נר|שבת שלום-שרשור ערב

שאפולי

New member
נר|שבת שלום-שרשור ערב../images/Emo16.gif

בלית ברירה- חסמתי היום גולשת. רבותי, די להציף, די לקלל, די להתעסק בשטויות. תהנו! תהנו מזה- זה פנאי! שבת שלום

efrat800010

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gifאקפוץ לפה מחר

הספיק לי להיום ונשארו רק עוד יומיים גם זה הרבה יאללה שייגמר כבר

שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo265.gif

משהו לא קשור- מישהו ראה X FACTOR עכשיו? בכיתי כמו ילדה קטנה ממש מרגש!

adiyon2

New member
שבת שלום לכולם, ולקיק ששב עם הגשם הראשון

יש לנו החלטה לקבל, למי מצביעים. אני חושבת שבסוף אצביע לדניאל, מה שעתך?

רק על הנשיכה לאורן לא מגיע לאורטל

מה זה צריך להיות? אחד הרגעים המוזרים יותר של הזוג הכי מוזר בריאלטי.

JasPoint

New member
../images/Emo6.gif כל העונה את כותבת נגד אורטל

ועכשיו את אומרת שרק על הנשיכה לא מגיע לה?

כל העונה אני כותבת בעד דניאל

על אורטל אמרתי שיש לה גוף מדהים. ושהיא ילדותית וקפריזית. והיום היא הוכיחה את מה שאמרתי, בגלל שאורן אמר לה את אחד המשפטים המטומטמים שלו, היא דפקה לו ביס בכתף, כזה שהשאיר לו סימן כחול ושבעקבותיו הוא הביא לה ראסיה לפרצוף. אז כן, יש לה בעיה של אגרסיות, היא הצליחה רוב הזמן לשמור אותן על אש קטנה, אבל מדיי פעם יוצאת ממנה המג'נונה (לכי תזדייני לליז למשל) בקיצור, אם הייתי חושבת שמישהו לא יצביע לאורטל בגלל שאני אומרת לו לעשות זאת, הייתי מציפה...

אויש נו...תיכך תגידי שהיא כלבה...../images/Emo107.gif

הנשיכה באמת אקט ילדותי ,אבל נראה לי שהם קצת התווכחו במיטה בחצי צחוק,וממה שהבנתי אורן החזיק אותה קצת יותר מידי חזק וזה הכאיב לה, אז היא החזירה לו בנשיכה, אני בטוחה שהיא לא התכוונה שזה יהיה חזק..בכל מקרה היא "נענשה" על זה כשאורן בטעות החטיף לה מכה אחרי שהוא קפץ מהכאב... זה לא סיבה להתהפך עליה ולהפוך אותה למפלצת...

לא התהפכתי עליה, היא לא פייבוריטית שלי.

וזה כן לא היה בצחוק. היא אמרה שהוא הכאיב לה במילים, אז היא החזירה לו בנשיכה. והיא לא סתם נשכה אותו, היא נשכה אותו מכל הלב, עד כדי כך שהוא החטיף לה מכה.

אני יודעת שהיא לא הפייבוריטית שלך, התכוונתי

שהתהפכת עליה במובן של "נכנסת בה"... בכל מקרה,לא ראיתי את האקט עצמו רק שמעתי את השיחה של אורן ואורטל אחרי....אני בטוה שאורטל לא התכוונה שהנשיכה תהיה חזקה כ"כ (אם חשבה בכלל באותו הרגע) ולגבי אורן -הוא לא החטיף לה בחזרה בכוונה, זאת היתה תגובה אינסטנקטיבית של התגוננות וכן,כאב לו...

My point exactly

היא הכאיבה לו באמת, לכן החטיף לה. כתבתי כבר למה היא עשתה את זה.......זה לא היה בצחוק והיא התכוונה להכאיב.

thisisme4

New member
אורטל בימים האחרונים בלתי נסבלת

מאכזבת, ילדותית, חצופה. פשוט כאב ראש בתור בת זוג.

למעלה