נר|שבת שלום-שרשור ערב

snake2000

New member
היא אף פעם לא נראתה לי מציאה כבת זוג אבל יש

גברים שאוהבים את הטיפוס הילדותי שזורק עליהם דברים או עושה דרמות מכל דבר.

KEEK

Member
צליל תגידי לי שאת לא רצינית

לא מתאים לך.. על נשיכה?

כן, רצינית

זה היה אקט אלים. אני מבינה את הפליאה, אבל זו לא הייתה נשיכה חברית, היא התכוונה להכאיב לו , כך אמרה לפחות. היא גם הסבירה את זה באיזה הסבר מפגר, שהאחיינית הקטנה שלה לא מבינה שהיא מכאיבה ולכן מותר לה למשוך בשערות של אורטל, כלומר אורטל היא כמו ילדה קטנה שלא מבינה מה היא עושה ולכן מותר לה להכאיב.....WTF את אישה בת 26....... אורטל מעולם לא הייתה פייבוריטית שלי כי היה לי קשה לפענח אותה. בשבועות האחרונים, אני מבינה יותר ויותר את הדמות, היא , בעיני, רחוקה מדמות הפאם פאטל המתוקה שאיכשהו דבקה בה ואני לא אוהבת את זה, נכון שאין בה רוע או סכסכנות, אבל יש בה אגרסיביות וילדותיות שקשה לי איתן. בכל מקרה, מודיעה קבל עם ועולם, מעדיפה שהיא תיקח ולא קרן, ואם בסוף תשארנה קרן ואורטל, אני אפילו אצביע לאורטל .

KEEK

Member
לא ראיתי את הנשיכה אז אני לא רוצה להגיד סתם..

אבל לא חושב שנשיכה לבן זוג נחשב אקט אלים לדעתי את קצת נסחפת..

הממ...זה לא היה נשיכה כזו של אקט חיבה

היא נשכה אותו מעצבים, אמרה שמרגיז אותה שהוא לא מבין אותה, אז נשכה אותו בכל הכח והשאירה לו סימן כחול וכאבים בכתף. זה כמו לתת מכה מעצבים. כאילו...לא לעניין.

snake2000

New member
יש גברים ונשים שאוהבים שנושכים אותם

סיפרו לי על מישהי שנושכת בכל הגוף ומשאירה סימנים של שיניים. אם אורן לא התלונן אולי הוא אוהב שנושכים אותו. זה לא קריטריון אם אורן לא עזב אותה אחרי הנשיכה וגם אם הוא לא אהב את הנשיכה זה לא קריטריון. היא לא נשכה אנשים שהם לא בני הזוג שלה. היא שופכת קמח לעיניים או נושכת רק בני זוג. זה לא העסק של הצופים. זה בינה ובין בני הזוג שלה.

הוא התלונן.

אמר שזה כואב לו. וגם התגובה שלו לנשיכה הייתה מכה חזקה בפרצוף שלה. הוא לא מרביץ לה ברגיל, זו הייתה תגובה לעוצמת הכאב שלו. ויאללה חאלאס. שינשכו אחד את השני עד מחר, לדעתי היא מגזימה , סבבה? סבבה.

KEEK

Member
דווקא הנשיכה הזאת זה אקט אהבה הכי

משמעותי שהוא קיבל ממנה לבנתיים..

sivan1237

New member
איך היית מגיבה אם זו הייתה דניאל?

