"נרדם" ברדיו ירושלים, איזו התרגשות

Nova5

New member
../images/Emo42.gifתודה, ללי והיי לכולם!

בדיוק נכנסתי לספר שגיליתי עוד מקום שמחבבים שם ג'קו. בערוץ משחקים של יס.במוזיקת רקע למשחקים משמעים שירים הכי "שווים" ובעברית ולועזית. בנתיים במשך כמעט שעה מה שהיה בעברית - זה שיר אחד של דניאל סולומון ו"נירדם". כל היתר - שירים הכי "חמים" באנגלית! הוא נמצא שם בדיוק ברשימה הנכונה. נשאר רק שפלאיליסט של ערוץ המשחקים תאמצו תחנות רדיו שלנו ...

שונית 7

New member
חוליתוש אל תספרי לאף אחד אבל

גם אני
משחקת לפעמים...ממש שכחתי להתבגר...אבל נראה לי שבHOT ...רפרטואר השירים קצת אחר במשחקים

חולית5

New member
זה בסדר ממי...../images/Emo24.gif

אף אחת מאיתנו לא התבגרה באמת ...אם אני אספר לך באיזה משחקים אני משחקת כל היום .!?

Nova5

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo220.gif../images/Emo44.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חולית5

New member
תודה ללי !

איך בא לי שישמיעו אותו כל היום ברדיו... אח חלום חיי!

Miss Menta

New member
אהההה ../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

זה עשה לי את היום! איזה שדרן חמוד

kapit5

New member
../images/Emo13.gifקפצנו לבקר את חמותי במרכז

וכמובן שלא יכולתי להיתאפק אז התגנבתי למחשב להיתעדכן. איזה יופי שהשמיעו את ג'קו ברדיו ירושלים.כן ירבו. לגבי האיזכור ברייטינג-לדעתי צריך לקחת את הדברים כמחמאה על הכתיבה המשובחת של ג'קו.ושכל ה'מוזיקאלים' (או בשפתה של בתיעאלק מוזיקלים)-שישברו את הגרון בנסיונות לשיר את זה בסולם הנכון.אכן יהיו הרבה צחוקים באודישנים. יש תחושה נעימה שכולם בתעשיה מחכים לשוס הגדול כשיצא הדיסק. אוף שיצא כבר.

דורית41

New member
כפיתוש-

אלה סימני ההתמכרות....גם אני לפעמים מתגנבת לכל מיני מחשבים כשאנחנו לא בבית למשך שעות ארוכות.....

kapit5

New member
../images/Emo8.gifדורית-אלה חלק מהסיפטומים

של מי שנידבקה בסינדרום הג'קואיזם.

למעלה