נשים - תישארו עם גבר לא מהחלומות?;-

sisls

New member
לשאלתך...

לדעתי אתם עדיין צעירים לחשוב קדימה יותר מידי. ברור שבחור שלא מתכנן ללמוד ולא רואה הלאה זה קצת מדליק אור אדום (לפחות אצלי), אם אתם רואים את עצמכם רחוק אז חשוב שתרחרחי איך הוא רואה את חייו ולפחות לראות שאינו אצלן כי לא כולם נולדו ללמוד אך מצד שני מנית אצלו הרבה תכונות טובות ואין הרבה כאלה אצל בחורים. אז תעשי את החושבים ותראי מה הלאה, הרי בסוף רק את תחליטי וכמו שאני מכירה אותנו הבחורות את תלחי עם הרגש לא?

הדברים הקטנים...

הם הדברים הגדולים. ולצערי, מניסיון אישי - זה לא עובר, זה מחמיר והפער גדל עם כל אהבה והכייף.

Palm tree

New member
עושה רושם שאת פשוט לא מבינה אותו

נו אז מה אם הוא לא מוצא עבודה קבועה. אז מה אם הוא לא אחראי. כנראה שזה פשוט האופי שלו. זה לא מעיד על חוסר בגרות. למעשה זה חוסר בגרות מצידך לשפוט את התנהגותו כחוסר בגרות. מי אמר שצריך ללכת לפי הקווים? אז הוא עדיין לא רוצה ללמוד. יש לו חלומות אחרים חוץ מלמצוא עבודה ולימודים. תני לו להיות חופשי. במה את צריכה להדריך אותו? אני אישית גם צריך הדרכה בכל מני ענייני בנקים וחשבונות וכאלו, כי אני ממש לא מבין בזה, וגם לא מחפש להבין בזה. אבל זה לא אומר שאני ילדותי. מכירה את מבחן רורשאך? מראים לבנאדם כתמי דיו, והוא רואה בהם מה שהוא רוצה. את צריכה לשאול את עצמך מדוע את מפרשת את התנהגותו דווקא כחוסר בגרות. אולי זה מראה משהו בך? אם מישהו אחר מחייך היה מפגין את אותה התנהגות, האם היית רואה בו כילדותי? אם את חשה שאת מסוגלת לשאוף למשהו גבוה יותר, אז תשאפי למשהו גבוה יותר. תהיי כנה עם עצמך. אבל לא לפני שתהיי כנה איתו. את השיחה הזו את צריכה לנהל איתו, ולא איתנו. בהצלחה!

סליחה......

קודם כל היא לא צריכה להבין או לא להבין אותו, היא צריכה לקבל אותו או שלא. דבר שני - היא הרגישה צורך לשתף אחרים, במקרה הזה את הפורום הנ"ל, כבד אותה, גם אם דעתך היא שהיא צריכה לחזור ולנהל את השיחה עם בן זוגה, כבד את זה שהיא פנתה לפורום ואל תטיח בה את זה. אתה לא חייב להגיב.

Palm tree

New member
נסלחת

לא התכוונתי להישמע ביקורתי או מעליב, ואם כך משתמע מהודעתי אז קבלו את התנצלותי הכנה. אין לי שום התנגדות שהיא תעלה את בעיותיה בפני פורום זה או אחר. פשוט ציינתי את העובדה שעליה לדבר על כך איתו. בחיים, לא חייבים להבין משהו כדי לקבל אותו. אך בבני זוג, לדעתי לפחות, צריך מידה מסויימת של הבנה על מנת לקבל את בן הזוג.

siv30

New member
לא הבנתי את ההגדרה שלך לגבר

מהחלומות. אחרי תקופה של ביחד האופוריה יורדת בכל מערכת יחסים, אז אני לא מצליחה להבין מה ההגדרה שלך לגבר מהחלומות. לי הוא נראה אחלה בחור, נאמן, רציני, סבלני, מה עוד אפשר לבקש

רומנסה

New member
אהבה לא מוצאים בקלות!

