נשים - תישארו עם גבר לא מהחלומות?;-

lucky me

New member
לא מתייחסת אליך אפילו

לא שווה שאני אגיב לך כי בחרת להיכנס כאורח, משמע אתה בטח מסתיר משהו.. ודווקא שמעתי תגובות שאני צריכה ללכת לפי השכל ולא הרגש דווקא. אז תקרא את ההודעות טוב טוב.. כי לי לפחות יש בן זוג לדבר עליו, מה שלא בטוח לגביך.. ופעם הבאה אתה אפילו לא חייב להגיב בפורום..

אדוני הבוץ!!!

אני לא יודעת מי אתה ואם היית גבר אמיתי היית חושף את עצמך בניק האמיתי. אבל כדאי שתתחיל להרגיע!!! אם לא נאה לך- אתה לא חייב להגיב או בכללל לקרוא את ההודעה. חבל מאוד שאדוני הבוצני מתחבא מאחורי מסווה של אורח.

lucky me

New member
ואיך הגעת למסקנה שאני לא אוהבת אותו

אנשים, לפני שאתם כותבים שטויות סתם, תקראו את כל ההודעות שמתווספות לעניין.. אני החלטתי שאני נשארת איתו, ונתמודד ביחד על הכל.. ושוב, אם את רוצה התייחסות תרשמי בכינוי אמיתי, מספיק להתחבא מאחורי שם זמני.. וזהו, אין מה להוסיף תגובה, אנחנו נשארים ביחד ואוהבים מאוד... ותקראי את כל התגובות לפני שאת עונה להבא,

girl111

New member
את ממש פאטתית

לכתוב בשם של אורח. מה לעשות, את לא חזקה מספיק כדי ללכת, ואנשים חלשים הם לוזרים מטבעם. אני בת 26, ולא ממש בודדה, תמיד יש סביבי מחזרים וזה הכי כיף כי ככה אני יכולה לבחור ולא לצאת עם מישהו שלא מתאים לי. את כנראה בת 14.. לא 16 בשכל, במחשבה, וגם בגישה לחיים. אבל אין מה לעשות, נגד טיפשות עוד לא המציאו כלום
מסכנה....

Savage Garden

New member
תגובות יפות ומגוונות כתבו לך,../images/Emo65.gif

אני חושבת שמכולם את יכולה לקחת משהו וליישם ,רק דבר אחד די "מפריע" לי בבעיה שלך ואני מרגישה צורך עז לומר אותו ולהדגיש היות ואת נשמעת בחורה בוגרת שכבר בגיל צעיר יודעת לומר למה היא מצפה, את חייבת אבל חייבת, להמשיך ולדבוק בדרך ובמטרות שלך, להתפתח ולהיות אשה חזקה, מבוססת הן כלכלית והן רגשית., את עוד צעירה, המלצתי , תשקיעי בעיקר בעצמך.. ועם כל השאר , פשוט תזרמי...

lucky me

New member
נשים - תישארו עם גבר לא מהחלומות?;-

אני רוצה לשאול שאלה את הנשים ואולי גם הגברים יענו.. אני נמצאת בבעיה, יש לי חבר כבר חצי שנה, מתוק, אוהב מתחשב, בקיצור אופי מהחלומות.. הבעיה היא שהוא לא אחראי, ולא כל כך בוגר לגילו, הוא בן 23 ואני בת 21. הוא מתנדנד בין עבודות, עושה דברים לא בוגרים, ואני מרגישה לפעמים שאני צריכה להדריך אותו כל הזמן. מכיוון שזה חבר רציני וראשון, ובעברי היו לי קשרים עם בחורים, אבל לא משתווים אליו ברצינות, בנאמנות, במתיקות ובסבלנות שלו... השאלה היא האם הייתם נשארים למרות שאתם יודעים שאפשר להשיג מישהו יותר ממנו? או שאני בררנית וביקורתית מדי? אני הולכת ללמוד בשנה הבאה, והוא לא ממהר ללמוד, כלומר, שאיפות בחיים אחרות, הקשר כיפי, ונפגשים כל יום, אבל אולי כדאי לחפש משהו רציני יותר? אני צעירה ולא מבינה עדיין אם זו טעות להישאר או דווקא להשקיע בקשר הזה, ומה שחשוב זו האהבה.. מחכה לתגובות שלכם ולדעות שלכם.. תודה

lucky me

New member
תודה רבה לכולכם!!../images/Emo24.gif

העניין פשוט יצא מעבר לכל פורפורציה, שמעתי תגובות שאני לא אוהבת אותו וסתם אפגע בו, אבל תאמינו לי שלא הייתי מתייעצת בפורום, אם לא היה אכפת לי.. אני יודעת שהוא בחור מקסים, ואהבה היא מעל לכל, אנחנו ביחד, ואוהבים, ונישאר ביחד, ואני אמשיך להתפתח גם לבד, כדי לעשות לנו חיים יפים יותר.. ואותו דבר גם הוא. אז תודה לכולם, אני החלטתי שאני נשארת ובגדול

lucky me

New member
תודה לך יוסי..../images/Emo140.gif

אני בטוחה מאוד בהחלטה שלי, ואני לא נשברת.. טוב לנו ביחד, וצריך לחשוב חיובי כל הזמן.. יום טוב לכולם

T r i l i a n

New member
זה לא שאלה של רציני, עבודות וכד'

מה את חושבת עליו כאדם? מה את מרגישה כלפיו?

lucky me

New member
אני אוהבת אותו.....

