נשמותיי,כפרותיי,ונכבדיי..לכבוד הוא לי להביא

Z A M i

New member
נשמותיי,כפרותיי,ונכבדיי..לכבוד הוא לי להביא

עליכם את מומלצי/מושפעי השבוע!! |כפיים| (דיזאסטר!!!!!11) השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Poisonn

New member
יש! :) בא לי חח

- שיר השבוע (של היהודים): אינטרמת - שיר השבוע (כללי): קצב החיים - אלבום השבוע: התקווה 6 לוידע מה שמו - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): no woman no cry - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: בטחון - מאכל השבוע: אממממ דגנים וקולה - משהו שעשה לכם את השבוע: שאמא שלי סבבה לאללה - משהו שהרס את השבוע: לא זוכר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשמרו בבטן כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה לוידע להשיג כסף ולנסוע לאן שהוא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אותו דבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קוקוריקו - התקווה 6 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זה אחד הטובים

בואנה, איזה תמונה!!

[הבנג'י
]

../images/Emo9.gif !

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה השבוע :X - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - תיאטרון רוסי - אלבום השבוע: אביתר בנאי - אביתר בנאי
- האדם שעשה לכם את השבוע: גרעין דיזסטאר!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לודעת נו
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : וואי! היו מלא! אנחנו בשיעור, פתאום אורלי ביציאה : "איפה איציק? הבריז? טוב הגיע הזמן באמת.. מסכן!"
המדריך שלנו בסמינר : אנחנו נתחיל משחק ונשחק רק חצי ממנו בגלל שאין לנו הרבה זמן. [דנגור והמרמור שלו ] : "אז בשביל מה להתחיל אוות בכלל? אני, אוחנה, שניר והדר בשיחה על המורה שלנו באנגלית כמה שהיא זוועתית. ואחר כך עברנו נושא ודיברנו על אמא של הדר ואוחנה לא שמה לב : איך היא מעיזה בכלל?! אם היה לי חזה כזה דוחה לא הייתי שמה מחשוף בחיים!!" הדר שניר ואני :
שניר : על מה את מדברת?! אנחנו מדברות על אמא של פיטשון!!
ציטרין ביציאה קורעת שזה לא יהיה מובן פה אבל לא משנה : מה זה גרעין?! להיות חולה סרטן אף ממך?!
- דבר שהשגתם השבוע: לעבוד סוף סוף
- מאכל השבוע: אורז - משהו שעשה לכם את השבוע: כמעט כל רגע בסמינר. באמאשלי. - משהו שהרס את השבוע: ההלם בתחילת הסמינר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גרעין דיזסטאר פשוט מלך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר לי המלווה!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 ולכל השבוע בעיקרון. הופעה של שילה, בשישי הרצליה, ובשבת אני וקרן נוסעות.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יילך כמו שצריך! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר - יש לי סיכוי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טלצ'. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

-אין נושא-

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תשחק אותה...בביצוע של ידיד שלי ושלי :) - שיר השבוע (כללי):eek:nly hope-mandy more מקווה שרשמתי נכון - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שהיה אתמול,וכמובן מישהי שנשאה בשורה משמחת שחיכיתי לה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תשחק אותה,אתה יודע מה הולך לה בפנים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אבל העיינים שלי יותר יפות,נכון?"(בהשתחצנות),"נכון" - דבר שהשגתם השבוע:הרבה חיוכים ועם כל זאת,המון דאגה - מאכל השבוע:הפלאפל של אבא כמו תמיד,אבל גם האווירה הייתה נחמדה בארוחה - משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול - משהו שהרס את השבוע:שיש אנשים שנוקמים ופוגעים בדרך גם באחרים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא תצפה-לא תתאכזב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהכל יעבור ויהיה בסדר,שאירועי יום העצמאות יהיו כיפיים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אוו...המון -שיר שפתחתם איתו את השבוע:היהודים-תשחק אותה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שבא,ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
../images/Emo165.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): אינפקטד מאשרום-becoming insane. Chantal Kreviazuk - Leaving on a jetplane - אלבום השבוע: בלאקפילד- בלאקפילד2 - האדם שעשה לכם את השבוע:י - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: 96
(בגרות). ודיסק וספר ומתנה. - מאכל השבוע:מממ אורז
- משהו שעשה לכם את השבוע:96
- משהו שהרס את השבוע:תושב"ע. ועוד.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תלמדו, אבל לא יותר מדיי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות [רק קצת]. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אחליט מה לעשות
. ושאני אצליח בבגרות
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'סטין- what goes around -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר עדי אדם ומי שיבוא לנתיבות. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
../images/Emo12.gifוויייי את באה לנתיבות?!

