נשים ודיאטות - איך אפשר בלי?

../images/Emo6.gif

היי כן, עשיתי כמה וכמה דיאטות בחיי אבל למדתי להשלים עם הגוף שלי למרות שלפעמים זה עדיין מפריע לי. מעולם לא עשיתי דיאטה בשביל גבר(אחותי בגלל גבר הייתה אנורקסית וכל מה שמשתמע מזה). עשיתי כי לא הרגשתי טוב עם הקילוגרמים העודפים שהסתכלתי במראה. אני מסכימה שיש את הבחורים שמחפשים את "הכוסית" אולם לא כולם כאלו והיו לי גברים בחיי שמאוד נהנו מהמראה שלי (אני מלאה וכמו שאומרים -במקומות הנכונים) ופירגנו אז אני נהנת ממראה גופי למרות שאני לא רזה אני חושבת שאם לא טוב לך עם גופך תעשי דיאטה אך לא בהגזמה ואובססיביות זה לא בריא.

כל החיים שלי עשיתי דיאטות,

עדיין עושה מידי פעם... לא מתכוונת לוותר על שום אוכל בעד שום הון שבעולם !!! אני אוהבת לאכול!
כדי לשמור על אורך חיים בריא יותר ולשמור על משקל , אני משלבת פעילות גופנית כמעט יומיומית . ובתור אחת שהייתה בעבר אובססבית לעניין המראה והמשקל , אני יכולה להודות שבטח לא היה כזה כיף להיות בסביבתי , שידרתי חוסר בטחון נוראי.
ואני בטוחה שאיך שהוא זה השפיע על הסובבים אותי.

אורזמן

New member
שתאכל מה שהיא רוצה

כל עוד שעושה לה טוב ואפשר לאכול הכל ולשמור על מראה טוב

מוותק

New member
שאלה מעניינת...

בעיקר מעניינת בגלל שב-מ-קרה אני עכשיו בדיאטה... וחצי מהחיים שלי עשיתי מכל הסוגים... אני קוראת בהרבה מקומות על בחורות שאומרות "אני אוהבת לאכול אז אני עם דיאטות סיימתי" והרבה פעמים ההמשך לזה, כתירוץ מאוד לא משכנע לדעתי, זה: "יש מחקרים שמראים שלהיות שמן זה יותר בריא מלהיות רזה" או "אני שמנה ואני מאוד אוהבת את עצמי"...וכל מיני כאלה... שוכחים שזה לא ממש בריא.. סותם עורקים ועוד כל מיני דברים כאלה... אז אני חייבת להגיד שגם אני מאוד אוהבת את עצמי אבל כאן מגיע המשך המשפט והוא - בד"כ... בד"כ אני אוהבת את עצמי.. עד שאיכשהו הביטחון העצמי שלי צונח... או שאני רוצה מישהו והוא לא... ואז כל האשמה תמיד זה על זה שאני לא כוסית. וחוצמזה.... מה יקרה אם אני אוהב את עצמי יותר... ?... ואם אני ארד במשקל אני אוהב את עצמי יותר... אז אני אישית לקחתי את עצמי בידיים 5 פעמים בשבוע חדר כושר, מאמן אישי (אם לשרית חדד יש אז למה שלי לא יהיה????) ודיאטה. גיליתי שתענוג 0% זה ממש טעים...! אבל... תמיד, גם כשהייתי בדיאטות שעמדתי בהן, תמיד אכלתי... בשביל חסה לא צריך מסעדה. בקיצור... בהצלחה לי

קודם כל - ../images/Emo50.gif

אני רק חייבת להגיד משהו לגבי הבריאות - נכון שלהיות שמן זה לא בריא, אבל לא תמיד להיות רזה זה בריא. הרזון שהחברה שלנו שואפת אליו מגיע מתוך אידאל יופי ולא בריאות. לא שזה רע לרצות להיות יפים כל עוד זה בפרופורציות. ועכשיו שתי שאלות: 1) תסלחי לי על החטטנות - מאמן פרטי, זה לא קצת יקר? זה שווה את זה? 2) מה עם התשובות שאת חייבת לי?? (והפעם אני לא מצטערת על החטטנות
)

