ועל כן רע לי ככה..
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי, מחפש תשובה אקוסטי. - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי- אבות ובנים, אקדח, תאטרון רוסי. - אלבום השבוע: אביתר בנאי- אביתר בנאי, אקוסטית חלק 1- היהודים. - האדם שעשה לכם את השבוע:
לירון. מור. נעמה. מאור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה נכון, ואין לי שום פתרון, אני עכשיו לבד." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חזרתי לכתוב משפטים למומלצים!! קבלו את 'המבחר'
אבא של ציטרין : "אסף, רק עם קונדום!" ואז בחדר.. ציטרין לאוחנה: "אייה הבולבול". אני: "אם עד עכשיו הוא פיקפק, עכשיו הוא בטוח!"
ציטרין: "יוו..אבא..שן, שן" אוחנה מספרת על זה שעשתה סקר לשמן זית... "ואז עונה לי ילדה.. אני אומרת לה: 'אפשר בבקשה לדבר עם אמא?'.. הילדה קוראת לה וחוזרת אליי 'היא לא יכולה עכשיו, היא באמצע טיגונים..', אז עצרתי אותה 'רגעעע, עם איזה שמן היא מטגנת?'.."
אני משתעלת בחדר של ציט.. ציטרין: "וואי אבא שלי בטוח שיש פה איזה כלב!"
אני עושה סקר לעורכי-דין.. מישהו מנתק לי. אני: "פפפ איזה שם מעורר רחמים.." ריקי: "איך קוראים לו?" אני: "רחמים".
פיירמן בחדר תקשורת על שומר של הזאפה שצילמנו (מר. נאציק), היא דחפה אותו באיזה קטע.. "אהה מצאנו בו שימוש!!"
פיירמן: "רוצות לערוך?" אני: "בסדר, את מסתדרת עם זה יפה.." פיירמן: "נו שתלמדו גם איך עושים את זה.." אני: "מה זה משנה? אחרי הסרט נזרוק את כל המידע הזה לפח!" פיירמן: "מה..אם יש לכם אחים קטנים, תוכלו לערוך להם סרט לבר מצווה... אולי חתונה להורים?" זמי: "חתונה להורים.... האלה שנולדו בטעות!"
אני&זמי "איך תמיד שאומרים...
כן."
אני לרוחלה בעבודה: "ראאחל, מתי את מתחילה להיות אחראית משמרת?" רחל: "לא יודעת..אם משה יידרס"..
נעמה (ומי שהיה שם, יבין
. לא מדברים על זה פה, אגב.) "בואי נגיד... שהאתיופים פה לא בעד הרעיון"
אני מדליקה את המצית בגובה 80 מטר של אש, אוחנה: "נו!! ל"ג בעומר! תביאי תפוחי אדמה"
פיירמן לאוחנה שנכנסה סופסוף לערוך איתנו: "תכירי, זה החדר עריכה שלנו..." ! חחחח זה היה חזק. אני ואוחנה מדברות על חופש פסח שנסענו לעמרי כל שניה וחצי.. אוחנה: "צריכים להביא לנו מנוי על הכביש הזה....אפילו הזונות לא עומדות שם כמונו"
אני שמה רגליים על אוחנה...ועוברת את גבול הטעם הטוב כשמכניסים לה את הרגל לכיס של החולצה.. אוחנה:
"פה נגמרו היחסים בינינו."
וואייייי. בחיים לא שגיתי ככה עם חפירה!
- דבר שהשגתם השבוע: לא יותר מדי
. - מאכל השבוע: טוסט, פסטה וחטיפים בבית של נעמה שהשמינו לי ת'חיים. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי בחלקו. - משהו שהרס את השבוע: הלבד..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
הכי קרוב לבד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומ"צ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: