נשים - תישארו עם גבר לא מהחלומות?;-

מאוד יפה כל היפות נפש הזו, אבל..

מה לעשות, עם אהבה לא קונים במכולת. [כמו שאמא פולנייה אמרה לי פעם] וברגע שיש את האהבה העצומה בעולם, ויש בעיות כלכליות עד מעבר לראש, מה לעשות? העצבים והתסכול הנלווים לחוסר כסף ומימון באים לביטוי גם במערכת יחסים. לא אמרתי שאם החבר שלה יפשוט את הרגל שתעיף אותו לקיבינימט, אבל לפחות שינסה לעשות משהו עם עצמו. זה כן. כי אמוד נחמד לשבת רגל על רגל והלגיד שאהבה תנצח.

דבר אחד לא ברור לי.........

השאלה היא......אם את אוהבת אותו...את זה את לא ציינת... ואת זה את צריכה לשאול את עצמך... אם את אוהבת אותו אז ברור שאת צריכה להישאר...:) כי אהבה זה מה שחשוב ואהבה יכולה לנצח הכול.. אם את אוהבת אותו.. ..אז גם את יכולה להיות סבלנית איתו ופשוט להיות שם בשבילו...(; ברור שמתישהו בחיים.. הוא יתפוס את עצמו בידיים וזה יקרה במאוחר או במוקדם יותר... הרי כל בן אדם מתישהו מתחיל לחיות את החיים ברצינות.. לבינתיים הוא נהנה...אין בזה שום דבר רע.. אבל לא כל בן אדם יהיה סבלני אוהב מתחשב ואכפתי אלייך.... תחשבי על זה...!!! אז כמו שאמרתי פשוט תשאלי את עצמך...אם את אוהבת אותו...ואם את מוכנה להיות שם בשבילו ברגעים הטובים אך גם המבלבלים....:) מקווה שעזרתי טיפה...:)

black vampire

New member
את צעירה ו...

בטח א לא מתכוונת להתחתן בקרוב...כמו כן לבטח גם הוא אם ככה הוא מתנהג... זה לא טוב כל כך שאין שאיפות בחיים, אבל לדעתי יש לו שאיפות אך פשוט משום מה הוא מנסה להתחמק מהם...יכול להיות שעם הזמן הוא ישתנה ויתבגר... חצי מהאנשים בגיל שלו מתנהגים ככה...זה ממש לא נורא... כל עוד כיף לכם ביחד וטוב לכם ביחד- אין שום דבר שאמור להפריע לכם לדעתי... תמשיכי איתו קצת ותראי לאן זה יוביל.... שלך... ערפדית..

night mistress

New member
אני נשארת איפה שהלב שלי רוצה להיות.

ולא איפה שהשכל.. חלק מתבגרים לאט וחלק מהר.. כמו שאמרת, את רק בת 21, לאן את רצה, תהני מהתקופה, היא לא חוזרת..

למעלה