נרשמו כבר

magenta73

New member
לא חייב להיות דונטס...

את לא זוכרת את הסופגניות בייגלה שסבת'לה היתה עושה?

purplegiraff

New member
איכסה דונטס!!!../images/Emo5.gif

כאלה של סבתות, כן, פריכות ויפות עם כל מיני עיוותים לכל הכיוונים שהם החלק הכי טעים... ועליהן- סוכר. בעיקר מרוקאים עושים כאלו.

magenta73

New member
אנחנו לא מרוקאיות...

לאחרונה שבדקתי, אבל האמת היא ש... א. בדיוק היום חברה לעבודה (מרוקאית) הביאה היום סטוק כזה לעבודה, ככה שאני יודעת בדיוק למה את מתכוונת ו.. ב. מה שאני מתכוונת אליו לא דומה למה שאת מתארת, זה הרבה יותר קטן וחינני, וטעים...[טעם של בית, אין מה לעשות]

purplegiraff

New member
אני גם לא מרוקאית...אבל

גם שלהם טעים, ומה שאת מתארת- לא נתקלתי.... אשמח פעם...

whasuuuuuup

New member
די! באמת?

בטח רק לי אני חושבת שאני זוכרת שאמרו לי פעם ... אחותי מישו שאני לא מכירה הציע לי חברות בפייסבוק מה נהיה??????????

3.

וכרגע, הסופגניות של רולדין הכי טובות. עם שוקולד וסוכריות קופצות בחוץ ובפנים. בא לי עוד.

עכשיו גם אני בערך שם...

חתכתי לשניים, נתתי ביס אחד בצד ימין, ביס אחד בצד שמאל- והשאר לפח. למדתי שיש דברים שטוב יותר שיהיו בפח מאשר על העצמות שלי (או יותר נכון במאגרי השומן שלי
) אז אני מגשימה את יעודם ומשליכה אותם לפח.... בכלל, מאז שגיליתי את הפח יש לי יחסים ממש מרתקים איתו: אני לוקחת עוגיה מהקופסה, שוברת אותה לשניים, בד"כ מחליטה שהמילוי לא לטעמי (ותכלס, אין באמת מילויים שהם לטעמי), וזורקת את שני החצאים לפח... או שאם אני ממש על סף נגיסה- אז אני נוגסת, מחליטה שזה מגעיל- וזורקת את השאר לפח, לפעמים אפילו מגדילה עשות ויורקת. השבוע אפילו מצאתי עצמי פעם אחת לוקחת שני ביסקויטים מהארון של הממתקים (בעבודה כמובן) הולכת למשרד שלי, מניחה אותם לידי כמה זמן, ואז משליכה לפח. משהו פשוט מוזר עובר עלי בכל מה שנוגע לאוכל... חולמת כמעט אנורקטית. רק לא במשקל

purplegiraff

New member
נשמע יותר בולמי....

סתם סתם... תכל'ס, מה כיף באוכל אם לא ממש רעבים? הטעם המלאות??? לדעת שחיסלנו?? לאאאאאאאאאא ממש

1Shir

New member
יש ילדים רעבים באפריקה ../images/Emo7.gif ../images/Emo3.gif

למעלה