מוותק

New member
אז ככה

קודם כל אני מסכימה גם לגבי הרזון - הכל צריך להיות במידה...! ולשאלותייך: 1. מאמן פרטי זה די יקר אם מסתכלים על כל אימון או על כל חודש.. אבל בסה"כ התוצאות שוות את הסכום... חוצמזההה: א. כבר מזמן אמרתי שהייתי מוכנה לשלם המוווון כסף אם מישהו היה הופך אותי פתאום לכוסית (סליחה אבל זו המילה). ב. יש כאלה שעושות דברים הרבה יותר יקרים והם ד"א מאוווד מסוכנים כמו שאתם יודעים...! 2. לגבי הילדון החתיך ?... תפרטי אני כבר לא זוכרת על מה...

AlteX

New member
איך "אני שמנה ואני אוהבת את עצמי"

קשור לבריאות? חוץ מזה ששומן לבד לא מצביע על שום בעיה בריאותית. בעיות בריאותיות נובעות מגורמים שונים, ושומן הוא אחד מהם, אך זה לא אומר שכל שמן איננו בריא. כדי לדעת אם בן אדם בריא או לא זה לא מספיק להסתכל על המשקל שלו או על כפלי השומן שלו. לגבי אהבה עצמית ובריאות, האם אדם שאינו בריא לא יכול לאהוב את עצמו? האם אדם עם כאבי גב לא יכול לאהוב את עצמו? האם אדם עם חורים בשיניים לא יכול לאהוב את עצמו? לגבי בחורות שאוהבות חסה - למה לא - שיהנו אם הן אכן נהנות מזה. אך אם החסה נובעת משנאה עצמית, אם אותה הבחורה ממורמרת במשך כל היום בגלל שהעלתה איזה 100 גרם, אם היא אוכלת חסה רק בגלל שהיא חושבת שהסובבים אותה חושבים שהיא צריכה לאכול חסה, עם בחורה כזאת לא ארצה להיות.

מוותק

New member
לא לא לא לא לא

זה ממש לא מה שאמרתי... אמרתי שיש כמה תירוצים שאנשים נותנים בקשר להיותם "שמנים וטוב להם" אחד מהם זה שזה בסדר להיות שמן כי זה לא לא בריא. והשני זה שהם אוהבים את עצמם כמו שהם. ואלו הן רק 2 דוגמאות שלא אמרתי שהן קשורות אחת לשניה. לא קישרתי בין אהבה עצמית לבריאות...!!!

בינגו!

עלית על הנקודה שלי. אני לא דיברתי על דיאטות כל, אין רע בדיאטה ואין רע ברצון להוריד כמה קילו או להיכנס לכושר. הנקודה היא האובססיביות מסביב לנושא.

Multik

New member
More like

Karl Marks with Fridrih Engels. always together but one is the thinking and another gives the money. But in my opinion every thing have to be taken in proportion. My exgirlfriend almost had the send chast as mine and i didn`t make big noise of it!

מאיפה אתה מקריץ

את כל אימרות השפר האלה? לידיעתך, אנגלס כתב לבדו כמה וכמה עבודות מבריקות, ביניהן עבודות על התפתחות מוסד המשפחה ומעמד האישה. הייתי ממליצה לך לקרוא אותן, אם לא תרדם באמצע. זה יכול לתרום לא מעט לשובוניסט מצוי.

lady h

New member
בחיים לא עשיתי דיאטה

אני אוכלת הכל אבל במידה ועושה ספורט. כל מי שתרוץ 3 פעמים בשבוע במשך 30-40 דקות בחיים לא תצטרך לענות את עצמה בדיאטות.

:-תוצאה של נורמות לא חכמות במיוחד..

