אחרי שחודש לא המלצשתי../images/Emo19.gif
- שיר השבוע (של היהודים):הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): ברי-רעש לבן - אלבום השבוע: ברי LIVE - האדם שעשה לכם את השבוע: ריטה,רמי,שיר ובנה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לי תמונות,תמונות למזכרת,יש אנשים שאני זוכר. אבל אולי בכלל הייתה לי ילדות אחרת ואולי הייתי ילד אחר" (ילד אחר/רמי) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ריטה רואה את הקעקוע שלי: "ווווווווואוווווווווו איזה יופי!! מ ה מ ם!!!!!" (במבטא פקאצי משהו). תמיד יש הרבה ותמיד אני שוכח
. - דבר שהשגתם השבוע: הלכתי לבית ספר! - מאכל השבוע: פו בזאפה
- משהו שעשה לכם את השבוע: רמי בזאפה וכל השבוע עם שיר ובנה. - משהו שהרס את השבוע: כלום. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר-ריטה בבאר יעקב ורוקצ/שלישי-ריטה בפארק הירקון/חמישי-ריטה,רמי ועברי לידר בקיסריה (ועדי אשכנזי פותחת תהופעות) שישי-אריק ברמן בזאפה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע מלא בהופעות טובות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פרל ג'ם-אלייב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחרי שיש לי איזה 3 הופעות שלה אני עדיין רוצה לראות את ריטה עוד ועוד
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
- שיר השבוע (של היהודים):הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): ברי-רעש לבן - אלבום השבוע: ברי LIVE - האדם שעשה לכם את השבוע: ריטה,רמי,שיר ובנה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לי תמונות,תמונות למזכרת,יש אנשים שאני זוכר. אבל אולי בכלל הייתה לי ילדות אחרת ואולי הייתי ילד אחר" (ילד אחר/רמי) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ריטה רואה את הקעקוע שלי: "ווווווווואוווווווווו איזה יופי!! מ ה מ ם!!!!!" (במבטא פקאצי משהו). תמיד יש הרבה ותמיד אני שוכח