נשמותיי,כפרותיי,ונכבדיי..לכבוד הוא לי להביא

זה משמממממחחחח

- שיר השבוע (של היהודים): באויר - שיר השבוע (כללי): איכקוראיםלו שגב-האהבה נשארת - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: נעמונת. וקאיצ'וק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמה שיכול להיות לי טוב.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קאי, אחיין שלי בן 4, לפני שהוא נוסע עם אמא שלו לבית שלהם.. "אוף, אבל כשאני נוסע לשמשית אני מתגעגע אליך...." -פוצח בבכי-. - דבר שהשגתם השבוע: עברתצי תמתכונת בביולוגיה בשלום.. - מאכל השבוע: מציה כמובן - משהו שעשה לכם את השבוע: תחילת הערב אתמול. - משהו שהרס את השבוע: סוף הערב אתמול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להתרחק מאנשים שמנים שעונים לשם בופי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עמית. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'וני-אריק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה א"כ.

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):נאמנות ותשוקה,קח את הזעם-אלג'יר - אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה-אלג'יר - האדם שעשה לכם את השבוע:האריאלניקיות,מאור,מורשיץ ושחר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הילדים של יום שישי חוזרים ביום ראשון מאוכזבים. שברי חלום, שברי דיבור שברי מילים." "אני ידעתי מהתחלה שאסור להיות יותר מדי עדין." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני לא זוכרת כמעט כלום כלמיני השטויות בת"א בשישי. - דבר שהשגתם השבוע:כלום. - מאכל השבוע:רק שוקולד. - משהו שעשה לכם את השבוע:הנסיעה לת"א עם מאור,אריאלניקיות בכפר גלים,ענבר בחיפה,צילומים לסרט בתקשורת. - משהו שהרס את השבוע:ריב עם מאור,נסיעה חזרה לחיפה,שתיקות,כמה מילים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אנשים זה חרא דבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת 80 למר.סבא,יום העצמאות,צעדות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:-. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
תקלה רצינית...../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):ניצוצות-סוגשל פורטיסחרוף. - האדם שעשה לכם את השבוע: גרעין התקלות דיזאסטר של יורי(חחח..חיברתי את כל השמות)!,נעמה
,מורשיץ. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוצה לפתוח דלת,נסגר ולא יוצא מנסה לברוח ותמיד,תמיד חוזר. זה כמו לרקוד עם שד שמחבק ולא עוזב כן הוא תמיד רעב. אני הולך ומתרחק.. ניצוצות של -הבנה-, שוב חולפים כמו סרט נע" - משפט השבוע:בעבודה-"היית פעם במופע מוזיקה כמו סגול,בראשית,בומבמלה?" "תגידי, את זוכרת בת כמה אני?..אני בת 48!!" "אז מה?..אני דווקא יודעת על אנשים יחסית מבוגרים שהולכים לבומבמלה למשל...","את באמת יכולה לדמיין אותי הולכת לבומבמלה ומפזזת שם עם בגד ים!?
" והיו עוד,סתם אין לי כוח. - דבר שהשגתם השבוע: טוב.
- משהו שעשה לכם את השבוע:הסמינר נח"ל בעיקר. - משהו שהרס את השבוע: שטישלר לא נחתה בתימן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קבוצה זה הכי,אחי
. תגשימו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומעצמאות,שילה בתמונע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לראות את המטומטמת
,לעבור בשלום את המתכונת והמבחן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:so i need you-3 doors down -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שייצא.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
הראש למטה מחשבות בעננים

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כרגיל - אין - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - תתחנני אלי, אפרת גוש ויוני בלוך - מגרד (בהופעה), אלג'יר - ירח במזל עקרב <איזה ניגודים |חבול> - אלבום השבוע: אביתר בנאי, רונה קינן - עיניים זרות - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וכל אחד זקוק לאהבה..." כמה שהמשפט הזה לא ממש עמוק, בתכלס הוא הכי נכון. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ואי כל הירידות על שוונקי <שחקן בית"ר> כשהוא נפצע כזה.. "יופי, שוונקי נפצע, הלך לחיפה שחקן" או "אם חיפה מנצחים - הם מרימים את שוונקי על הכתפיים" והיו עוד מלאא חח.. אבל אין לי כוח לחפור יותר מדי P: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: נו הדבר הממכר הזה בקופסה הגדולה <משהו כמו תפוצ'יפס, רק טעים> - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של רוקפור!!!! והיה כיף לראות את המשחק של בית"ר באיזה פאב הזוי בחיפה <רק חבל שהפסידו :\ > - משהו שהרס את השבוע: ההפסד של בית"ר \: ועוד כמה דברים מציקים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שביתות מצילה חיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות, קצת.. אה ו.. שישלחו לי דחייה לגיוסס!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף ביום העצמאות! ושלא תהרס לי ההדגשה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: Damien Rice - Cold Water <
>
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נראה, אולי אני אראה את הדס.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
את רחוקה מלהיות קצת שקט בשבילי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): אלג'יר - נאמנות ותשוקה, אביתר בנאי - אבות ובנים, Bob Dylan - Mr. Tambourine man, יהודה פוליקר - טרנס אוריינט
- אלבום השבוע: אביתר בנאי - אביתר בנאי, The essential - Bob Dylan - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שברי חלום, שברי דיבור שברי מילים." "בלי המבט הקרוע שלכם, שנשאר לבד ונשבר לאט." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את רואה את המבט שלי? אני דבה מיואשת." - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: כל השוקולדים והשטויות בין חזרה לחזרה. - משהו שעשה לכם את השבוע: שיחה ארוכה עם מושי. - משהו שהרס את השבוע: רובו. בעיקר יום חמישי. אמא שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות בעיקר, חוץ מההופעה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה מעפן מדי. שאני אעבור את המתכונת באישות בשלום
.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמיני אנשים נחמדים שיחליטו לזרום לרעננה ביום העצמאות.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