את חוזרת ואומרת שאתם אוהבים זה את זו, וכי יש הרמוניה ביניכם. האם זה דבר של מה בכך בעינייך? בתור אדם מבוגר ממך, אני יכולה לומר לך שקשה מאוד למצוא בן זוג מתאים. עוד אוסיף, שום דבר בחיים, גם לא קשר רומנטי, אינו מושלם. תמיד יש חילוקי דעות, ונקודות שבהן יש אי-התאמה. חוץ מזה, שניכם צעירים מאוד. כל החיים עוד לפניכם. אני מצטרפת למי שכתב שהבחור צריך זמן לבור לו את דרכו. אל תלחצי עליו, ואל תצפי ממנו להחליט כל כך מהר על תכניות לעתיד. הרשי לי לומר לך, שגם את יכולה למצוא את עצמך מתלבטת, אם לא בהחלטה אם ללמוד, בנוגע למסלול לימודים, ובנושא הקריירה. חיי את החיים, אל תתכנני יותר מדי. באשר לנימוסים השונים, החיים בצוותא משנים את בני הזוג, המתאימים את עצמם זה לזו. הרבה אושר!

lucky me

New member
המון תודה על התגובות../images/Emo24.gif

תודה לכל מי שענה לי תגובה.. גם אם היו תגובות לא אוהדות..
התכוונתי לרשום הודעה בפורום, כדי להציג שאלה, ולשמוע את הדעות שלכם, ויצא שההודעה פורסמה בדף הראשי בתפוז, ואז הגיעו הודעות מאנשים מכל הפורומים, וזה קצת בלבל אותי..
בכל אופן, רציתי לעדכן אתכם, שאני נשארת עם החבר, בכל אופן כרגע טוב לי, ואני כלל לא חושבת על חתונה בזמן הקרוב.. אני עדיין צעירה, וכרגע מה שחשוב לי זה האושר שלי, מה שאומר שזה חבר שלי.. והכיף הפשוט שאנחנו עושים ביחד.. כמו שאני רואה את המצב היום כסף משיגים בעבודה קשה, אבל כסף גם יכול להיעלם!! הרבה אנשים שהכרתי היו יום אחד עם הרבה כסף, ויום למחרת על פשיטת רגל, ואני מאמינה שאם הוא יתמיד בעבודה, ויקח עצמו ברצינות, נוכל להגיע רחוק ביחד. מה שנשאר בסוף זה האדם נטו, ודווקא הדברים הקטנים עושים אותי מאושרת, אז אני מתכוננת כבר לנסיעה שלנו בעוד שבועיים לחופשה חלומית, ומאחלת לכולכם אהבה אמיתית..... תודה לכל מי שהגיב...
תותי

קלימרו1

New member
../images/Emo163.gif את טמבלית ../images/Emo13.gif

בטח תישארי,,, אין שום דבר שישווה לאושר, וזה מה שיש לך בטווח ידייך

girl111

New member
למה היא טמבלית?

לא סתם יש לבני אדם מוח-על מנת שישתמשו בו, ולא בלב. כל פעם שמשתמשים בלב, הכל נידון לכישלון. ההצלחה האמיתית של מערכות יחסים (והכל) תלויה במחשבה, במוח, בשכל... רק חבל שלא לכולם יש את זה.

ואולי בגלל זה את לבד?

אני לא אוהבת לקרוא הודעות של אנשים ממורמרים רווקים, שמטיפים מוסר כשהם בעצם לבד.. אז אולי את תגיעי להיות רווקה בת 40 ולא אכפת לך, היא רוצה להישאר איתו, מה את רוצה ממנה? גם לדעתי היא צריכה להישאר איתו כי הוא נשמע אחלה בחור, ויש לו הרבה יתרונות, בהצלחה לך

girl111

New member
אני לבד מבחירה ולא כמוכן ש

קופצות על הגבר הראשון רק כדי לא להיות לבד, וזה באמת פאטתי
כנראה שזה פורם של נואשות בלבד, לכן אאין לי מה לעשות כאן. אני לא ממורמרת, ולא ממש לבד, מחזרים לא חסרים לי, שמשקיעים בי הכל-ואני זאת שבוחרת, לא כמוכן שבוחרות את הגבר הראשון שמסכים להכנס איתכן למיטה
כנראה שאין לי מה לעשות בפורם הזה, אני אחפש פורם שיש בו אנשים קצת יותר חכמים וקמת פחות נואשים ופאטתיים

קלימרו1

New member
את צעירה מכדי להבין???../images/Emo68.gif

מוח נועד לעסקים, לתכנונים, לחשבונות הבנק,,, אושר בא מהלב נטו - ורק ממנו! אלה המתכננים הם גם אלה שעושים הסכמי ממון בנישואין,,,וגם אלה שלא באמת נהנים מחיים מאושרים של זוג. עדיין כולי תקווה שהבחורה לא תחזיק מחשבון סטטיסטי כשתשקול לגבי הבחורון

girl111

New member
OK

אמרתי את זה רק מנסיון, כי ראיתי הרבה מערכות יחסים, וגם לי היו כמה וכמה וגם אני הייתי מאוהבת ומסונוורת פעם (אפילו כמה פעמים), וזאת המסקנה היחידה שהגעתי אליה

לא מסכימה בכלל.