בטח היית אומרת אקט שובב של ילדה מאוהבת

לא זיהיתי בדניאל התנהגות אגרסיבית

אצל אורטל זה פרץ מספר פעמים. בכל מקרה, אם דניאל הייתי נושכת דייר אחר, סתם כך אאוט אוף דה בלו, הייתי שוקלת מחדש את תמיכתי בה. ברור. טוב, נו שכנעתם אותי, אולי הגזמתי, אבל היא הגזימה יותר

KEEK

Member
צליל.. את מאבדת את זה ../images/Emo6.gif

לקבוע לך תור אצל איריס?

izmeral1

New member
:שבת שלום A KEKE קבל ממני תגובה הולמת../images/Emo3.gif

אני ראיתי לכמה דקות. נכון בסוף הוא הלך לתלונן אצת איתן. שממנו קיבל הרבה כפות-הפרה והפרעה בוטה לגבי הזוגיות והביחד שלו-לגבי דנאיל. אורן אל תעשו את זה הרבה נשיקות וחיבוק בביתחחחחחחחחחחחחחחחח. ומה יפה פה על אורטל. שזה בא כול כך טביעי. וזה פשוט זורם. וכול מה שבא טבעי וזורם. אמת. אני בעד תמיד. כמובן לא בהזמה. כי גם נשיכה יכולה לעשות צרות..זה התגובה הולמת. השאר בלהבלה. שבת שלום לך _ ( האם אתה ממשיך לקרא מה שאני כותבת. עם ההקלדה בחלכי חילוקחחחחחחחחחחח. אני מודה אבל זה אני..כאר אין לי תקשור אני שופכת את הלב. על מה שאני רואה כאן ושם. עוד משפט. אחת בשם סתיו כאן כתבה הרבה כיעור על אתי.וכמו שאתה יודיע לא אהבתי זאת. האם ידעתה שאני הגורם? לאותו מהנהל צוות.שלא יתן תגובות על אתי לא יפות ברצף. ועליו להיות ניטרלי" א אני בעד כול הדעות גם לא בסדר. אבל ברצף זה פשוט הופך להיות רע. לי אין שום זכות להגיד למשהו לסתום הפה. אבל להגיב ולמתן זב דבר טוב כנ"ל לגבי. מיד אני מפסיקה.ואם זה מכוער מצידי... וכמובן אני גם לא מצדדת באתי על השוק שוק זה שוק מחנה יהודה הכוונה. אבל כולם אהבו שם את מחנהאתייהודה חחח התשמשו בזו אכלו אותה הרבה בזבל. עובדה שני צבועות שם ושני צבועים וחצי. החצי זה אורן. קיבל כבוד אחרי הגב היא חרא. ובן הבזיון הגדול של התוכנית וחבל שהוא חבר של איתן וגב בשלמותו צבוע כי לא- "יודעים עליו אם הוא גבר או אוהב גם וגם" שזה לא סדום ועמורה זה ישר לגיהנום. על החבר שלו באותו דייט היתה שמועה שהו כמו שציינתי" שלא נדע. ואולי בגלל זה יש סיבה לא אהבה מלאה לנשיות? ובכול זאת הצבוע הכי ענק כי מביקור הפך זאת לממוש. גועל נפש של אדם". וצבועה מס אחת בבנות וטרופת גברים בלי מלח היא קרן שחם לא דוגנה לבנות ישראל אלה חרפה.והשנייה מס 2 היא ליהי מכרה את גופה ואם בכל גוף או פנים. הלסת המעופפת של פנים בלתי מזהוים....... אז אותה סתיו התנגנה לה כאן חופשי על אתי דיעוד די. חצי מכה אתי קיבלה מהבית והחצי השני שהוא הודחה שלא בצדק למען אצ מזוהמת בצביעות בזויה היא ובן זגוה.שעד היום לא סגור ליהי ובן בזיון של התכונית הכי בזויה שהייתה על המסך שלנו ושימנו כפרות לכבוד יום הדין אותו כסף.. ועל הכסף מה שבא בכלות כמ"ל נעלם .בכלות סגרתי עניין חחח)))))) אותו מנהל? לא כאן? וחבל? שבת שלום לך
שוב נקי מכול מה שכתוב מעל...... ובדיחה עלי למה תמיד שאני מסיימת תגובה חלק פוסט הופך חחחחח..

snake2000

New member
בטח שהגזמת. את לא קובעת איך עושים משחק מקדים

את לא קובעת איך עושים סקס. אם אנשים אוהבים סקס אגרסיבי זה לא העסק של אף אחד.

למעלה