LoLi Goddess

New member
נאמנאמ.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): רוקפור - הכעס - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אלון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אמא, אל תדאגי לי, עשיתי את כל הסיבוב, בדקתי את קו הגבול - אני חוזרת חזרה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "קיצר הוא מה זה חחחמוד" - דבר שהשגתם השבוע: התחפשנות לחמשו"ש - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: היום כיף עם הילדים - משהו שהרס את השבוע: אקס. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תאמינו לי, אל תאמינו לאף אחד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומיים חופש (וההחתמה על נשק מחר) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ש-זה- יסתדר בדרך שלי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רונית שחר - סיטואציות של לב שבור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא - ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ה-שלישייה

LoLi Goddess

New member
נכון?!?!?

אין עלינו, יא חתיכים! תומר המאונן אומר שכשלא מגדילים את התמונה, נגיד אם היא בגודל של התמונות במסנג'ר אז זה נראה כמו תמונה מאיזה סרט שהוא מותחן פסיכולוגי או משהו כזה

בונבוניירה עם תחת כזה בונים קריירה ../images/Emo6.gif

הופ איזה תחת.
- שיר השבוע (של היהודים): באוויר. - שיר השבוע (כללי): רמי וריטה - שבועה. - אלבום השבוע: מוקי - עוקף מלמעלה. - האדם שעשה לכם את השבוע: מאמי שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "קצת רועדת.. זה הכל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מתאהב בך"
- דבר שהשגתם השבוע: מאמי. - מאכל השבוע: כרובית
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעת מחווה לשבק ס ושבק שהפתיעו ועלו לשיר [!!] וההופעה של עברי. - משהו שהרס את השבוע: לריב איתה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא עושים דברים כאלה!!1 אבל אהבה.....
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות עם מאיה ויום כיף עם מאמי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא לא יסגור את עצמאות?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

שחוררר

New member
אם תרצי אחזור...

- שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד. - שיר השבוע (כללי): כל השירים שיאתם אנחנו עולים. - אלבום השבוע: אחד האלבומים של taking back sunday - האדם שעשה לכם את השבוע: דניאל, עידו, יקי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פחדיםםםםםם" - דבר שהשגתם השבוע: צרידות. - מאכל השבוע: פיצה. - משהו שעשה לכם את השבוע: החזרות. - משהו שהרס את השבוע: מחלה, חברים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יום שני 23.4.07 23:30 זה קורה... ההופעה הראשונה שלי :) השבוע שבפתח: מסעיר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אל תדאג. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: היא מככבת פה כל שבוע. ואיך אפשר לומר שאני לא מתגעגע. :\ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

reiya

New member
"אני אוהב את השקרים הקטנים שלך.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עוד מעט - שיר השבוע (כללי):breathe no more\evenescence. - אלבום השבוע:ממ אוטוביוגרפיה - האדם שעשה לכם את השבוע:אלדר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"זה עושה לה טוב,אז מה כבר רע בקצת לברוח?!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני:"בא אלינו מישהו ביום השואה שהיה עד במשפט אייכמן.." דין:"מה,הוא ניצול שואה?" אני:"לא,סתם במקרה הוא הגיע לשם.." דין:"אהה.." - דבר שהשגתם השבוע:ממ הופעה!! - מאכל השבוע:כרוב ממולא של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה,כנסיית השכל.. - משהו שהרס את השבוע:חטפתי כאפה מאיזה ערס..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא מומלץ להתעסק עם ערסים ירושלמים שיכורים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממ רוק"צ? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני אראה אולי את תמיר.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:dear mr. president\PINK -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:תמיר!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כל הנוסעים בטיסה 285 לאמסטרדם נא לסור לשער 3

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): ילדות נשכחת (יום השואה+ספירת העומר...) - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה. בלי ספק - האדם שעשה לכם את השבוע: המורה שלי לאזרחות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): את טסה להולנד? תביאי פקטים! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: 97 באזרחות+עוגה על חשבון המורה תוך כדי.. - מאכל השבוע: העוגה מהמתכונת - משהו שעשה לכם את השבוע: אוטו לשבוע - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חבר'ה! אני כרגע בלאנד'ז של אל על (אני אפילו לא מסוגלת לכתוב את זה נכון=/) ואני ממריאה לי מכאן לשבוע ימים לסיבוב הופעות קטן באירופה... תהנו המון ביומעצמאות! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופשעעעעעעעעעע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תומר. הדס. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Drowned World

New member
=]

שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): Coldplay - The hardest part - אלבום השבוע: הפסקול של ראיון עם הערפד - האדם שעשה לכם את השבוע: אהה חבר שלי דותן כפרעליו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"בשביל מה צריך פסיכולוג כשיש לך אקדח...?!" - דבר שהשגתם השבוע: "פוסטר של ההופעה של מדונה מישראל" - מאכל השבוע: "בראוניז" - משהו שעשה לכם את השבוע: לחזור לעבודה - משהו שהרס את השבוע: המשכורת ! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל זה לטובה !
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יתנו לי סגירה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: Hollaback Girl -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את חברשלי חחח ואת כל החברים מהעיר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה