נרשמו כבר

magenta73

New member
נרשמו כבר

ארבע. כן. ארבע סופגניות. ואצלכם?

ואילו אצלי

בינתיים כלום, אבל אין לי מושג אם אשבור את זה היום במפגש ענק של פורום מקביל, מפגש שנמשך לילה שלם עד מחר בבוקר

1Shir

New member
נשמע כיף!

אפשר לשאול באיזה פורום מדובר? מאחלת לך שתשבור! :)

זה אכן היה כיף! ../images/Emo98.gif

זה היה מפגש של פורום מוסיקה ישראלית - מפגשים של הפורום הזה אנחנו מקיימים כל חודשיים-שלושה, והם ריטואל של לילה שלם שבין חמישי לשישי. הפעם חזרתי הביתה ב-9:30 בבוקר (שזה המון גם בסטנדרטים של המפגשים האלה) הנה הרשמים - את יכולה למצוא גם אותי שם. דווקא לא אכלתי שם סופגניות, אבל הערב - כן. הייתי בהדלקת נרות של משפחה מסויימת שאנחנו הולכים אליה כל שנה בחנוכה מאז שאני זוכר את עצמי (אומנם לא רק בחנוכה, אבל זה, לפחות, דבר שנתי וקבוע) והסופגניות שאם המשחה הכינה הן סופגניות קטנות, שאפשר למלא כל אחת מהן בריבה, כל אחד לפי רצונו. דווקא היה אחלה, ולא ממלא בכלל.

3../images/Emo137.gif../images/Emo178.gif

אבל אתמות אכלתי סופגניה ברולדין עם קרם פטיסייה - טעים היתה קטנה ורק 250 קלוריות - לא נורא אני חושבת זה מקביל ל-2 פרוסות עם גבינה

1Shir

New member
מה זה פטיסייה?

ובאילו פרוסות עם גבינה מדובר?
אני בימים האחרונים אוכלת כל יום מאות גרם בייגלה....

1Shir

New member
שילוב של וניל עם שוקולד לבן

נשמע רע!!! יותר מדי מתוק!!

Barvazoom

New member
1 - אכזבה!! רציתי סוכריות קופצות!!

ואכן אכלתי כזו אבל זה היה מגעיל.... בעעע.... חוץ מהאפקט של הקופץ בפה לא נרשמה שום התלהבות מהטעם.. :) חג שמח!

magenta73

New member
תאמיני לי- לא מבינה את זה

הסופגניה הכי טעימה זה הסופגניה עם הריבת תות. נקודה. נכון או לא? כל השוקולד/נוגט/וניל וכו'... אולי נחמד (בעיני זה פיכס, יש כאלה שמאוד אוהבים) אבל הכי טעים בסופו של דבר זה הסופגניה עם הריבת תות. אז למה? למה סוכריות קופצות בסופגניה? מה עוד ימציאו?... תנו לסופגניות לחיות!!!

אין, אין, אין על...

סופגניה במילוי רוטב בצלצלים ירוקים וצלפים. להשיג במסעדות יוקרה פלצניות... המיקרוסקופ כדי לראות אותה עליכם, גם המחיר המופרז. המסעדה מספקת את האווירה שבה מי שלא אומר כמה זה טעים הוא מוקצה. :) :) :)

purplegiraff

New member
פחחחחח, אין עם ואסאבי ובטעם../images/Emo209.gif?

פשוט רציתי נורא להשתמש באייקון הזה...

whasuuuuuup

New member
אם היתה סופגניה

מאצות ים עם מילוי סחוג אז הייתי שוקלת לאכול :)

Barvazoom

New member
../images/Emo6.gif

צודקת! ולמדתי את זה על בשרי או על ביטני.. אחת מהשתיים...חח... תחי הסופגניה האמיתית!!

למעלה