זאת הבעיה.. שאני אוהבת אותו כבן אדם, טוב לי איתו, אני סומכת עליו, כיף לנו לצאת, ואני חייבת להודות שאנחנו נפגשים כל יום, ופרט ליום אחד שהיינו בנפרד, נפגשנו כל יום בחצי שנה הזאת.. ולא נמאס לנו, להיפך, אני עדיין מתגעגעת, ודואגת, אבל הוא לא באותו ראש לעתיד... אני רוצה ללמוד, ולו אין כרגע כסף, מה שאומר שזה רחוק ממנו לימודים באופק.. ודברים קטנים כאלו שמראים שהנימוסים שלנו שונים, דברים קטנים של חינוך לא נכון שקיבל בבית, נכון ההורים שלו פרודים וזה השפיע על הגידול שלו.. אבל לא יודעת אם יש עתיד ורוד.. הוא בחור זהב! אבל העניין הוא שאני לא יודעת אם אני לא יכולה להשיג יהלום...

T r i l i a n

New member
אם את פוזלת החוצה

וחושבת על יהלומים, אז כנראה שעדיף להפסיק. זה לא קשור אליו. מבחינתך הבחור זה לא מספיק טוב ,ולדעתי מה שהוא לא יעשה זה ישאר ככה. את חושבת שהוא לא מספיק טוב בשבילך, זה כל הסיפור כנראה.

girl111

New member
אסור להתפשר

וכבר למדתי שאסור. צריך ללכת תמיד עם השכל ולא עם הרגש. ואת זה אני יודעת מנסיון. לעולם אסור להתפשר

lucky me

New member
אז מה התגובה שלך?

להיפרד ממנו? לא אמרת מילה אחת למה להיפרד, במקום לסדר את העניינים בינינו.. מחכה לתגובה...ולפירוט, כי ממה שאת אומרת אז לא להתפשר, ולהיות לבד.. הרי אין אף אחד מושלם, מחכה לתגובתך.

Vdrums

New member
לא למהר להיפרד, דברי איתו

שבו רגע ברצינות, תעצרו שניה את כל הכיף, ודברו לעניין.

lucky me

New member
צודק בהחלט, לדעתי החלטתי כבר...../images/Emo6.gif

אז זהו, שעשיתי חושבים עם עצמי, וכנראה ששכחתי מה היה שנה שעברה... במשך שלוש שנים לא היה לי חבר, הייתי מכירה בנים להיכרות מהירה שהייתה נגמרת בד"כ מהר מאוד אחרי שלא הרגשתי שאפשר לסמוך עליהם.. בכל אופן, חיכיתי לאהבה ושיהיה לי מישהו שאפשר לאהוב, ולחייך איתו, והיום יש לי את זה, והחבר מקסים מעל לכל, ודואג לי נורא. ואנחנו פשוט נעבוד קשה שיהיו לנו חיים טובים, כי יש בינינו אהבה ומבינים אחד אתהשני, ולדעתי חבל להרוס את זה.. אני יודעת שעם מישהו אחר תהיה בעיה אחרת, וצריך להתפשר בחיים אם רוצים למצוא אושר, אף אחד לא מושלם, נכון? מה שכן אני יכולה להגיד בביטחון, שאני קמה והולכת לישון עם חיוך כל יום, וזה הכי חשוב..

girl111

New member
לדעתי האישית

עדיף להיות לבד מאשר להתפשר. באמת... אח"כ סתם יש כאבי לב, והפרדה בלתי נמנעת, כי הזמן עובר, מתבגרים ומבינים שנעשתה טעות. פעם ניסיתי להתפשר, היום כבר לא. טוב לי לבד, טוב לי מאד להיות לבד מאשר לסבול מכאבי לב הנובעים ממערכת יחסים עם בן זוג שהתפשרתי בשבילו.

siv30

New member
../images/Emo45.gif אני בדעתך

מערכת יחסים מבוססת לא רק על אהבה הלוהטת כי יום אחד האהבה הראשונית נעלמת ונשארים האנשים עם הצרכים שלהם, המאוויים, היתרונות והחסרונות שלא ראינו שהיינו מסונוורים. תיאום צפיות ע"י שיחה בוגרת יכול להוביל מהלך לקראת הבשלת היחסים בינכם.

tamarp

New member
אבל למה ללכת כל-כך רחוק?

שניכים עדין מאוד צעירים. לא הייתי מצפה מבחור בן 23 שיתנהג כבוגר. כל החיים עוד לפניו. קחו את הכל בקלות - אם יש אהבה וכיף לכם ביחד, תניחי כרגע לכל השאר, וכשתעלה שאלת השאלות - שאני מקווה שיקח עוד קצת/הרבה שמן עד שהיא תגיע, אז תשקלי את העניין יותר לעומק.

למעלה