשדוד יסתבך בזיופים הרבים שהיא מזמנת. אין לי גם ספק שאיציק מאשדוד עומד להיות אני." במקום שהוא צריך להיות ואותה "מורן" מראשון ו"רונןי" מנהלל (סתם שמות וסתם מקומות) שיתחברו לשיר ויהיו ברמה ווקאלית מתאימה לשיר - יעברו את השלב האודישן ואולי יגעו בלבבות שלנו כמו נגעו בשנה שעברה מאיה, מישל וכמובן ג'קו! ואז אולי באמת תהפוך תוכנית ממכונת יצירה כוכבי פלסטיק בצבעים שונים למכרה זהב ואבני חן אמתיים

shongold

New member
אני לא מבינה מדוע אתן דואגות

הכותב בדיוק בכיוון הנכון. ומי יודע אולי זאת ירית פתיחה באשר למורכבויות ג'קו...קטע הומוריסטי שחבל על הזמן... מה יותר מורכב מלחן בלתי קליט???? ובוודאי לאוזן לא במיוחד מוזיקאלית... ובטח ובטח.... שאינו מיועד לאיציק..מאשדוד במיוחד אהבתי את השורה הזאת ..בחיבור שלי..."שיר האודישן המבהיל... שהיה עליי לשנן לכבוד הבחינות, שרקח ג'קו אייזנברג עבור "כוכב", כנראה בתור נקמה...." גדול! ויש כאן עוד שורה מנצחת...היסטרית המעריצות...התחילה..?? שוב אולי ירית פתיחה גם בחזית הזאת..

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifוזה שכולנו בהסכמה סוף סוף...

מראה על תזוזה לכיוון הרצוי
וחוץ מזה גם אני שמתי לב לעניין החתימות והמעריצות....חשוב מאוד!!!

shongold

New member
מעריצות....מז'תומרת חשוב מאד..הכי

חשוב..... עליהן יקום ויפול דבר....כוח הקניה כוח המשיכה ..כוח המזומנים הכוח הסוחף את כולםםםםםם!

למעלה