נשים ודיאטות - איך אפשר בלי?

תראי, אובססיה היא תמיד רע

כל דבר קיצוני הוא רע. מרדף אובססיבי אחרי הרזיה הוא הרסני, וגם בזלילה בלתי מרוסנת יש לדעתי משהו בהמי, שלא לדבר על ההיבטים הבריאותיים. כמו שלא הייתי רוצה חולה נפש בדיאטה, כך גם לא הייתי רוצה כרסתן אדום פנים עם לחץ דם ובעיות כולסטרול, שאי אפשר לתפוס אותו רגע אחד לא זולל. לגבי הדוגמא של החבר שלי - עכשיו הכל נחמד, למרות שהוא די מקפיד. אבל אם הוא היה מוכן למות מרעב כשאין אוכל אורגני, לא היה דורך במסעדות ומגיע עם ארוחה בקופסת פלסטיק משלו לסעודה משפחתית - זה היה סיוט. כך שלדעתי, מתינות תמיד פותרת בעיות, וקיצוניות תמיד יוצרת אותן, לא משנה באיזה הקשר.

נכון מאוד

קיצוניות היא לא טובה כמו בכל דבר. הבעיה היום היא שהיום הלך הרוח החברתי דוחף לקיצוניות הזו לדעתי. אנחנו רואים רזון בכל מקום, איזה אידאל שרבים מאיתנו שואפים אליו ומחפשים אותו גם בבן זוג.

אוהב אתכן נטורל

מאד אוהב נשים שהן לא ממש מושלמות כי מושלמות ניראה לי לא טיבעי אוהב אתכן קצת מלאות וברור שזה בגבול מסויים

andush

New member
שלום אני חדשה כאן...../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שלום לכולם, שמי אנדראה אני בת 22 מחיפה. היו לי 5 חברים עד כה, בדרך כלל מערכות יחסים די ארוכות של שנה עד שלוש שנים הכי הרבה.. לומר לכם מהניסיון האישי שלי על בנים? ועל הדעות שלהם על האישה של מידות ה 90-60-90 ... אני יודעת שיש המון גברים (בעיקר הצעירים בסביבות גיל ה24 או 22 במיוחד) שלהם יהיה נורא חשוב שהאישה תיהיה ככה כמו דוגמנית, כמה חסה שתוכל יותר טוב, זה ברור שאני מדברת רק על רוב הבנים שבסביבות הגילאיים הללו הצעירים. לעומת הבנים שאני מבדך כלל יוצאת איתם שהם בני 26 ומעלה עד 29 שהם אוהבים גוף עגלגל, מלא אבל לא שמן.. יש לי עודף משקל של כ 9 ק"ג מעל הגובה שלי, אבל זה לא עניין אותם והם תמיד אהבו את זה. בנות, לפי דעתי הבנים מפסידים אותנו בגלל המחשבה הזאת שלהם שאישה היום בשנות ה 2000 צריכה להיות דוגמנית. תאמינו לי שזה הפסד שלהם, זה די מעצבן אבל דבר אחד, בארץ בכלל אני לא יכולה למצוא מכנסיים שיתאימו לי. עם תשימו לב טוב טוב לנשים שהם מלאות טיפה או ממש מלאות והם כמוני רוצות להתלבש בבגדים יפים שהם באופנה, אני למשל לא מצאתי כלום. מה שהולך האופנה היום זה רק לגוף צר ודק, אין כאן צדק וזה באמת מעצבן שזה ככה, למרות שבזמן האחרון מנסים לשים יותר מחנות אחת או שתיים בכל עיר. אני הייתי רוצה שיעשו צדק בזה..