אומנם רק כרגע הצטרפתי לשרשור המכובד הזה, אבל יש לי מילה או שתיים. מוח נועד לעסקים ולב לאושר? אם היינו פועלים רק לפי הלב במערכות היחסים שלנו, היו היום הרבה יותר נשים שחיות עם גברים מתעללים, נפשית ופיזית. ובנוגע להסכמי ממון - חסרים גברים שיסחפו בחורה עשירה רק למען כספה ויתגרשו ממנה? למה לא להגן על הרכוש שלך? מה כל כך רע בזה? וכל מיני שכרגע מפאת חוסר זמן לא עולה לי לראש. זה מה שאנחנו מחפשים לעצמינו? אז נכון, רגש הוא מאוד חשוב, ואני לא מאמינה שזו שאמרה לפעול עם המוח התכוונה ל'אם יש לו כסף והוא טוב בשבילי, למה לא נתחתן איתו?' אלא, לפעמים לשים הכל בצד, להיות אובייקטיבית, אם יש עתיד בקשר הזה. כי מה שצריך לייגמר ייגמר בסופו של דבר שלי שום קשר לרגש, אז, מבחינתי, עדיף מוקדם ממאוחר. [בלי שום קשר להודעה הראשית]

ריאנה

New member
תלוי.

כמה זמן אתם יחד? את קשורה אליו או את איתו רק בשביל שיהיה לך מישהו? את צעירה אבל בוגרת. מהי תחושת הלב שלך? העבודה לא קריטית כל כך ביחסים שלכם אם הוא חבר ראשון ואת מרגישה שזה לא הוא תמשיכי הלאה.

taloch2

New member
to lucky me

אני חושבת שהרבה יגידו לך תישמרי על האהבה ואל תותרי וכאלה אבל לא.. חומד בסופו של דבר אם את רוצה להמשיך איתו ולקיים איתו מערכת יחסים בריאה אז האחריות והראש על הכתפיים חשוב מאוד כי עם האחריות גם בא הביטחון בקשר לכי תדעי הוא יבוא לך עם ג'וק חדש שניכנס לו לראש והוא ירצה לעשות טיול בחול ולפי מה שהבנתי את מתחילה ללמוד... אבל מצד שני אם את כל כך מרוצה מהקשר ואוהבת את הבן אדם אז אולי פשוט תעמידי אותו על שלו ותיפתחו את כל הקלפים כי בכול זאת כנות זה הכי חשוב ואם את מסתירה את החששות שלך כנראה משהו יתפקשש בדרך...

The Fire

New member
האם את רואה אותו בתור חשבון בנק ?

משהו מוזר כאן. למרות שכתבת שאת מאוד אוהבת אותו והוא נפלא ומספק לך הרבה אושר, משום מה הדבר שמפריע לך זה החוסן הכלכלי שלו. נניח שהוא לא יעבוד עוד שנים אחדות האם תעזבי אותו, כי את רוצה ביטחון כלכלי הרבה יותר מאשר אהבה ? או מה שחשוב לך זו האהבה והאושר ? האם את רוצה אותו או את חשבון הבנק שלו ? האם את מסוג הנשים שכבר יודעות איך בן זוגם צריך להיראות כמה ילדים יהיו להם ואיפה הילדים ילמדו וגם באיזה אוניברסיטה, וגם איזה בית ובאיזו שכונה, וכל תזוזה קטנה מהתכנון מתקבלת במורת רוח. מי מבטיח לך שאם תעזבי אותו את תמצאי יהלום ? אולי תמצאי רק בוץ ורפש למרות שחשבון הבנק שלהם מרופד היטב. או תמצאי מליונר אבל עם לב של אבן. קשה מאוד למצא אהבה אמיתית. אז תהני ממה שיש לך כי למרות שכסף זה דבר חשוב ויש פתגם שאומר שכאשר אין כסף האהבה בורחת דרך החלון (משפט שלדעתי נאמר על ידי נשים חומרניות מאוד) עדיין לדעתי האהבה היא מעל הכל. כי כסף בא והולך ואדם עשיר יכל מחר לפשוט יד ואז הנפילה מאוד קשה. אבל כאשר יש אהבה אמיתית אפשר לחיות גם מלחם ומיים ועדיין להרגיש על גג העולם.

למעלה