נשים ודיאטות - איך אפשר בלי?

נשים ודיאטות - איך אפשר בלי?

נשים ודיאטות - צמד חמד שהולך ביחד לכל מקום, כמו מקס ומוריץ, הנזל וגרטל, במבה ושוקולד פרה. אז הנה השאלה המציקה החדשה שלי: האם אי פעם עשיתן דיאטה? ואם כן מה היה הטריגר - המראה שהפחידה אותי / הערה ממישהו שחשוב לי / נישבר לי לשבור רגליים בחיפוש אחר מידות מתאימות. ולגברים שבינינו - מה אתן אומרים על נשים ודיאטות. אנחנו יודעים שהמראה האהוב יותר הוא של 90-60-90 (אל תהרגו אותי, לא אצל כולם, אבל בא נלך לרגע עם הכלל). האם הייתם יוצאים עם מישהיא אובססבית לגבי המראה שלה? כלומר הבחורה מדהימה, אבל מה לעולם לא תוכלו לקחת אותה למסעדה שלא מגישה חסות ב- 15 צורות שונות.

arielTsport

New member
חסות?!

מה הכוונה חסות?! איך אפשר לצאת עם בחורה שלא יודעת להעריך בשר טוב?
אני חושב שכרגיל, הכל תלוי ב"מינון". אם הבחורה בדיאטה תמידית, יש בעיה... מישהי שאובססיבית לגבי המראה שלה היא בחורה שלרוב לא ממש בטוחה לגבי עצמה בתחומים אחרים (לא להרביץ לי... ברור לי שלא כולן ככה). בקיצור - לא חושב שיכולתי לצאת עם בחורה כזו... למרות שבמחשבה שניה... תאכלי חסות... תביאי לי את הבשר

Vdrums

New member
שתאכל חסות כמה שהיא רוצה

מה שחשוב זה שהיא לא תשגע אותי וכל דקה תשאל איך היא נראית ואם היא שמנה בתנוך של האוזן. יש גבול. ואם היא לא תעריך אוכל טוב אז נאכל בבית.

אה-הה!

השאלה היא האם אתה מבשל טעים ובריא?? אם בת זוגתך תחליט באמת שהיא השמינה קצת בתנוך של האוזן ובאצבע הקטנה ברגל שמאל, האם תתחשב בה ותכין עוף בטפלון וסלט עם רוטב דל או שתטגן לעצמך בשרים נוטפי שומן ותתן לה להלחם בעצמה?

Vdrums

New member
אני יכול לבשל טעים ובריא.

וחוץ מזה שסלט חסה זה טעים.

Vdrums

New member
או אוכל סיני משובח

(ולא מלא בשמן כמו ג'אנק פוד סיני עלוב)

Savage Garden

New member
לא יודעת למה אבל סלט חסה תמיד

נראה לי כמו ערימה של ניירות.. סתם שתדעו.

Multik

New member
I will try to find the

Compromise. For example i will cook one week on a grill and the next week will be russian food with butter or we may cook things such as zhulien i`ll eat it with cheese and she dont

Multik

New member
It is a good point of view

In our generation women thinks that they doesn`t have to cook well. It a big mistake. In conclusion most of my friends cooks better them their girls

Multik

New member
I just want to say

That most of my friends(women) can`t make them self even a couple of eggs whith out burn out the house. And how they younger the problem is grows

קאריני21

New member
בשר ../images/Emo99.gif

מה רע בבשר? דוגמאת סטייק עסיסי או פרגיות או אנטריקוט?!
כן עשיתי דיאטות בעבר הצלחתי לרדת 3 קילו ובעקבות דיכאון <הדיאטה הכי מוצלחת> ירדתי 7 נוספים. כיום אני כמו יו יו ... אבל פאק, צריכה להפסיק לאכול פלטות של סיגרים ולנגב חומוס בכל פאב שאני יוצאת אליו

למעלה