"נרדם" ברדיו ירושלים, איזו התרגשות

גם אני ../images/Emo13.gif

הקטע בכלל לא גרוע, הוא הומוריסטי ואפילו באיזשהו אופן - מחמיא.

אסתילי

New member
שיר האודישנים לעונה הקרובה -

שיר האודישנים "מבהיל" לדידו של הכותב/ת: יש לו/לה שמיעה כנראה לא הכי...ובודאי לא ממש מוזיקאלי/ת, אם אחרי כל כך הרבה פעמים טרם הצליח/ה לשיר אותו. עיסת התווים הזו (וממש לא מדובללת אלא צפופת אקורדים במיוחד) אכן תביא איתה קטעים של אותם חבר'ה שינסו את כוחם ולא ממש יצליחו. ג'קו שלנו מספק יופי את הסחורה. איציק מאשדוד ופלוני אלמוני. אני מחכה בכליון עיניים ואזניים לראות אותך מנסה ולא מצליח. איזה "צחוקים" ??!

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif אכן אסתי מחכים לנו צחוקים אבל

אני מקווה שחוץ מזייפניפ יהיו גם כאלה שיבצעו ממש יפה את השיר ואילו יהיו כנראה המועמדים הסופיים.

shongold

New member
רוצה לשתף ..במשהו די פעוט אמנם אבל

בכל זאת...אני מתכתבת עם כמה חברות וכדרכי בקודש כאשר נחה עלי הרוח....אני זורמת...עם המילים והן לא תמיד נגמרות במילה או שתיים. לפעמים יוצא ..איך לומר ספר ולא דק במיוחד...וכך גם התרחש הפעם. יושבת אני וכותבת וכותבת וכותבת ולפתע פתאום נחשך הכל - נעלם התפוגג אל הלא נודע! מרוב יאוש שערות ראשי החלו להתמעט...שאלתי כל מיני אנשים מוכשרים איך אפשר להעלות באוב מסמך כה יקר אהוב ומלא השראה שנעלם ממך כך ונבלע אל הלא נודע??? ותשובות נזרקו לחלל - ואני בנסיון וטעייה...הענין בזמן האחרון חוזר על עצמו יותר מידי...ואחרי שנגמרו המענים מכל התבוניים. ניסיתי בעצמי - חיפוש - היסטוריה - וואי וואי לאיזה היסטוריה נכנסתי - לא נכנס לזה כאן...נכנס בי הדיבוק נראה לי שלפחות חצי שעה חפרתי...אני אצליח במקום שאחרים כשלו!!!!!. כמובן "לא דובים ולא יערים" - לפתע עליתי על 'המסמך' ולפי ראות עיני היה קרוב לזמן המשוער שבו החומר... היקר הלך לאיבוד. ברגשות מעורבים ונסערים 'נכנסתי' אליו...(לא רוצה להתוודות עד כמה מושכלת אני בענייני מחשבים)...ולאחר כמה דקות עלה...וליבי דופק מואצות...ומה אני שומעת.."קשה לי לא להתרגש...לפעמים אני משתגע..." זה בדיוק מה שהתחרש באותו הרגע שהיה אמביוולנטי ביותר מצד אחד..רציתי לנפץ המקלדת המסך..ובסוף את המחשב...אבל לפתע 'בקע' קולו...של ההוא...האסימון נפל...ופתאום נזכרתי איך נשמע.. וואי ואז במילות יקירת הפורום מרגול חטפתי שליכטה רצינית בלב..! אני רוצה להביע התנצלותי בפני כל הפורום קבל עם ועולם...ימים רבים לא שמעתי לא שומעת אותו..הרבה אחרים כן אבל לא אותו. ואם לשיר הגעתי אחרי 'דרך ללא מוצא' אז חייבת לומר שוב את אשר אמרתי כאשר שמעתיו בפעמים הראשונות - מזכיר לי מעברים/סולמות מוזיקלים של פיתוח קול - מתקשר לחברה הנאנקים קשות עם הפיתולים בתוואי הצלילים - איזה יופי!

shongold

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif שוניתוש מתוקיתוש

שונית 7

New member
../images/Emo207.gifג'קו כנראה היה בב"ש היום:

קראתי תיאור של איזה אידיוט שלא עבר היום שג'קו עבר על ידו 30 םעם ולא הזיז לו וכמובן הוסיף עוד כמה השמצות מהסוג הרגיל שהרגיזו אותי. יש לציין שהגבתי לו בחריפות לא כל כך אופינית לי.נגמרה לי הסבלנות לעדר המטומטמיפ מסוגו!!!

shongold

New member
שוניתוש אני קוראת להרגעת הרוחות

ומיד...ומתוך הטקסט שלך עצמך מובן שמדובר באדם עם איי קיו מאד גבוה...אז למה לך ילדתי..למה..? חוץ מזה אני רוצה להוסיף ..ולהרגיעך אבל בואי נגיד שהחלטתי שלא...ורק אהבה לג'קו חמסה - פורום של אהבה בלבד נכון? אגב היכן קראת את הידיעה המרעישה?

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifבפורום קשת ונכון שםה םורום של|לב

אבל שם בין כל הקוטרים הרגשתי מאוד נח להוציא חלק מהכעס שלי שהצטבר במשך הזמן .תרפיה מעולה ..אני אומרת לך

Nova5

New member
מרגש ביותר...

טכנולוגיה וליריקה יוצרות אצלך תערובת פנטסטית מלאה התרגשות שאת מצליחה להעביר ישר לוורידים

שונית 7

New member
את מתכוונת בב"ש? למה שיהיה מוטרד?

חילק חתימות,בנות אמרו שהוא חמוד,אתר חדש דיסק בדרך,שיר אודישונים שלו,מה רע?אני שואלת אותך?

talytal

New member
הוא לא מסתכל למצלמה

לא בטוחה שהוא שם לב בכלל שצילמו אותו, אפילו שזה היה די מקרוב, אז כנראה שכן...

למעלה