נר|שבת שלום-שרשור ערב

דקל69

New member
אתן יודעות מה הבעיה אצלם. כמה שהם מתאמצים,

משקיעים ומנתחים יותר כך זה יותר ויותר לא עובד ביניהם. בכל פעם מישהו אחר מתרחק, אני כבר לא מדברת על ההבדלים ביניהם מבחינת רקע, המקום שהם מגיעים, תחומי ענין (כמו שאורן ציין) וחוסר תקשורת אלא הם לוחצים ומדברים על מערכת היחסים כאילו זה חומר למידה, הם מחפשים זוגיות במקום ליצור אחת כזאת ושתהיה להם אחת כזאת.

קשקשה9

New member
גייל שבת שלום ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אז מסתמן איחוד כוחות למען דניאל ואורטל?

דיי3

New member
צליל,, אני לא אטרח לספר מה באמת אורטל אמרה

אבל מה שאת כתבת, זה מה שאת שמעת בחצי אוזן, או שאת לא מבינה עברית. את באמת חושבת שהיא תגיד משהו כזה מפגר?

אומנם עברית אינה שפת אמי

אבל הבנתי בדיוק מה שאמרה. למה שאמציא דבר כזה? את בכלל ראית את הקטע הזה?

דיי3

New member
כן, ראיתי. אורטל כעסה שאורן העיף אותה אחרי

הנשיכה. הוא פשוט נתן לה מכה שהעיפה אותה לרצפה. אורטל מאוד נפגעה, היא ניסתה להסביר לאורן למה זה כל כך חמור מה שעשה. נתנה לו דוגמה: אורטל: נגיד שאני משחקת עם האחיינית שלי והיא נותנת לי מכה חזקה. אני מתעצבנת ומעיפה אותה במכה חזקה. מה אחותי או כל אחד אחר יגיד,....אחותי תגיד, וואו אורטל, את ממש שונאת אותה. מה זה המכה הזו? לא משנה שהיא פגעה בי קודם, אם אני מגיבה בכזו אגרסיביות, זה אומר משהו לא טוב על היחסים שלי ושל האחיינית שלי. היא הסבירה לו איך היא רואה את הסיטואציה דרך דוגמה.

זהו שלא .

הדוגמה על האחיינית הייתה בהמשך לנשיכה שלה את אורן ולראייה, איתן העיר שהיא לא ילדה קטנה שלא מבינה. בקיצור, את תמיד מצליחה לראות את הדברים בדרכך המיוחדת. אז נשאיר את זה ככה.

דיי3

New member
צליל, אני מצהירה שאני אף פעם לא מספרת כאן

משהו שלא שמעתי או ראיתי במו עיניי. אולי עוד יראו את הקטע ותוכלי להיווכח. מדהים אותי שאת כותבת "ולראייה"- כאילו אם את חושבת שזו ראייה, אז ככה זה. תאמיני לי צליל, שגם אורן לא הבין את הדוגמה, סיפר לאיתן מה שהבין, ואיתן הגיב על מה שהבין מאורן שלא הבין מאורטל. טלפון שבור. בסוף זה הגיע אלייך שאת בכלל עשית מזה סמטוחה. אבל זה בסדר, כל אחד ודרכו.

דיי3

New member
אגב צליל, כתבתי קודם שלא אטרח לספר, מכיוון

שהיה ברור לי שאת לא תאמיני:)

חני 57

New member
דיי את צודקת בקשר לדוגמה

עם האחיינית הכוונה של אורטל הייתה שהתגובה שלו הייתה מוגזמת כגבר חזק לעומתה כמו שהיא חזקה לעומת אחייניתה ז"א שהתגובה שלו לנשיכה הייתה מוגזמת !!!!והיא לא נשכה אותו בגלל דיבורים אלא בגלל שהכאיב לה!!!וחוץ מזה אורן בזמן האחרון מעצבן בהתנהגות שלו לאורטל הוא צריך להבין שכמו שיוני אמר לו הרבה גברים היו רוצים להיות במקומו נראה לי שהשתן עלה לראש!!!

דקל69

New member
שבת שלום אנשים ../images/Emo140.gif שבת באוירה של חגים,

של התחדשות, של חילופי עונות (פעם ראשונה ללא מזגן בשעה כזאת). רק בוילה אין חדש ושולחן הסנוקר מככב, בניגוד לאמש שסלסלת הרימונים כיכבה. עדי, בקשר למה שציינת על ההצבעות אני מציעה לך לסמס (להצביע יותר נכון) למי שאת באמת רוצה שיזכה, כבר דנתי אתמול עם פוסידון, אפרת וצליל על האפשרות שיכול להיות שכל הקוים יסגרו לכל המתמודדים בבת אחת ולא יחדשו את ההצבעות לאחר צאת הראשונה, השניה והלאה. אם את מאוד רוצה שדניאל תזכה תסמסי רק לה, אני נתתי 2 קולות לדניאל ו- 1 לאורטל כי אשמח אם אחת משתיהן תזכה. אולי ביום ראשון אמצא מחשב נוסף ואפתח משתמש ואצביע שוב.

למעלה