.. כל השיט הזה של אנורקסיה ובולמיה הם םשוט תוצאה של החברה! תיראו מה מראים כל היום אנורקסית ובולמיות, והכל נובעה מהתפיסה שנשים הן צריכות להיות קטנות ועדינות ואסור להן ליתפוס יותר מדי מקום או נפח, וזה הוכח במחקרים מדעים, עשו ניסוי , לקחו אישה מרצה והעמידו אותה לפני הקהל, ואמרו לה לשים את שני הידיים על המותניים בצורה שהיא תופסת מקום מסתבר, שהקהל, תפס בה משהו מפפחיד, משהו מאיים שכזה, לעומת זאת העמידו גבר במצב זהה והקהל לא נירתע ולא ניפגע מסקנות הניסוי היו שאישה, "מותר" לה לעמוד מקסימום מקסימום מקסימום עם יד אחד על המותן אתם מבינים לאיזה רמה הגענו? מסקנות אלו, מראות שעדיין לא התפתחנו מי יודע מה במהלך השנים \ואומנם מעמד האישה גבוה יותר מכשהיה, אבל, בחיית... בתת מודע שום דבר לא השתנה...
- איזה סמממילי הורס !

מעניין מאוד

איך זה שלפני מאתיים שנה הנשים שקלו כפול ותפסו מרחב כפול, והיו הרבה יותר כנועות ופסיביות.

נשים

אני לא רוצה להרוס לכן, נשים, את האשלייה אבל כל המראה אופנתי הזה של אנרוקסיק-שיק נובע לדעתי דווקא בעקבות המהפכה הנשית והתפיסה שאישה צריכה להדמות לגבר כדי להצליח בחברה. לדעתי אין הרבה הבדל בין אישה רזה מאוד לבין גבר קטן. אם תשאלו את מרבית הגברים בחברה הרוב (לא כולם) יעדיפו נשים עם גזרות עגלגלות, בריאות מאשר המראה הכחוש והרזה. עובדה, ג'נפר לופז שלדעת גברים רבים נחשבת לאישה הסקסית עלי אדמות היא רחוקה מלהיות רזונת. היא אישה חטובה, עגלגלה ובריאה. סתם חומר למחשבה...

מעולם לא עשיתי דיאטה

ולא נראה לי שאי פעם אעשה. אבל מתה על חסות ועל עלי בייבי בכל מיני וריאציות. ד"א המידות 90-60-90 הן בשביל דוגמניות בגובה 175 ומעלה... סתם כדי לבאס עוד יותר

אה, ותוספת לגבי השאלה

עם מי לצאת. נראה לי שיהיו מי שיגידו שאי אפשר לצאת עם בחורה שמגבילה את עצמה באוכל. לי זה נראה קצת ילדותי, מין קריטריון שטחי מדי לבחור את בן הזוג. בן זוגי לחיים הוא טבעוני שאוכל רק מזון אורגני. לפעמים במסעדות הוא חורג מהכללים ומנשנש קצת סושי צמחוני וסלטים, אבל בגדול - אי אפשר לרדת אתו יחד על צלחת של משהו טעים ומלא כולסטרול. אז מה, אני אוכלת את זה לבד. מעולם לא הרגשתי שהזוגיות שלי לא שלמה בגלל מה שיש לו באותו רגע בצלחת.

זה לא עניין של הגבלה באוכל

זה עניין של אובססיה. ברור שהתפריט הקולינרי של בן זוגי לא מפריע לי ולא זה יהיה הקריטריון שעל פיו אני אשפוט אדם. אבל נושא הדיאטות והמראה ניהיה מאוד מרכזי בחיינו היום. אני דיברתי על מצב שבו הבחורה מתעסקת כל היום עם מה וכמה היא אוכלת בצורה שהיא כבר לא בריאה. כנראה שבעצם אני חותרת כבר למקום קצת רחוק יותר של דימוי עצמי.. על אנשים שהם מאוד מוצלחים בתחומים אחרים בחייהם , אבל הדימוי העצמי שלהם סובב את איך שהם נראים .

למעלה