איזה כיייייייייייייייייייייף

../images/Emo85.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אלה - שיר השבוע (כללי):Mika-Grace Kelly - אלבום השבוע:אנערף - האדם שעשה לכם את השבוע:וואי כל כך הרבה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):take what u need - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אבל את חייבת לעשות משהו עם היופי שלך.. ע:"וואי אני צריכה לשלוח מתנה לקבן שלי הוא היה ממש נחמד אליי" י:"את המתנה הכי טובה שהוא יכול לקבל..באיזה חדר במלון"...חחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:על האש - משהו שעשה לכם את השבוע:חן עם המילים היפות שלו, ועל האש היום - משהו שהרס את השבוע:אימא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום עצמאות,ואולי טבריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כיף!? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נטע! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ועל כן רע לי ככה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי, מחפש תשובה אקוסטי. - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי- אבות ובנים, אקדח, תאטרון רוסי. - אלבום השבוע: אביתר בנאי- אביתר בנאי, אקוסטית חלק 1- היהודים. - האדם שעשה לכם את השבוע: לירון. מור. נעמה. מאור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה נכון, ואין לי שום פתרון, אני עכשיו לבד." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חזרתי לכתוב משפטים למומלצים!! קבלו את 'המבחר'
אבא של ציטרין : "אסף, רק עם קונדום!" ואז בחדר.. ציטרין לאוחנה: "אייה הבולבול". אני: "אם עד עכשיו הוא פיקפק, עכשיו הוא בטוח!"
ציטרין: "יוו..אבא..שן, שן" אוחנה מספרת על זה שעשתה סקר לשמן זית... "ואז עונה לי ילדה.. אני אומרת לה: 'אפשר בבקשה לדבר עם אמא?'.. הילדה קוראת לה וחוזרת אליי 'היא לא יכולה עכשיו, היא באמצע טיגונים..', אז עצרתי אותה 'רגעעע, עם איזה שמן היא מטגנת?'.."
אני משתעלת בחדר של ציט.. ציטרין: "וואי אבא שלי בטוח שיש פה איזה כלב!" :D אני עושה סקר לעורכי-דין.. מישהו מנתק לי. אני: "פפפ איזה שם מעורר רחמים.." ריקי: "איך קוראים לו?" אני: "רחמים".
פיירמן בחדר תקשורת על שומר של הזאפה שצילמנו (מר. נאציק), היא דחפה אותו באיזה קטע.. "אהה מצאנו בו שימוש!!" :p פיירמן: "רוצות לערוך?" אני: "בסדר, את מסתדרת עם זה יפה.." פיירמן: "נו שתלמדו גם איך עושים את זה.." אני: "מה זה משנה? אחרי הסרט נזרוק את כל המידע הזה לפח!" פיירמן: "מה..אם יש לכם אחים קטנים, תוכלו לערוך להם סרט לבר מצווה... אולי חתונה להורים?" זמי: "חתונה להורים.... האלה שנולדו בטעות!"
אני&זמי "איך תמיד שאומרים... כן."
אני לרוחלה בעבודה: "ראאחל, מתי את מתחילה להיות אחראית משמרת?" רחל: "לא יודעת..אם משה יידרס"..
נעמה (ומי שהיה שם, יבין
. לא מדברים על זה פה, אגב.) "בואי נגיד... שהאתיופים פה לא בעד הרעיון"
אני מדליקה את המצית בגובה 80 מטר של אש, אוחנה: "נו!! ל"ג בעומר! תביאי תפוחי אדמה"
פיירמן לאוחנה שנכנסה סופסוף לערוך איתנו: "תכירי, זה החדר עריכה שלנו..." ! חחחח זה היה חזק. אני ואוחנה מדברות על חופש פסח שנסענו לעמרי כל שניה וחצי.. אוחנה: "צריכים להביא לנו מנוי על הכביש הזה....אפילו הזונות לא עומדות שם כמונו"
אני שמה רגליים על אוחנה...ועוברת את גבול הטעם הטוב כשמכניסים לה את הרגל לכיס של החולצה.. אוחנה: "פה נגמרו היחסים בינינו."
וואייייי. בחיים לא שגיתי ככה עם חפירה!
- דבר שהשגתם השבוע: לא יותר מדי
. - מאכל השבוע: טוסט, פסטה וחטיפים בבית של נעמה שהשמינו לי ת'חיים. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי בחלקו. - משהו שהרס את השבוע: הלבד..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכי קרוב לבד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומ"צ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

חחחחחחחחחחחח זמי קרעה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי: "חתונה להורים.... האלה שנולדו בטעות!" זה ענק

../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):where do you go - שיר השבוע (כללי): let love in -כנסיית השכל - אלבום השבוע: כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה/ רוץ ילד - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר(חברהשלי) ורננה, טוב להזכר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):|סדגש"|יותר טוב כלום מכמעט." "את הכי אבודה כשאת יודעת מה את רוצה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אתמול.. עמדנו על איזה דשא עם שקעים כזה.. פתאום ידיד שלי שואל אותי "מה זה, התכווצת?!"
[בהשפעת כמה בירות זה היה יותר מצחיק..] - דבר שהשגתם השבוע:פיטורים,עבודה חדשה ו2 דייטים הזויים. - מאכל השבוע:תפוח עץ עם יוגורט - משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול בערב עם הבנות - משהו שהרס את השבוע: הפיטורים נראה לי.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא להתפשר על דברים שבאמת רוצים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מעלות, אנשים. אזכרה לסבתא.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתיפול עליי עבודה מהשמיים או משהו
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: זה לא הולך ככה, עוד לא התחיל השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עידו שיבוא אליי, ובן בתקווה שיבוא להופעה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
יום העצמאות, לא?

למעלה