תקלה רצינית...../images/Emo3.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):ניצוצות-סוגשל פורטיסחרוף. - האדם שעשה לכם את השבוע: גרעין התקלות דיזאסטר של יורי(חחח..חיברתי את כל השמות)!,נעמה
,מורשיץ. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוצה לפתוח דלת,נסגר ולא יוצא מנסה לברוח ותמיד,תמיד חוזר. זה כמו לרקוד עם שד שמחבק ולא עוזב כן הוא תמיד רעב. אני הולך ומתרחק.. ניצוצות של -הבנה-, שוב חולפים כמו סרט נע" - משפט השבוע:בעבודה-"היית פעם במופע מוזיקה כמו סגול,בראשית,בומבמלה?" "תגידי, את זוכרת בת כמה אני?..אני בת 48!!" "אז מה?..אני דווקא יודעת על אנשים יחסית מבוגרים שהולכים לבומבמלה למשל...","את באמת יכולה לדמיין אותי הולכת לבומבמלה ומפזזת שם עם בגד ים!?
" והיו עוד,סתם אין לי כוח. - דבר שהשגתם השבוע: טוב.
- משהו שעשה לכם את השבוע:הסמינר נח"ל בעיקר. - משהו שהרס את השבוע: שטישלר לא נחתה בתימן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קבוצה זה הכי,אחי
. תגשימו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומעצמאות,שילה בתמונע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לראות את המטומטמת
,לעבור בשלום את המתכונת והמבחן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:so i need you-3 doors down -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שייצא.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):