Vdrums

New member
ברוכה הבא ../images/Emo13.gif (פעם שניה)

תראי כל אחד וטעמו, אני מכיר הרבה שלא מעוניינים בבחורה שנראית כמו קיסם.

andush

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת..../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יש כאלה שאוהבים קיסם מקל קטן ויש כאלה שאוהבים לתפוס, שאוהבים להרגיש את הבחורה. זה מה שטוב לפי דעתי, אותו הדבר גם לגברים, אני לא אוהבת גברים שאין להם מה לתפוס. אני יודעת שיש כאלה שאוהבים את הגוף שלי ואני די מלאה, יש לי גוף גיטרה כמו שתמיד אומרים לי. שזה בסדר גמור. הדור הצעיר מעדיף רזות, תודה בזה... אני מדברת על הרוב.

andush

New member
בקשר לדיאטות...../images/Emo24.gif

אני לא מבינה למה צריך דיאטות... אני אישית עשיתי פעם אחת דיאטה אבל זה בגלל מחלה שהייתה לי והרופאים הכריחו אותי כי זה היה לטובתי.. אני לא אומרת שאני רזה כי אני בהחלט לא, אני גם לא שמנה יותר מדי.. אני חושבת שעם אוכלים נכון ומפחיתים לחם ומחליפים לשחור (שזה גם טעים) אז אפשר להוריד מהר מאוד עם אוכלים 2 פרוסות או 4 ליום ושותים המון המון מים (כ 2 ליטר ליום) והרבה ירקות קצת פירות אין בעיה. הבנים צריכים לאוהב אותנו בגלל היופי והאופי, זה צריך להיות שילוב של שתייהם. אני למשל בגברים מחפשת את האופי וגם שיראה טוב אבל לא אכפת לי מהגוף אין לי בעיה עם שמנים, שיראה טוב בפנים זה הכי חשוב אצלי. והאופי וזהו. האמת כל החברות שלי וגם אחותי אומרים לי להרזות ולעשות משהו עם עצמי. אבל ברגע שאני הולכת למראה ומסתכלת אני מרגישה טוב עם אצמי, חבר שלי לא מטלונן ותמיד אומר שאני נראת מעולה ומביט בי שעות בלי הפסקה... אני מרגישה טוב עם אצמי וככה צריכה כל אחת להרגיש עם עצמה. עם אתם לא מרגישות טוב עם עצמכן, זוהי בעיה שצריך לפתור או שהיא תציק לכם כל החיים.. עם זה לא מפריעה לכם מה שאומרים האחרים, לפי דעתי תחייכו כל יום שעובר כי החיים יפים בסה"כ, ותהנו ותיהיו מאושרות ותצחקו ממה שיש לכם.. אני מאוד מאושרת עם מה שיש לי ואני שלמה עם עצמי והגוף שלי. תרגישו ככה גם אתם ותראו איזו הרגשה נהדרת ונפלאה זאת. תביטו במראה ועם זה מציק אתם יודעות מה לעשות. נשיקות וחיבוקים מאנדוש.

מה שרשמת זה בדיוק דיאטה

כשאומרים דיאטה ישר עולה לנו בראש קערות עם חסות וגלונים של מים וזהו. זה לא נכון
דיאטה אמורה להיות אכילה בריאה וזה בדיוק מה שתארת.

tookmy

New member
כל החיים אבל לא בשביל הרזיה

אני כמעט לא אוכלת דברים שאחרים אוכלים, אוליכי רוב מה שאחרים אוכלים נראה לי פשוט זבל. אני צמחונית, כמעט טבעונית. דיאטה להרזיה לא עולה בדעתי, והיו תקופות שהעליתי במשקל, ובכל זאת לא נראה לי שאני אפצח בדיאטת הרזיה. מה שכן, עד לפני חודש הייתי באיזו דיאטת בריאות של חודשיים שאפילו טבעונים לא אוכלים ככה, פשוט כי היתה לי איזו מחלה ואכלתי לפי מה שהרופאה האלטרנטיבית יעצה לי, מה שעזר, כמובן עם תוספת טיפול מסויים. היה לי לא קל עם זה בעיקר כי בכל מקום שהלכתי היה לי אסור כלום בערך והרגשתי שעדיף לי לשבת בבית מאשר ללכת למקומות ולהתבאס, אז שמחתי שזה נגמר.

למעלה